Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-158 από 158.
-
Παιδιά μία μικρή βοήθεια... Έβαλα και εγώ μόλις την καινούργια Rom αφού του έκανα ένα factory reset λόγο κάποιον προβλημάτων (δεν λάμβανα κάποια μυνήματα)! Έχω κάνει backup με το titanium backup αλλα είχα τσεκάρη όλες τις εφαρμογές δεν επέλεξα ξεχωριστά και τώρα τι πρέπει να πατήσω για να κάνω επαναφορά: 1) επαναφορά απουσών εφαρμογών με τα δεδομένα τους 2) Επαναφορά όλων των εφαρμογών με τα δεδομένα τους? Βασικά τι να πατήσω και θα είναι όλα οκ θα έχω κανένα πρόβλημα?
-
Πρόβλημα με το Micloud
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πάρα πολύ που σπατάλησες έτσι το χρόνο σου!!!
-
Πρόβλημα με το Micloud
ΜήνυμαΡε φιλαράκο πραγματικά τι να σου πώ? Πραγματικά δηλαδή ή έχεις μαντικές ικανότητες... ή έχεις δεί (να μην το πώ αλλιώς ) τόσα εδώ μέσα και γενικά κ σου έρχονται αυθόρμητα... Το ποιο δύσκολο πράγμα είναι η τεχνική υποστήριξη εξ αποστάσεως.... ΜΠΡΑΒΟ σε όλους σας!!!! ( Άμα μου πείς και γτ το είχα παγώση όμως πραγματικά θα αρχίσω να φοβάμαι)!!! Σε ευχαριστώ κ πάλι!!!!
-
Πρόβλημα με το Micloud
ΜήνυμαΜιά κ δυό έχω κάνει!!! Μήπως κάπος την έχω έγω απενεργοποιήση???
-
Πρόβλημα με το Micloud
ΜήνυμαΚαλημέρα, λόγο της Miui8 και του factory reset που πρέπει να γίνει είπα κ εγώ να κάνω πρώτα ένα backup... Έκανα μέσα από το TWRP backup και λέω δεν κάνω και από το MiCloud... Έλα όμως που δεν μπορώ να μπώ στο cloud! Πάω ρυθμίσεις-λογαριασμοί πατάω πάνω στο cloud τίποτα... Πάω ρυθμίσεις εφαρμογές και δίπλα στο MiCloud γράφει απενεργοποιημένο!!! Λίγη βοήθεια????
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Τελικά στο mi3 τι παίζει με την μπαταρία? Και γενικά με προβλήματα?
-
Στο δικό μου Mi3 όλα μία χαρά μέχρι στιγμής!!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Ilmarios: “Παιδιά βοήθεια... είχα την GTV-6.3.31 κ πάτησα να κατεβάσω την επόμενη που βγήκε κ μου κατέβηκε η GTV-6.3.10 και χωρις να δώσω σημασία πάτησα install. Περιμένω όλα μια χαρά.... δεν μου βλέπει την sim κάθε 2 δευτερόλεπτα μου πετάει παράθυρο ότι δυστιχώς η διαδικασια co.android.phone.... κ δυστιχώς η εφαρμογή ρυθμίσεις έχει σταματίσει!!!! κ γενικα δεν με αφήνει να μπω ουτε στις ρυθμίσεις ούτε πουθενά.... Το συνδέω με το pc αλλα δεν με αφήνει να επιλέ…
-
Παιδιά βοήθεια... είχα την GTV-6.3.31 κ πάτησα να κατεβάσω την επόμενη που βγήκε κ μου κατέβηκε η GTV-6.3.10 και χωρις να δώσω σημασία πάτησα install. Περιμένω όλα μια χαρά.... δεν μου βλέπει την sim κάθε 2 δευτερόλεπτα μου πετάει παράθυρο ότι δυστιχώς η διαδικασια co.android.phone.... κ δυστιχώς η εφαρμογή ρυθμίσεις έχει σταματίσει!!!! κ γενικα δεν με αφήνει να μπω ουτε στις ρυθμίσεις ούτε πουθενά.... Το συνδέω με το pc αλλα δεν με αφήνει να επιλέξω για μεταφορά αρχείων δεν μπορώ να αποθηκεύσω …
-
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Λάθος δικό μου που δεν τσέκαρα την ρομ έαν είχε κατέβη σωστά (δεν είχε κατέβη). Όλες οι αναβαθμίσεις έγιναν τέλεια!!!! Το μόνο ότι μου έβγαλε '' Δυστυχώς η εφαρμογή αντιγράφων ασφαλείας mi cloud έχει σταματήσει'' έκανα εκκαθάριση δεδομένων κ λογικά θα είναι εντάξη έτσι?
-
Καλησπέρα σας, θα ήθελα τα φώτα σας γιατί νομίζω ότι έχω μπλεχτεί...λίγο!!! Είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος MI3 εδώ και αρκετό καιρό. Ότι αναβάθμιση πραγματοποιούσα γινόταν μέσω του recovery και όλα μία χαρά. Τώρα λόγο ότι είχα βολευτεί είχα καιρό να κάνω κάποια αναβάθμιση, όμως αποφάσισα να κάνω αλλά έχω μπερδευτή με το πώς να την κάνω! Να σας πώ ότι έχω την (GTV 5.10.15 Developer) αυτή την στιγμή κ χρησιμοποιώ το [CWM RECOVERY v6.0.5.1(R11)] πώς θα βάλω την GTV 6.3.31? Κανονικά κάνοντας copy τ…
-
Καλή επιτυχία.... XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Γυρισα μια rom πισω κ την ξανα εβαλα την 5.3.6 κ ολα οκ!!!!! Ευχαριστω.....
-
Καλησπερα παιδια εβαλα και εγω την 5.3.6 στο mi3w και εχω προβλημα με τις ειδοποιεισεις... Με παιρνουν τηλεφωνω δεν το προλαβαινω ή μυνημα κ δεν μου αναβοσβηνει το led λαμπακι γτ ?
-
Καλη επιτυχια σε ολους!