Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 104.
-
Δε θέλω τέτοια!!! Δε θέλω τέτοια!!! Πως το έκανες αυτό κυρά-Μάο μου;;;
-
Παράθεση από geo kiri: “1) συνδεεται στο mi pcsuiteι 2) δεν φαινετε στο adb fastboot κλπ 3) ζητησα ch /en ηρθε με 7.5 stable και ζητησε ενημερωση και πηγε σε 8010 που ειναι ασυγκριτα καλυτερη 4) Ειχε play ομως αφου εβαλα στοιχεια δεν δουλεψε με την πρωτη αλλα με την δευτερη απο την στιγμη που δεν μπορω να συνδεθω με την εφαρμογη τους δεν επιτρεπετε να περιγραψω αυτο που νιωθω ειναι για τον...καιαδα βοηθηστε με αν μπορειτε να συνδεθω να φλασαρω κλπ εχω διαβασει οδηγους και κατεβασει τα αρχεια Ευχ…
-
Παράθεση από fotis_lyk: “Γεια σας. Πήρα το κινητό και μου ήρθε με 7.7.11.0. Προσπαθώ μάταια να βάλω να βάλω China Developer (V6.7.7) από εδώ, κολλάει συνέχεια στο 8γ. Μια ερώτηση. Έχω κάνει αίτημα για ξεκλείδωμα. Μόλις μου έρθει θα ξεκινήσω αυτόν τον οδηγό κανονικά? ή χρειάζεται πρώτα να περάσω την China Developer? ” Στο βήμα 8γ δοκίμασε να γράψεις adb reboot fastboot και δοκίμασε να συνεχίσεις με τα επόμενα βήματα Εάν η έκδοση της rom που έχεις είναι official stable το πιο πιθανό είναι να μπορέ…
-
Παράθεση από spiross4: “γεια σας παιδια και απο μενα...ειχα το redminote 2 το εδωσα λογω μπαταριας και παρειγγειλα το mi max 3/32 με official stable china rom...σε περιπτωση που μου ερθει με πειραγμενη μουλτι απο το κινεζομαγαζο πως μπορω να περασω την official stable china? διαβασα το αρθρο και βρηκα 2 οδηγους στα αγγλικα και δεν καταλαβα τιποτα σαν ασχετος και με οχι καλη γνωση αγγλικων και τωρα μπερδευτηκα πιο πολυ μη ξεροντας τι κανω σε περιπτωση που ερθει με unofficial... συγνωμη για την αγ…
-
Παράθεση από didicola: “καλημερα και απο εμενα ηρθε σημερα μετα απο 22 μερες με stable 7.4 μαλλον china ειχα παρει το οκ απο ΜΙ για ξεκλειδωμα το εβαλα φαστμπουτ(αχαχαααχ) ημουν οντως locked και εγινα telika unlocked παρολο που ημουν σε stable 7.4 τωρα ψαχνω για twrp gia hydrogen ” Λογικά θα το έχεις δει αλλά παρεθέτω εδώ τον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max 32GB (Για πρώτη φορά). Θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να φλασάρεις την Ελληνική rom.
-
Παράθεση από sakis112: “Ενα διαφορετικό θέμα,,. αγορασα από τον Γερμανό, καλώδιο usb otg, 4,5 €,, και το mi max, αλλά και το mate 7, αναγνώριζαν το φλασακι usb, όταν το σύνδεσα στα κινητά. Επίσης το ίδιο, όταν σύνδεσα cardreader, me microSD, επίσης φαίνονται στα κινητά. αυτά. ” Επίσης μπορείς να συνδέσεις usb πληκτρολόγιο, usb ποντίκι ή και τα δύο μαζί με usb hub. Ότι δηλαδή και σε laptop.
-
Παράθεση από tarnanas: “Παράθεση από Bodai: “Αν περάσεις official global @tarnanas θα παίρνει και updates.. ” Ok....Οποτε την περναω απο το Updater η απο το Twrp να κανω και full wipe? ” @tarnanas την official rom την περνάς κατευθείαν με MiFlash. Δεν μπλέκεις με updater, TWRP, wipe. Ρίξε μία ματιά σε αυτόν τον οδηγό. Τα ΟΤΑ updates της επίσημης rom μπαίνουν κατευθείαν από τον updater. Ούτως ή άλλως όταν κάνεις flash την επίσημη rom θα χάσεις το TWRP.
