Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-95 από 95.

• καλησπερα μπηκα σε ενα σαιτ που μου εδωσαν απο το merimobiles και χωρις να πολυβγαλω ακρη ειδα μονο αυτο ,,2014-05-21 13:58, Receive Item From Customer, IPS,, . σημαινει τιποτις????

• mera apostolis les tis 16 mai e?

• παιδια καλησπερα, εχω παραγγειλει στις 13 μαη. η παραγγελια εγινε shipped στις 16 μαη. ποτε περιπου λετε να ερθει??? επισης παω στο σιτε της εμσ να βαλω το tracking number και μου βγαζει καποιο error. τι φαση??

• Νέος κάτοχος MI3!!!

skoulikios13 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

πωωω και δεν μ αρεσει σε ασημι, ηθελα μαυρο. λες με τη μαυρη θηκη να φαινεται κομπλε???

• Νέος κάτοχος MI3!!!

Μήνυμα

παιδια παρηγγειλα το κινητο πριν λιγες μερες , αλλα νομιζω ξεχασα να επιλεξω χρωμα. σε τι χρωμα ερχεται?

• xiaomi mi3

Μήνυμα

nai me ems. oxi den esteilan akoma ( basika elege'' Yanwen/EMS Express ''). auto einai?

• xiaomi mi3

Μήνυμα

τους εστειλα και μου λενε ετσι ειναι. σημερα 17 μαη, ακομα το ιδιο λεει sto order status. να ανησυχησω ή κλαιν???

• xiaomi mi3

Μήνυμα

paidia pariggeila to kinhto stis 13-5 kai akoma sto order status leei "Awaiting Fulfillment''. ti fash??

• xiaomi mi3

Μήνυμα

thanx dude

• xiaomi mi3

Μήνυμα

παιδια το παρηγγειλα το κινητο, τωραα πως βλεπω order tracking?

• xiaomi mi3

Μήνυμα

apanthste mou an mporeite mexri aurio paidia... sas euxaristo

• xiaomi mi3

Μήνυμα

λοοιπον παιδια , αυριο θα παραγγειλω. 1. ποιος κωδικος ειναι τωρα για εκπτωση? 2. τι να γραψω για παρατηρηση, για να ερθει χωρις μπελαδες? 3. αμα τους πω να βαλουν ελληνικα , χρεωνεται εξτρα??? ευχαριστω

• xiaomi mi3

Μήνυμα

αρα μου λες να παρω μια θηκη και να ειναι ροοταρισμενο. το κινητο εχει απο μονο οτου εγγυηση?

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “1: ΝΑΙ με PAYPAL 2: EMS 3: Root + Ελληνικά όχι, αφού είναι πανεύκολο να τα βάλεις. Η θήκη τώρα κρίνεται απαραίτητη. Η εγκύηση θα εννοεί κατά την αποστολή, η οποία και με EMS δεν χρειάζεται γιατί από πίσω είναι η PAYPAL για οτιδήποτε στραβό.” γιατι κρινεται απαραιτητη η θηκη? επισης εννοω αυτη την εγγυηση που λεει πανω, που λεει 2 χρονια. και τελος, τι ερχεται μαζι περα απο το κινητο?

• xiaomi mi3

Μήνυμα

καλησπερα παιδια, επειδη ειμαι καινουριος εδω και λεω να αγορασω το μι-3, θελω να μου πειτε ορισμενα πραγματα( απο merrimobiles) 1. να πληρωσω μεσω paypal η καπως αλλιως? 2. τι εταιρια να διαλεξω για να ερθει? 3. απο τις επιλογες που εχει οταν παω να παραγγειλω το κινητο τι προτεινετε να διαλεξω? εννοω εκει που λεει αν θελω να rootaρισμενο, αν θελω εγγυηση , θηκη και ολα αυτα. ευχαριστω εκ των προτερων