Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 24.
-
Καλησπέρα Ευχαριστώ πολυ...
-
καλημερα. Τώρα κατεβαζω την τελευταία... Αργησα λίγο.... Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους moderators.
-
Καλησπέρα σε όλους. Η προηγούμενη έκδοση ήταν πολύ καλη. Η μπαταρία είχε σαφώς βελτίωση. Ανυπομονώ να δώ την καινούργια.
-
Καλημέρα Μετα απο αρκετό καιρό ξαναμπαίνω στο παιχνίδι. Για άλλη μια φορά ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους Developers για την Πορσπάθειές τους.
-
Καλησπέρα Πολύ καλή δουλειά παιδία, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Ψηφισα και τώρα ετοιμάζομαι να βάλω την νέα. Μια ερώτηση μόνο,με τις τελευταιες 3 δεν μου δουλευει το Hotspot. Μοιράζω wifi χωρίς Internet όμως... και το δοκιμάζω σε σημεία που το είχα λειτουργήσει και παλαιότερα. Υπάρχει κάποιο fix? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Καλημέρα Ευχαριστώ. Η 6,4,7 ήταν πολύ καλή.
-
@nnbignick Καλημέρα Δεν γνωρίζω να σου πώ. Πάντως δεν μου έβγαλε το error 7 και προχωρησε κανονικά. Έμεινε λίγο παραπάνω στο Skipping MD5 check. Πάντως απο χθές που πήγα καπάκι μετά στην 6,3,31 η μπαταρία κατέβηκε σε λογικά επίπεδα, δεδομένου με του ελεχους και δοκιμές που έκανα σε προγράμματα τις δουλειάς κλπ. τώρα κατεβάζω την τελευταία.
-
Παράθεση από freekafe: “ HM2014813.zip αυτήν την 6.3.17 κατέβασες;;;Αν όχι κατέβασε αυτή και δοκίμασε να την περάσεις. ” I'll be damned...... IT WORKED!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαρίστω πάρα πολύ για το σωστό αρχείο freekafe Και βέβαια και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους moderators για την δουλεία τους.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nnbignick: “Δεν ξέρω τι δεν πάει καλά δεν περνάει με τίποτα πάω για πίσω αποτυχία και στη δεύτερη απόπειρα ” Αύριο θα σου φτιάξω μία ROM με κάποια MOD στα Build.prop για να δοκιμάσεις, και να ξεπεράσεις τον σκόπελο του προβλήματος εγκατάστασης. ” Καλησπέρα. Εγώ είναι η 3 βδομάδα που συνεχίζει το σφάλμα. Εχω κάνει Clear Cache and Davlik, αλλα όχι Factory Reset, και ούτε Fastboot γτ απο ότι καταλαβαίνω είναι σχεδόν το ίδιο. Ο λόγος που δεν έχω κάνει κάτι απο τα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από taxbak: “Παράθεση από jinoo: “Παράθεση από softwareas: “Στο Redmi 2, η TWRP 3.0.0 δεν μπορεί να τρέξει την αναβάθμιση. Έτσι αναγκάστηκα και πέρασα με fastboot την προηγούμενη TWRP, έκανα την αναβάθμιση. Μου έβγαλε το κλασικό error για failed cannot mount /cache, και η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε. Βέβαια η νέα 6.3.10 μου έβαλε πάλι την TWRP 3.0.0. Επίσης το Dolby Atmos δεν το έβαλε, οπότε πήγα στο zip της αναβάθμισης, έκανα extract το αρχείο dolby.zip από τον φάκελο dolby, και το έκανα ε…
-
Καλησπέρα. Ευχαρισ΄τω πολύ για την νέα έκδοση. Ένα θεματάκι που είχα με το σήμα γαίνεται να έχει διορθωθεί.
-
Ευχαριστώ πολύ... Αλήθεια έχει παρατηρήσει κανείς αλλος το θέμα με το Here Maps, όπου μετά απο κάθε αναβάθμιση η πρώτη οδηγία είναι μέσω Καλαμάτας??? Το έχω δεί ενω ξέρω την διαδρομή την πρώτη φορά μετά απο version update με πάει απο μεγάλο κύκλο. Απο την 2η και μετά όλα μέλι γάλα.
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΚαλησπερα. Εαν δεν εχουν αντιριση oi admin και δεχτει και ο ιδιος φυσικα θα ήταν χαρα μου να το βοηθησω τα σκ.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από dragonball: “Συγνώμη Admins. Το αρχείο που μου κατέβηκε για το 2014813 είναι το ίδιο με την προηγούμενη φορά. Λέει 5.12.31??? Έγινε λάθος ή αυτο είναι? ” Ναι είχε γίνει λάθος στο Link το οποίο και διορθώθηκε.Μπορείς να το κατεβάσεις τώρα... ” ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!
-
Συγνώμη Admins. Το αρχείο που μου κατέβηκε για το 2014813 είναι το ίδιο με την προηγούμενη φορά. Λέει 5.12.31??? Έγινε λάθος ή αυτο είναι?
-
NAIIIIIIIIIIIIIIIIIII Κατεβαζω και φορτωνω!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ADMINS Αναμένουμε την Lollipop....
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΚαλησπέρα και καλή χρονια. Παρέλαβα σήμερα 3 Mi Band που είχα παραγγείλει απο 20 Δεκέμβρη. Του έστειλα προχτες και για το tracking mail και μου είπε να κοιτάω το site 17track.net/en Μου ζήτησε και συγνώμη και για την καθυστέρηση!!!!! Τλκ ήταν τα ΕΛΤΑ λόγο γιορτών!!!! Παιδιά η συσκευασία δεν παίζετε.... Ευγενικότατος και κατανοητός στα αγγλικά του... Φορτίζω το δικό μου και διαβάζω οδηγούς για χρήσεις.... Σίγουρα θα ξαναβάλω παραγγελία απο τον κύριο Yeso521
-
+1 και απο μένα.
-
Καλη Χρονιά και απο εμένα. Ότι καλύτερο για το νέο έτος το οποίο να είναι γεμάτο με ευτυχία και δημιουργικότητα. Ένα μεγάλο μπράβο στους Moderators που χάρη στην δουλεία τους, έχουμε μείνει όλοι πιστοί στην κοινότητα και αυτό φάνηκε και απο την παγκόσμια ψηφοφορία. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Και όπως είπαν και οι προαναφερθέντες.... Γατάκια Ινδοι!!!!