Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 89.
-
Καλησπέρα. Αρκετές μέρες με την νέα ρομ σε Kate...μέχρι τώρα ολα καλά εκτός απο την μπαταρία που ως συνήθως φεύγει αρκετά γρήγορα. Κατι ακόμα.....εδώ και αρκετό καιρό κάποιες εφαρμογές μου ανοίγουν απο μόνες τους...πχ ο es file manager αλλα και οι ρυθμίσεις...ξέρει κανείς γιατί?
-
Καλημερα παιδιά. Μια εβδομάδα με αυτήν την ρομ στο kate μου, κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Βασικά όπως οι προηγούμενες εννιαρες, αυξημένη σχετικά κατανάλωση, ψηλολαγκαρισματα, force close κάποιες φορές... Δεν ξέρω γιατί, σε αυτήν την ρομ μου σβήστηκαν οι photo μου χωρίς να κάνω factory... το θέμα είναι οτι ενώ συγχρονίζεται στο mi λογαριασμό μου δεν τις κατεβάζει...ξέρετε αν γίνεται κάτι με αυτό?-------- (Hidden Content)
-
32785542889.html? Αυτό είναι ακριβώς για το Kate μας...το εχω πάρει.
-
miCloud και καταργηση αριθμου
centris - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕυχαριστω φίλε για την απάντηση. Συνδεση δεν γίνεται γιατι μου ζητάει επιβεβαίωση μέσο κινητού...οπότε θα μιλήσω με αυτούς να δω τι γίνεται...
-
miCloud και καταργηση αριθμου
centris - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Ειχα εναν αριθμό vodafone που εχω καταργήσει εδω και ενα χρονο. Τον ειχα συνδεμενο με εναν απο τους λογαριασμούς μου στο micloud και θα ηθελα να δω και να κατεβάσω τις photo μου. Γίνεται?(Hidden Content)
-
ευχαριστώ φίλε...το έκανα.
-
στην γραμμή οθόνης
-
την εχω την εφαρμογή...την εχω ενεργοποιήση αλλα δεν ειδα διαφορά
-
ειμαι root...θα βγάλω μια οταν εμφανιστούν..τις προηγούμενες τις έκλεισα
-
Καλημερα παίδες....ξέρει κανείς πως σταματάνε οι ενοχλητικές διαφημίσεις που πετάγονταιο όλη την ωρα στην μπαρα οθόνης?
-
Καλημερα παιδια. Ξέρει κανείς αν γίνεται με το twrp να σώσουμε μόνο εφαρμογές και ρυθμίσεις τηλεφώνου ετσι ώστε μετά απο fr να μπορούμε να περνούμε μόνο αυτό και οχι ολο το σύστημα?
-
Καλημερα. Μετά απο 5 μέρες στο kate μου μπορώ να πω οτι με απογοήτευσε η μπαταρία... Ακόμα μικρότερη διάρκεια και απο την προηγούμενη ρομ. Τος πρώτες 2 μέρες μου ανέβαζε και θερμοκρασία.. τώρα είναι λίγο πιο υψηλή απο την προηγούμενη αλλά οχι κάτι το ενοχλητικό... Ολα τα άλλα καλά...γρήγορη και με καλό σήμα, wifi και κινητής. Ελπίζω η επομένη να έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας.
-
Γεια σας. Την πέρασα στο kate μου και όλα καλά....με απλό wape. Πρώτη φορά Αρωμα, μου φαίνεται ωραίο που επιλέγω κάποιες εφαρμογές που θέλω απο την αρχή. Πάντως ενώ επέλεξα supersu αυτό φάνηκε να μην εχει μπει. Κατεβάζω το zip ξεχωριστά το flashαρω και πάλι η εφαρμογή αόρατη...πάω playstore εγκαταστω την εφαρμογή απο εκεί....και τσουκ....εμφανίζονται και τα δυο supersu.....:) ολα καλά. Η rom μέχρι στιγμής πάει καλά...γρήγορη. ( μου φαίνεται πιο γρήγορη...αλλα πάλι μπορεί να είναι ιδέα μου). Απο …
-
Παράθεση από centris: “Σε kate ολα καλά μέχρι στιγμής...βλέπουμε και μπαταρία...και τα ξαναλέμε ” Διαβαζωντας εκ των υστέρων τα παραπάνω διαπίστωσα οτι το supersu δεν μου έχει περάσει ενώ μετά το τέλος της εγκαταστάσεις της rom το είχα βάλει...επειδή μου είχε γίνει αναβάθμιση στο supersu στην προηγούμενη rom αυτόματα απο το playstore νόμιζα οτι ηταν απο αυτο...γιαυτό πήγα και το ξαναπέρασα απο το recovery...αλλα ενώ πήγαν ολα καλά...δεν μου εμφάνισε την εφαρμογή...πάντως το rootchecker δεν το δε…
-
Σε kate ολα καλά μέχρι στιγμής...βλέπουμε και μπαταρία...και τα ξαναλέμε
-
32787420723.html#autostay
-
Σε kate απο εχθες βραδυ ολα καλα...δεν παρατήρησα κανα bug... να δούμε και την μπαταρία...
-
Παράθεση από Maniataros: “Με το fix του Kate κάνει εντυπωσιακό γρήγορο reboot και από μπαταρία ατελείωτη! ” επιδη με ενδιαφέρει πολύ στο να αντέχει η μπαταρία, απο τις rom που εχεις βάλει ειναι απο τις καλές σε αυτό τον τομέα; Με την 7.4.13 που εχω η οθόνη φτάνει και σε 7.30 ώρες διάρκεια....
-
Με τα mail? Είδα οτι είχε την εφαρμογή του gmail....αυτήν θα έχετε στις rom?