Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 89.
-
Σε kate περάστηκε κανονικά....και όπως περάστηκε έτσι ξεπεράστηκε...:) Δεν άνοιγε η εφαρμογή ξυπνητήρι και είδα οτι η εφαρμογή των mail είχε αλλάξει. Οπότε δεν κάθισα να ασχοληθώ άλλο μαζί της...και γύρισα στην καλύτερη για εμένα 7.4.13
-
Σε kate μου φαίνεται οτι πέφτει πιο γρηγορα η μπαταρία απο την προηγούμενη rom. Το εχει παρατηρήσει άλλος?
-
Καλησπερα. Την εχω βάλει στο kate εδώ και δυο μέρες...όλα καλά. Νομίζω οτι εχει λίγο καλύτερη διαχείριση μνήμης και καλύτερο σήμα...wifi και κινητής...απο μπαταρία το ίδιο ... σας ευχαριστω.
-
Καλημέρα. Σε kate την εχω 2 μέρες. Δεν είδα αλλαγές απο την προηγούμενη εκτός την αλλαγή του power button και στην εφαρμογή των mail. Πριν σε αυτη την εφαρμογή εαν έκανες zoom τρεμοπαιζε η οθόνη. Τώρα ειναι οκ.
-
Χρονια πολλα χριστος ανεστη. Σε kate ολα καλα....Παράθεση: “”
-
η εφαρμογή βίντεο πως βγαίνει?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Μετά από αναβάθμιση το έπαθες αυτό; Δες εδώ ---> XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED] όχι το είχα και πριν αλλα δεν είχα δώσει σημασία. ” Παράθεση από makis1024: “Micro sim έχεις βάλει; ή κομμένη; Ο πάροχος σου, σου έχει ενεργοποιήσει 4g; έχεις βάλει preferred network type, lte; ” κομμενη έχω βάλει Εχω cu οπότε πρέπει να είναι ενεργοποιημένη. Ναι lte έχω επιλεγμένο ui(Hidden Content) =============== Απρ 5th 2017, 2:07pm =============== Πα…
-
Καλησπερα και πάλι...σήμερα κατάλαβα οτι δεν συνδέεται σε 4g. Αποτι είδα κάποια εχουν προβλήματα με το 4g..αλλα δεν βρηκα κατι για το kate. Ξέρει κανεις καποια λύση?
-
καλά δεν πειράζει κιόλας...αφού δουλεύει κανονικά.... Πάντως αυτό που με πειράζει είναι ότι στην δεύτερη sim δεν έχει να επιλέξεις τύπο δικτύου...και όταν στην εύρεση δικτύων επιλέξεις πχ vodafone 2G μετά από κάποια ώρα σε βάζει σε 3G από μόνο του. Αυτό το είχε και η official που είχα.
-
παιδιά τα κατάφερα και πέρασα την ελληνική ρομ...αν και σε έμενα έβγαλε error 7 οπως και σε έναν άλλον φίλο απο εδώ. πως ενεργοποιουμε το root?
-
Εγω εχω kate...και το twrp που βρίσκω ειναι για kenzw Σε αυτόν τον οδηγό δεν εχει το τηλέφωνο μας. <<Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή>>
-
Καλησπερα παιδια. Σημερα μου ηρθε μηνυμα για να το ξεκλειδώσω και το εκανα. Ολα οκ. Μπωρει καποιος να μου πει τα επομενα βηματα για να περασω την ελληνικη ρομ γιατι εχω μπερδευτη;
-
Καλησπέρα παιδιά. Επειδή έχω μπερδευτεί μπορεί κανείς να μου εξηγήσει? Έχω το redmi note 3 international ( kate) και φοράει την miui global 8.0 stable 8.0.5.0 (MHRMIDG) τι κάνω για να περάσω την δικιά σας stable. Την βάζω στο τηλ και κάνω update απλός? Η κάνω καμιά άλλη διαδικασία?
-
μου το εκανε και εμένα στο redmi 1s. κατέβασα την 2.12 την αγγλική και το συνδεσα κανονικά.
-
Επίσης μου φαίνεται μεγαλύτερη η καταναλωση μπαταρίας οταν είναι σε 3g... Redmi 1s
-
Σχετικά καλή....μεγάλο πρόβλημα είναι στις κλίσεις... Οταν με καλούν σκοτεινιάζει η οθόνη και δεν φαίνεται πιος καλεί, πιέζω το κουμπί για να επανέρθει η αρχική οθόνη για να απαντήσω στην κλίση...
-
XIAOMI MI PAD 2 Intel X5 Z8500 2.2GHz 14nm Quad Core 2GB RAM 16GB ROM 7.9 Inch 2K Screen Android 5.0 Tablet PC online - coolicool Καλή επιτυχία σε όλους.
-
καλή επιτυχία....