Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 63.

• Παράθεση από geoanto555: “Μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση , και θα βρεις διάφορους τρόπους. Υπάρχει πιθανότητα να μπρικάρεις την συσκευή σου και να χάσεις τα πάντα οπότε η ευθύνη είναι δική σου καθαρά αν το ξεκινήσεις. Αν γνωρίζεις τι κάνεις πιστεύω θα έχεις επιτυχία καθως το έχω κάνει 10άδες φορές. (τουλάχιστον σε kenzo) ” Απ οτι ειδα για να ξεκλειδώσω τον bootloader χρειαζεται συγκεκριμενη ρομ σωστά? Αν φλασαρω ομως αλλη ρομ τοτε δεν θα χασω τα δεδομενα μου? Το ζητουμενο ειναι να μην χαθουν τα…

• Παράθεση από geoanto555: “ο μόνος τρόπος να πάρεις τα αρχεία σου αν δεν μπουτάρει το κινητό είναι να ξεκλειδώσεις με unofficial τρόπο, με το που ξεκλειδώσεις να περάσεις twrp και απο κει μέσα να κάνεις αντιγραφή αρχεία. ” To κινητο μπουταρει απλά δεν αναγνωριζει τον κωδικο απο το μοτιβο. Δλδ ενω βαζω σωστά το μοτιβο (100% σωστά) αυτο επιμενει οτι ειναι λαθος. Eιναι κανονικά ανοιχτό το κινητο και λειτουργει. Μου ερχονται ειδοποιησεις κλπ. Μπορεις να δώσεις παραπανω πληροφοριες για το πως να ξεκλε…

• Δεν γινεται ουτε τα αρχεια μου να παρω? Εχει νοημα να το παω σε κανενα μαγαζι ? Να προσθεσω οτι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχω ενεργοποιημενο το enabled USB debugging αν μπορει να βοηθησει καπως.Επισης μπορώ με καποιο τροπο να δω μηπως ειχα ξεκλειδώσει τον bootloader οταν ειχα παρει το κινητο? edit ξανα, μαλλον δεν τον ειχα ξεκλειδώσει

• Ειναι η εκδοση η επισημη εκδοση που κυκλοφορουσε στα ελληνικα καταστηματα απο την infoquest και δεν εχω ξεκλειδωσει το bootloader εγώ εκτος αν ηταν εξ αρχης

• Καλησπέρα, Σημερα μετα απο 3 χρονια (νομιζω) μπλοκαρε το κινητο. Μου βγάζει να βάλω το μοτιβο και αφου το βάλω δεν το αναγνωριζει και το θεωρει λαθος. Για καποιο λογο ενω βαζω το δακτυλικο αποτυπωμα δεν ξεκλειδωνει αλλά μου ζηταει το μοτιβο. Δοκιμασα απο τον browser απο την σελιδα που πας αν εχεις χασει το κινητο να το κλειδώσω με νεο κωδικο αλλά αφοτου το κανω μουυ βγαζει μηνυμα οτι επειδη εχω ηδη κωδικο κλειδωματος ή μοτιβο δεν γινεται να βάλω νεο κωδικο. Οταν μου παρει λαθος το μοτιβο, βγαζει…

• Σπασμένη οθονη σε Α5

GeorgeGK - - SAMSUNG

Μήνυμα

Ναι το κινητο ειναι του αδερφου μου και δεν το ειχε ενεργοποιησει. Με οτι πρόγραμμα και να εψαξα είτε ηθελε να μην ειναι κλειδωμενο το κινητο είτε το usb debugging οποτε δεν εχω καταφερει κατι. Γι αυτο ψαχνω αν υπάρχει καποιος τρόπος να παρακάμψω ειτε να το κανω καπως αλλιώς γιατι και ποντικι να συνδεσω με το κινητο εχει μαυρη οθονη πλεον.