-
Εχθές κατάφερα και πέρασα την Ελληνική dev rom. Εδώ έχω κάνει μία ανάρτηση με 2 προβλήματα που αντιμετώπισα και πως τα ξεπέρασα για βοήθεια άλλων φίλων που μπορεί να τ' αντιμετωπίσουν. Το κυρίως πρόβλημα είχε να κάνει με τ' ότι στην εκτέλεση του TWRP πριν την εγκατάσταση της Ελληνικής dev rom κάποιες κατατμήσεις είναι κρυπτογραφημένες και δεν μπορεί να προχωρήσει στην εγκατάσταση.
-
ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Κατάφερα να περάσω την τελευταία Ελληνική dev rom GTV-6.7.28. Επειδή αντιμετώπισα κι εγώ κάποια προβλήματα γράφω πως τα έλυσα μήπως βοηθήσω άλλους φίλους να τα ξεπεράσουν γρηγορότερα. Όλα όσα βρήκα είναι μέσα στο φόρουμ αλλά τα γράφω κι εδώ λίγο πιο μαζεμένα. 1. Δεν κατάφερα να περάσω σωστά τους adb drivers κι όταν το κινητό έχει φορτώσει κανονικά την όποια rom δεν φαίνεται στα windows 7. Παρ' όλα αυτά όταν είναι σε recovery mode ή σε fastboot mode αναγνωρίζεται από τα windows κι οι …
-
Παράθεση από merlinios: “Καλησπέρα σε όλη την παρέα, Το δικό μου 3/64 το παραλαμβάνω σε κάνα 2ώρο από DHL . Μόλις με πήραν να μου πούνε ότι έφτασε. Το παρείγγειλα από Honorbuy Διάβασα όλα τα σχόλια του topic και η αλήθεια είναι ότι έχω ψιλομπερδευτεί με τις ROM Γενικά δεν με ενδιαφέρει η ελληνική γλώσσα στο κινητό .Πάντα τα είχα στα αγγλικά . Θα με ενδιέφερε μόνο να μπορεί να γράψει - διαβάσει ελληνικά . Οπότε αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι τι γίνεται με τις ROM . Κρατάω αυτή που φοράει επάνω …
-
Τι άποψη έχετε για την έκδοση με τα 2GB Ram; Λέτε να έχει κολλήματα με λίγες εφαρμογές ανοιχτές; Παράθεση από spyrosrotary: “Καλησπέρα. Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω την συγκεκριμένη συσκευή, το ibuygou είναι αξιόπιστο; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν σ' ενδιαφέρει ένα παλικάρι στο myphone το δίνει σχεδόν καινούργιο.
-
Παράθεση από makis1024: “Έχουμε και άλλους σπόνσορες παιδιά, όσο και εάν συμπαθούμε κάποιον, και άλλοι μας δίνουν τα ωραία τους λεφτάκια. Proud member of xiaomi-miui.gr ” Μαζί σου ... Ας τους συγκεντρώσουμε κάπου να τους μάθουμε κι εμείς για να ανταλλάσουμε τα λεφτάκια μας... Η πρόταση για το κουπόνι αν είναι δυνατή θα είναι καλή φάση για όλους.
-
Καλά τηλεφωνήματα σε αυτόν που κέρδισε το κινητό και καλές αγκαλίτσες σε αυτούς που κέρδισαν τον mitu!!! Με την ευκαιρία, αφού έχει γίνει τέτοιο κονέ με το yeso521 δε του ζητάμε να μας προσφέρει κανά κουπόνι έκπτωσης για όλα τα μέλη του xiaomi-miui.gr να ψωνίζουμε από 'κει; Μια ιδέα λέω, δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει...
-
Xiaomi Max 32GB 6.44 Inch FHD 3GB 32GB MIUI V8 Max 32GB 64bit Qualcomm Snapdragon 650 Hexa Core 5.0MP16.0MP TOUCH ID 4850mAh Battery IR Remote Smartphone
-
Παράθεση από maddoctor: “Όσοι δεν έχουν προστεθεί, θα σας προσθέσω πιο μετά στο πρώτο μήνυμα. Όσοι έχετε λογαριασμό στο en.miui, πείτε και από εκεί ένα γεια να υπάρξει κίνηση. ” Υπάρχει εκεί κάποια ανάρτηση για τη συνάντηση για να γράψουμε;
-
Θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ!!!