Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 63.

• Παράθεση από NasDriver: “Για δοκίμασε από εδώ με το TWRP του kenzo ---> TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. ” Και με αυτο το ιδιο, κενο το data και γενικα το internal το δειχνει 0ΜΒ Οπότε πρεπει να ψαξω για εκδοση 2.χ.χ τώρα μπας και δουμε ασπρο φως. ξερει κανεις για ποιο λογο γινεται αυτό, δηλαδη μου δειχνει κενο το data και γενικα 0ΜΒ το internal?

• Εβαλα και την 3.1.1 αλλά παλι μεσα στον φακελο data δεν βλέπει κατι οπότε θα συνεχισω ψαχνοντας καποια εκδοση 2.χ.χ και βλέπουμε.

• Εκανα password reset. No verity δεν βλέπω να λεει καπου.

• Παταω install -> select storage και βλέπει internal storage 0 MB Αρα κανω reboot και μετα ξανα ολη την διαδικασια με καποια εκδοση πιο παλια? Εχεις να προτεινεις καποια εκδοση που πιστευεις θα λειτουργει? Επισης πρεπει να την διαγραψω αυτη κάπως ή οταν εγκαταστησω την αλλη εκδοση θα λειτουργει αμεσως η νεα? Πατησα reboot και system και τώρα ειναι κολλημενο στο mi edit : Tελικά μαλλον το brickara αφού πλεον ειναι κολλημενο στο logo του mi. Καταφερα να μπω στο fastboot ξανα αλλα ενω πατησα fastboo…

• Μπηκα file manager αλλά στo data δεν βλεπει τιποτα εκει μεσα. Ειναι συνδεμενο το κινητο στο pc αλλά δεν βλεπει τα αρχεια για να κανω copy paste Edit επισης αν πατησω το κουμπι στην ακρη με τις 3 γραμμες λεει το εξης failed to decrypt data. Unable to decrypt with default pass. You need to perform format data. updating partiotion details ...done Unable to mount storage full SELinux support is present Δεν ξερω αν εχει σχεση

• Ετσι δουλεψε. Απλά επειδη δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει το recovery ξανα παω στο back up και κραταω τα αρχεια μου ή κανω κατι αλλο για να αφαιρεσω το pattern που εχει κολλησει?

• Ενω το recovery γινεται C:\Minimal ADB & Fastboot Files>fastboot flash recovery "C:\Minimal ADB & Fastboot Files\twrp_kenzo-kate_3.2.3-3_tools-red-8_magisk_internal.img" target reported max download size of 536870912 bytes sending 'recovery' (50724 KB)... OKAY [ 1.600s] writing 'recovery'... OKAY [ 1.564s] finished. total time: 3.164s Το boot παλι fail C:\Minimal ADB & Fastboot Files>fastboot boot "C:\Minimal ADB & Fastboot Files\twrp_kenzo-kate_3.2.3-3_tools-red-8_magisk_internal.img" downloadi…

• Δεν ξερω γιατι δεν διαβαζω ολοκληρα τα μηνυματα. Ειχες δικιο. Εχω φτασει στο σημειο για να μπω στο twrp αλλα μου βγαζει αυτο το μηνυμα. Το κινητο μου δεν ειναι to Hennessy σωστά?

• Για να βαλω το twrp. Bλεπω στην υπογραφη σου για το twrp 3.2 και ειδα οτι εχει αυτο twrp_kenzo-kate_3.2.3-3_tools-red-8_magisk_internal αλλά πως θα το περασω στο κινητο, αυτο εννοω. Πχ εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…9%CF%83%CE%BC%CE%B1-TWRP/ λεει να ξεκινησεις με ανοιχτο κινητο την διαδικασια και να επιλεξουμε MTP πραγμα που δεν μπορώ αφου παραμενει κλειδωμενο. Γι αυτό ρωτάω

• Ανοιξε το κινητο κανονικά. Γι αυτό ρωτάω, το ξανα βαζω fastmode και συνεχιζω ή ολα απο την αρχή? Επισης καποιο σωστό guide για το πως να βαλω το twrp

• Ναι ετσι προσπαθουσα αλλά δεν γινοταν. Το ανοιγω μια το κινητο και θα προσπαθησησω να το ξαναβαλω σε fastboot. Θα χρειαστει ξανα να τα κανω ολα τα βηματα?