• Σπασμένη οθονη σε Α5

GeorgeGK - - SAMSUNG

Μήνυμα

Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας σε 2 θέματα που εχω. Όπως γράφω και στον τιτλο μου εσπασε η οθονη του Α5 2015 και σκέφτομαι να προσπαθήσω να την αλλάξω. Απ οτι βλέπω στο youtube με ενα εργαλείο θερμάινουν την οθονη ώστε να την αφαιρεσουν.Επειδή δεν έχω τέτοιο εργαλείο μπορώ να το κάνω με πιστολάκι ή παιζει να χαλάσω τελειώς το κινητο. Το 2ο θέμα ειναι οτι η οθονη εχει μαυρισει τελείως και όπως ειναι λογικο το touch δεν λειτουργεί. Γινεται με καποιο τρόπο να μεταφέρω τα αρχεία μου στο pc? To …

• Τι πρέπει να κοιτάξω για καλο tempered?Εκτός από το να λέει οτι ειναι για SE Από aliexpress κοιτάζω. Για παράδειγμα ειναι καλύτερα να ειναι 0.33 ή 0.26? Το 9H που λέει σε καποια τι ειναι?

• Ξερετε αν αυτό ειναι κομπλέ για το κινητο? Nillkin Amazing H Tempered Glass For Xiaomi Redmi Note 3 - Προσοψεις (TEL.032795) από το eshop

• Παράθεση από sso: “Παράθεση από GeorgeGK: “Εκανα ενα reboot στο κινητο και εσβησε το σηματακι. Οπότε μαλλον ειχε κολλήσει. ” Αν το ανοίξεις τώρα θα εμφανισθεί πάλι; ” Όχι εχει κρατησει την τοποθεσια και μου δειχνει κανονικά το καιρό, επισης ενεργοποιησα το gps αλλά το σηματακι δεν εμφανιζεται. Δεν ξέρω γιατι ειχε εμφανιστει και ειχε μεινει εκεί.

• Εκανα ενα reboot στο κινητο και εσβησε το σηματακι. Οπότε μαλλον ειχε κολλήσει. Εχω την εντυπωση οτι εμφανιστηκε οταν εβαλα την τοποθεσια ώστε να φαινεται ο καιρός εκει πανω αριστερα οταν "κατεβαζουμε" την οθόνη.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “@GeorgeGK ναι.. Παράξενο... Τι rom φοράει το κινητό; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτή image.jpg @sso Στο διακοπτες της "κουρτινας" το gps δεν φαινεται ενεργοποιημενο και δοκιμασα να το ενεργοποιησω και να το απενεργοποιησω ξανα αλλά το σηματακι που σας εδειξα παραμενει.

• To gps δεν ειναι αυτό που εχω κλειστό εδώ? 16933874_10210681077775641_544716305_n.png

• Ξέρει καποιος τι ειναι αυτό το σηματακι αριστερά διπλά από το wifi? 16933554_10210680908771416_1607140717_n.png

• H Lenuo θεωρείτε καλή για tempered glass γιατί απ ότι βλέπω αυτές φερνει το παραπάνω καταστημα που αναφέρθηκε ή να κοιτάξω από ebay για nilkin που απ όσο ξέρω είναι πολύ καλή?

• Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το Kate εχω τελικά. Τι διαφορές εχουν οι 2 εκδοσεις?

• Πως μπορώ να ξερω αν εχω το kenzo ή το kate?

• Ok σας ευχαριστώ για τις απαντησεις. Οπότε για την ώρα αφού μου λέτε οτι και η ρομ που ήδη έχει ειναι κομπλε δεν χρειάζεται να κοιτάξω για καποια custom.

• Παράθεση από NasDriver: “Μια χαρά είναι, έχει και επίσημα Ελληνικά ” Να ρωτήσω και κατι αλλο, για να κανω τα updates μεσω του Updater του κινητού πρέπει να τσεκάρω για το αν ειναι ξεκλείδωτος ο bootloader κλπ ή αυτο χρειάζεται αν πάω να περάσω custom rom?

• Μόλις πηρα και εγώ το κινητό και απ ότι βλέπω εχει την παρακάτω ρομ. Ειναι κομπλέ ή καλύτερα να την αλλάξω?Δεν με ενδιαφερουν τα ελληνικά. image.jpg