Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 158.
-
Τελικά μπορει να με βοηθήσει καποιος με το magisk manager και το root του titanium?
-
Εχω το εξής πρόβλημα έβαλα την νεα ρομ στο mi3 αλλα δεν παίρνει δικαιώματα root το titanium... τι παιζει??? Πάω να μπω στο Magisk Manager και μου λεει ότι είναι στο playstore κ να μπω εκει να το κατεβάσω! Τι να κάνω????
-
Παράθεση από Ilmarios: “Καλημέρα παιδιά, εγώ που υέλω να περάσω στο mi3 την xtrv δεν χρειάζεται να βάλω το twrp που είναι στην αρχική έτσι??? ” ???
-
Καλημέρα παιδιά, εγώ που υέλω να περάσω στο mi3 την xtrv δεν χρειάζεται να βάλω το twrp που είναι στην αρχική έτσι???
-
Παράθεση από blackm76: “Γειά σας παιδιά έχω Mi3. Η rom που φοράω είναι η xtrv 7.6.14. Πρέπει να κάνω format factory για να περάσω την καινούργια ρομ; Και επισεις έχει 2 ρομ να κατεβάσω. Την xtrv και την aroma. Είναι δύο λινκ ξεχωριστά. Τη διάφορες έχουν, ποια είναι η καλύτερη και ποια μου προτείνετε να περάσω; ” Φίλε μου καλησπέρα, ναι να κάνεις factory reset για να δουλεύουν όλα εντάξει μετα!!! Μάλιστα λένε στο πρώτο post τα παιδιά ότι όποιος έχει πιό παλιά απο την 7.6.25 να κάνουν factory rese…
-
Παράθεση από VagVag: “ Eτσι ακριβως...αυτα αν τα αφησεις τικαρησμενα οταν ανοιξει το κινητο θα σου περασει και την εφαρμογη της TWRP πραγμα που δε νομι να χριαζεσαι...Περα απ αυτο θα το πω ακομα μια φορα πως μπορουμε να κανουμε factory reset και format data χωρις otg καλωδια η εξωτερικεςκαρτες SD.Το μονο που χριαζεται ειναι μετα τα wipes κλπ να κανουμε ενα reboot σε recovery για αποφυγη των ερρορ οπως εβγαλε και σε σενα. Μετα περανμε τη ρομ φλασαρουμε και τελος. πσ. πολλσες συσκευες οπως και το …
-
Παράθεση από VagVag: “Παράθεση από Ilmarios: “Παιδιά αν σας πω την αληθεια οτι πραγματικά μου έφτασε το σ.... στην κάλτσα !!! Οκ μπήκε κ μπήκε κ rom και τώρα ρωτάει 1)Prompt to install TWRP app if not installed 2)Install as a System App... Τι κάνω?? Do not install? Σας ευχαριστώ κ τους δύο για τον χρόνο σας... ” εστρωσε μετα απ απου σου πα?εκει που λεει ινσταλλ αππ κλπ ξετικαρησετα και πατα dont install. Ολα καλα...θ αγιασεις!!! ” Ναι ναι έστρωσε ευτυχώς... οπώτε ξετσεκάρω κ τα δύο κ πατάω dont …
-
Παράθεση από spideman3: “Θα σε πω τι κάνω εγώ ξετσεκάρω αυτές τις επιλογές. Και προχωράω. @Ilmarios ” Αρα (Swipe to install TWRP App) ?
-
Παιδιά αν σας πω την αληθεια οτι πραγματικά μου έφτασε το σ.... στην κάλτσα !!! Οκ μπήκε κ μπήκε κ rom και τώρα ρωτάει 1)Prompt to install TWRP app if not installed 2)Install as a System App... Τι κάνω?? Do not install? Σας ευχαριστώ κ τους δύο για τον χρόνο σας...
-
Παράθεση από Ilmarios: “Παράθεση από VagVag: “Παράθεση από Ilmarios: “Παιδιά SOS μόλις έκανα factory reset εσβησα Dalvik, cache, data, internal storage, system κ εβαλα απο otg με το φλασακι να κάνω install την rom κ μου έβγαλε error 7!!! Τι κάνω SOS.... ” Καλησπερα φιλε.Κανε reboot to recovery και ξαναφλασαρε.Αν εχεις παλι το ιδιο θεμα φλασαρε παλι το τελευταιο recovery. ” Συγνώμη φίλε μου αλλα σε έχασα... δεν έχω κρατήσει backup μέσω του twrp αν αυτό εννοείς!!! ” Λοιπόν πάτησα να κάνω reboot το…
-
Παράθεση από VagVag: “Παράθεση από Ilmarios: “Παιδιά SOS μόλις έκανα factory reset εσβησα Dalvik, cache, data, internal storage, system κ εβαλα απο otg με το φλασακι να κάνω install την rom κ μου έβγαλε error 7!!! Τι κάνω SOS.... ” Καλησπερα φιλε.Κανε reboot to recovery και ξαναφλασαρε.Αν εχεις παλι το ιδιο θεμα φλασαρε παλι το τελευταιο recovery. ” Συγνώμη φίλε μου αλλα σε έχασα... δεν έχω κρατήσει backup μέσω του twrp αν αυτό εννοείς!!!
-
Παιδιά SOS μόλις έκανα factory reset εσβησα Dalvik, cache, data, internal storage, system κ εβαλα απο otg με το φλασακι να κάνω install την rom κ μου έβγαλε error 7!!! Τι κάνω SOS....
-
Παιδιά τόσο καιρό που έχω να αλλάξω rom ξέχασα... Μέσω TWRP για factory reset τσεκάρω : Dalvik/ART Cache, Cache, Data, System, και USB-OTG???
-
Να αλλάξουμε και χωρίς να υπάρχει πρόβλημα το TWRP???
-
Παράθεση από george_1: “Τρέξε το magisk για να κάνει εγκατάσταση και ξανά δοκίμασε... Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είμαι άσχετος εεεε???? Εντάξει όλα μιά χαρά δουλεύει τέλεια τώρα!!!!!
-
Παιδιά καλησπέρα εεεε δεν ξέρω αν απαντήθηκε πιο πριν δεν έχω root access στο titanium backup..τι κανούμε???
-
Παιδιά sos με ρωτάει Prompt to install TWRP app if not installed (Το έχω είδει απο πιό παλιά το TWRP) και Install as a System ap( ? ) Install η όχι τι παταω???
-
Παράθεση από spideman3: “@limarios Την πέρασα χθες το απόγευμα έως και σήμερα όλα καλά. Πάρε ένα back up την 7.3.30 και δοκίμασε την 7.4.20. Στάλθηκε από το LT22i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστώωω θα την περάσω το μεσημέρι!!!