• Προσπαθω αλλά δεν βλεπω να γινεται . Στην διαχειρηση συσκευων ακουμα το βλεπω σαν 9008 παντως. Ετσι πρεπει?

• Τελεια. Φαινεται να εγινε. Ουσιαστικά ολοκληρωσα τον οδηγο εδώ.Οποτε τώρα πως συνεχιζω? forum.xda-developers.com/redmi…guide-rn3-pro-se-t3565172

• Συγγνωμη για το σπαμαρισμα αλλά δημιουργουνται προβληματα προσπαθω να βαλω το miflash και μου βγαζει αυτο το προβλημα

• A τελεια. Εγώ περιμενα οτι επρεπε να βλεπω κατι. Ναι στην διαχειριση συσκευών υπαρχει σαν 9008 στις COM θυρες. Ok κατεβαζω το miflash για να συνεχισω τα βηματα απο τον οδηγο που εστειλε ο geoanto55

• Λοιπον εχουμε μαλλον αποτυχια αφού δοκιμασα με βαση αυτον τον οδηγο forum.xda-developers.com/redmi…de-fastboot-test-t3398718 να μπω σε edl mode και ενώ φανηκε να δουλευει αφού μου εβγαλε η κονσολα στο pc your device is rebooted to edl successfully το κινητο εκλεισε και εφυγε το σηματακι του fastboot η οθονη παραμενει μαυρη με το led διπλα απο την μπροστινη καμερα να αναβοσβηνει κοκκινο. Τι κανουμε τώρα? παρολαυτα αυτο ισχυει Οποιοδήποτε τρόπο και εάν χρησιμοποιήσουμε η συσκευή μας θα πρέπει να ε…

• Δεν χανω κατι να δοκιμασω τοτε και αν μπρικαρει ελπιζω να βοηθησετε να το φτιαξουμε Σε ευχαριστώ για τις απαντησεις και θα επανελθω με το αποτελεσμα.

• Εχεις δικιο, δεν το ειχα δει, sorry. Με αυτην την διαδικασια δεν θα χασω τα αρχεια μου σωστά?

• sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά ειναι μια διαδικασια που δεν εχω ξανακανει. Λοιπον από εδώ xiaomi-miui.gr/community/lexic…tboot-to-edl/?synonym=262 κατεβάζω ενα απο τα 3 αρχεια που ειναι για το edl. Οποτε βάζω το κινητο σε fastboot mode. Το συνδεω με το usb και ανοιγω cmd μεσα στο φακελο με τα αρχεια που εχω κατεβασει και τρεχω την εντολή :fastboot oem edl Μεχρι εδώ καλά. Μετά δεν εχω καταλαβει το miflash που θα το βρω και ποιο φακελο θα αποσυμπιεσω και θα φλασαρω?

• Παράθεση από geoanto555: “για το ξεκλειδωμα θα χρειαστεί να φλασάρεις μονο τον bootloader(πειραγμενο). Μετά θα μπεις να κάνεις (σε καποιες περιπτώσεις) fastboot oem-unlock και θα βαλεις το twrp. δες εδώ/ forum.xda-developers.com/redmi…guide-rn3-pro-se-t3565172 Αν κάνεις κατι στο κινητό σου θα στο ξανα πω ότι έχεις εσυ την ευθύνη. ” Μπορεις να μου δώσεις καποιες παραπανω πληροφοριες ή καποιο συγκεκριμενο tutorial γιατι οσα βλέπω εγώ θελουν αλλη ρομ να περασω. Επισης το κινητο ειναι κλειδωμενο με …