Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
Ένταση ήχου στη κλήση
ΜήνυμαΑν μπορούσατε να φτιάξετε την ένταση ήχου στις κλήσεις (όταν συνομιλας) . δε χαμηλωνει τελείως ή ελάχιστα. Όταν μιλάς με τον άλλον ακούγεται δυνατά κ δ χαμηλωνει σταδιακά. Τελευταία Dev ρομ έχω. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αρχική σελίδα
ΜήνυμαΡυθμίσεις-Εφαρμογες-προεπιλογές (κάτω,) - επιφάνεια εργασίας Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αρχική σελίδα
ΜήνυμαΛάθος αυτό είναι για να αλλάξεις θέμα. Εγώ λέω για αρχική σελίδα Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αρχική σελίδα
ΜήνυμαΈχω περάσει Google launcher κ θέλω ν γυρίσω πίσω σε miui πως τ αλλάζω. Δε τ βρίσκω στις ρυθμίσεις Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
bricked MI4c
Μήνυμαευχαριστώ .τόσο εύκολο τελικά Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
bricked MI4c
ΜήνυμαΜία ερώτηση .ρυθμισα κατά λάθος μόλις δέχομαι εισερχόμενη κλήση αναβοσβηνει το φλας.πώς το απενεργοποιω γιατί δ τ βρισκω Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λάθος 6.2.18 Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα.με τη 6.1.28. Μόλις κατεβάζεις τη γραμμή ειδοποίησης εμφάνιζει τη μπάρα αναζήτησης. 1.πως μπορώ ν την αφαιρέσω κ 2ον εμφανίζει κινέζικους χαρακτήρες πριν το χρησιμοποιήσεις Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dragonball: “Ευχαριστώ πολύ... Αλήθεια έχει παρατηρήσει κανείς αλλος το θέμα με το Here Maps, όπου μετά απο κάθε αναβάθμιση η πρώτη οδηγία είναι μέσω Καλαμάτας??? Το έχω δεί ενω ξέρω την διαδρομή την πρώτη φορά μετά απο version update με πάει απο μεγάλο κύκλο. Απο την 2η και μετά όλα μέλι γάλα.” Here maps χρησιμοποιώ κ γω ,κ δουλεύει ρολόι Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ευχαριστώ για τη βοήθεια..τα καταφερα μεσω Επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery/install
-
ναι στο pc σταματαει στα 400mb περίπου.προηγούμενες εκδοσεις δεν ειχα κανενα πρόβλημα
-
δοκιμάζω chrome k mozilla αλλά τίποτα σταματαει η λήψη
-
Τη κατεβασα απ τ κινητό τελικά. Παώ αναβάθμιση επιλέγω πακέτο κ γράφει λήψη πληροφοριών... Κ μετά βγάζει σφάλμα! Τι φταίει; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γιατί δεν κατεβαίνει ή τελευταία έκδοση.;χρησιμοποιώ chrome.ξεκινάει κ κοντά στα 40mb διακόπτεται Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi key
Μήνυμα90% φτάιει το mikey βλέπω κ εγώ διαφορά Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannisagal: “Πω πω πω την εχει ξεπατωσει την μπαταρια αυτο το mikey button. σκεφτομαι να μην το ξαναβαλω αν η καταναλωση τρεχει νερο....εκει που γλυτωνω το power button θα αχρηστεψω την μπαταρια πριν την ωρα της!!!!!” Λες ν φταίει τ mikey χρησιμοποιώ κ δύο κάρτες sim κ ή μπαταρία δ κρατάει ούτε μέρα Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Που βρίσκονται τα λινκ; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα απ κινητό μπορεί ν κατεβασώ τη Ρομ μέσα απ το tapatalk? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk