Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.
-
Εμένα με gkalen 6.8.18 δε συνδέεται καν !! Μετά τα permissions που ζητάει δε περνάει τη σύνδεση. Edit : τελικά όλα κομπλέ με την ανωτέρω Rom, μάλλον είχε κολλήσει η σύνδεση με το server της εφαρμογής
-
Παράθεση από Bazilepap: “@gkalen Δυστυχώς συνεχίζει να μη τη βλέπει και δε μπορώ να καταλάβω το λόγο. Το θέμα με τη γλώσσα το ξέρω από που το αλλάζω απλά κάθε φορά που μπαίνω σε twrp ξαναλλάζει γι αυτό το ανέφερα μπας και παίζει ρόλο !! Επίσης από το "select storage" το internal storage το βγάζει ότι είναι 0 mb !!! ” Τελικά ξαναπέρασα το twrp του mic γιατί μετά από την εγκατάσταση της stable για κάποιο λόγο είχε περάσει άλλη version της twrp. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σου @gkalen, flas…
-
@gkalen Δυστυχώς συνεχίζει να μη τη βλέπει και δε μπορώ να καταλάβω το λόγο. Το θέμα με τη γλώσσα το ξέρω από που το αλλάζω απλά κάθε φορά που μπαίνω σε twrp ξαναλλάζει γι αυτό το ανέφερα μπας και παίζει ρόλο !! Επίσης από το "select storage" το internal storage το βγάζει ότι είναι 0 mb !!!
-
Καλησπέρα, η ερώτησή μου είναι η εξής. Προχτές απέκτησα το mi5 και έχω ήδη περάσει την ελληνική stable. Έχω κατεβάσει του gkalen και ενώ κλείνω το κινητό και μπαίνω στο twrp πατώντας install δε μου εμφανίζει τίποτα εντός της sdcard. Κάνω reboot και μπαίνω πάλι στη rom και μου εμφανίζει κανονικά τα αρχεία που έχω βάλει. Κάθε φορά που μπαίνω στο twrp μου εμφανίζει συνέχεια τη κινέζικη γλώσσα. Γνωρίζουμε γιατί γίνεται αυτό ;
-
Παράθεση από Perarg: “Παράθεση από Bazilepap: “Συμφωνώ ακολουθώ τους οδηγούς αλλά αυτοί δε συμπιπτουν με τη δικιά μου περίπτωση. Οπότε αφού κάνω αίτηση και μου στείλουν το κωδικό και τέλος πάντων ενεργοποιήσω το mi5 συνεχίζω τη διαδικασία της εγκατάστασης του twrp και έπειτα της ελληνικής ρομ Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στέλνεις την αίτηση, περιμένεις 2-4 ημέρες maximum, και προχωράς στο ξεκλείδωμα του bootloader της συσκευής. Μετά, όπως τα λες. ” Ευχαριστώ φίλε μου …
-
Συμφωνώ ακολουθώ τους οδηγούς αλλά αυτοί δε συμπιπτουν με τη δικιά μου περίπτωση. Οπότε αφού κάνω αίτηση και μου στείλουν το κωδικό και τέλος πάντων ενεργοποιήσω το mi5 συνεχίζω τη διαδικασία της εγκατάστασης του twrp και έπειτα της ελληνικής ρομ Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα και με συγχωρείτε για την ενόχληση. Για αρχή παρέλαβα σήμερα από yeso521 το mi5 (128gb) το οποίο έχει πάνω την MIUI 7.3 | Stable 7.3.9.0 (MAACNDD). Ακολούθησα τη διαδικασία όπως αναφέρεται στο σχετικό νήμα πλην όμως το κινητό αναγνωρίζεται ως MI5 στα portable devices. Πουθενά δεν αναφέρεται Port όπως του νήματος. Η ερώτησή μου είναι η εξής μιας και διάβασα τις απαντήσεις των φίλων από πάνω. Το μόνο που έχω να κάνω είναι η αίτηση ξεκλειδώματος από τον υπολογιστή και αν ναι χρειάζεται να…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Bazilepap: “Εγώ έχω κάνει παραγγελία από τον Yeso521 και μέχρι στιγμής μόνο από Sf express παίρνω ενημέρωση και συγκεκριμένα μόνο από το intl.sf-express.com/?a=trackEn Στο application TrackChecker Mobile δε μου βγάζει ενημέρωση από το Sf express και ας το έχω επιλέξει στα services. Φαντάζομαι ότι όταν μπει στη Nl post θα ξεκινήσει να μου το δείχνει σωστά ;; ” Θα τσεκάρεις στην εφαρμογή το fr_hrono και θα έχεις ενημέρωση (εφόσον είναι το ίδιο με το δικό μου).…
-
Εγώ έχω κάνει παραγγελία από τον Yeso521 και μέχρι στιγμής μόνο από Sf express παίρνω ενημέρωση και συγκεκριμένα μόνο από το intl.sf-express.com/?a=trackEn Στο application TrackChecker Mobile δε μου βγάζει ενημέρωση από το Sf express και ας το έχω επιλέξει στα services. Φαντάζομαι ότι όταν μπει στη Nl post θα ξεκινήσει να μου το δείχνει σωστά ;;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Saloufardos: “Παράθεση από Bazilepap: “Δε ξέρω για vickmall αλλά από yeso521 εγώ με Eurobank κάρτα συνδεδεμένη με paypal αγόρασα κανονικά Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σ'ευχαριστω για την απαντηση. Αναμενω και την εμπειρια καποιου με Alpha.” Δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις βέβαια και με τη δικιά σου κάρτα Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Geo Z: “Παράθεση από Bazilepap: “Με συγχωρείς που ρωτάω αλλά επειδή θέλω να κάνω και εγώ παραγγελία από το συγκεκριμένο eshop θα ήθελα να μου πεις αν πήρες το Xiaomi Mi5 Spain warehouse και αν ναι επειδή θέλω να αγοράσω το 128gb ceramic, αν αξίζει να πάρω τζαμάκι το Original ή το Nillin και αν επειδή θέλω να αγοράσω και άλλα πράγματα αξίζει να βάλω τα έξτρα μεταφορικά για πιο γρήγορα ; Και πάλι ζητάω συγνώμη για τις noobικες ερωτήσεις μου αλλά είναι η 1η μου αγορά σε Xiaomi, μέχρι τ…
-
Παράθεση από alpeppas: “Παράθεση από alpeppas: “Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521 Την Διεύθυνσή της (URL): WELCOME TO YESO521~ฅ( ̳• ·̫ • ̳)ฅ Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi 5 64G Black, δερμάτινη θήκη για MI5 (του πάει απίστευτα) Την ημερομηνία αγοράς: 06/07/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 13 μέρες (NL Post) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Πολύ καλή επικοιν…