Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 55.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Bazilepap: “Oκ δεκτό αυτό, παρόλα αυτά γνωρίζεις γιατί δε μπορεί να μου bootάρει την XTRV Dev, ενώ με την ανωτέρω ROM που ανέφερα, κάνοντας ακριβώς τα ίδια πράγματα, μπαίνει κανονικά ? ” Η Miui πολλές φορές δεν συμπεριφερεται καλά όταν πειράζεις το /System ” Από ότι φαίνεται μετά το Full Wipe κάνοντας reboot σε recovery και εγκαθιστώντας την XTRV ξεπέρασε το λογότυπο της Mi που γράφει Unlocked και λογικά θα bootάρει πλέον κανονικά !! Ευχαριστώ για το tip φίλε @B…
-
Παράθεση από Bodai: “@Bazilepap την άλλη φορά που θα κάνεις Wipe System κάντο για καλό και για κακο .. ” Oκ δεκτό αυτό, παρόλα αυτά γνωρίζεις γιατί δε μπορεί να μου bootάρει την XTRV Dev, ενώ με την ανωτέρω ROM που ανέφερα, κάνοντας ακριβώς τα ίδια πράγματα, μπαίνει κανονικά ?
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Bazilepap: “έκανα Full wipe (dalvik, cache, data, system, internal) ” Μετά απο αυτό έκανες Reboot -> Recovery ? ” Όχι γιατί ? Είμαι με το official TWRP 3.1.1.0
-
Καλησπέρα, έκανα Full wipe (dalvik, cache, data, system, internal) και ενώ περνάω κανονικά την ROM από TWRP, δε μου bootarei ποτέ. Γνωρίζει κανείς γιατί ? Παρένθεση [ROM][MODS] Masik Z (V2) Aroma Installer, Multilang, Multi DPI, Stable την περνάω κανονικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα !!
-
Παράθεση από spideman3: “@alpeppas Εδώ ένας οδηγός αλλά με δική σου ευθύνη (δεν φέρω καμιά ευθύνη αν έχεις brick στην συσκευή) [Work in Progress] Trying to Unlock Bands (Including B20) - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum διάβασε τον προσεχτικά δες και τα σχόλια όσων το έκαναν ή δοκίμασαν. ” @spideman3 Καλά έβαλες τον οδηγό αλλά αφού κάθισα και διάβασα 25 σελίδες, δεν υπάρχει λύση στο να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις την Β20 μπάντα. Οπότε τσάμπα χρόνο θα αφιερώσει όποιος θέλει να δοκιμάσει…
-
Εμένα μετά το update του firmware έχει συνεχείς αποσυνδέσεις με αποτέλεσμα να μη φαίνεται συνδεδεμένο. Μετά από συνεχείς εγκαταστάσεις και απεγκαταστασεις της δικιάς σου έκδοσης και της official παρατηρήθηκε το ανωτέρω συμβάν. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από Bazilepap: “Ενώ περάστηκε κανονικά σε mi5, έκανα binary update στο su και τώρα δεν ανοίγει το root explorer. Γνωρίζει κανείς τίποτα ? ” Αν έκανες update απο το Play Store, πας για Factory Reset τωρα και φλασαρισμα της ίδιας rom απο πάνω. Και όταν τελειώσεις κλείσε τις αυτόματα Updates του SuperSu απο το Play Store” Δεν έχω κάνει update από το play store σου είπα τι έκανα update. Μόνο το binary Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Ενώ περάστηκε κανονικά σε mi5, έκανα binary update στο su και τώρα δεν ανοίγει το root explorer. Γνωρίζει κανείς τίποτα ? Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Συμφωνώ απόλυτα. Δε βλέπω το λόγο που πρέπει μέσα στη Ρομ να περνάει η Twrp. Συνεχίστε τη καλη προσπάθεια πάντως. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
@gkalen γνωρίζεις για ποιο λόγο περνάει την recovery με τα κινέζικα σε mi5? Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από karasarinis: “Παράθεση από Moly Holy: “καλησπερα..και σε μενα δε δουλευει ο συγχρονισμος..(clean install). και επισεις δε δουλευει η δονηση στο FP. κατα τ αλλα ολα καλα.... να πω την αληθεια η .29 δουλεψε καλυτερα.” Καλημέρα. Βρήκα τη λύση. Πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις>εφαρμογές συστήματος>Mi Cloud και άνοιξτε τα δικαιώματα για κλήσεις και sms. Μετά κλεινετε και ανοιγετε διακόπτη για backup sms και κλησεων μέσα από το Mi Cloud..” Σωστοτατος φίλε , μπράβο και ευχαριστουμε για τις οδ…
-
Παράθεση από karasarinis: “Καλησπέρα. Με την τελευταία αναβάθμιση σε kenzo στο icloud δεν μπορεί να συγχρονίσει μηνύματα και κλήσεις..Έχει συμβεί σε κανέναν αλλο αυτό; 052e85ae4131985fbb94e59ecf8211a0.jpg” Το ίδιο και σε μένα και δε βρίσκω άκρη Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Σε εμένα που δε βγάζει επιλογή στο βίντεο για hdr θα πρέπει να ανησυχώ? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχετε ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk