Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 67.
-
SuperSU
ΜήνυμαΚαλησπέρα Και εγώ αντιμετωπίζω μικρό πρόβλημα με το SuperSU που μου εμφανίζεται σε κάθε εκκίνηση λέγοντας "Η εφαρμογή SU απαιτεί αναβάθμιση". Εχω την Dev GTV 6.8.18 και θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να προχωρήσω άφοβα στην αναβάθμιση που μου ζητά. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος να γίνει κάτι κακό?
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από kalandre3: “Υ.Γ. Εάν δεν το έχω γράψει σε σωστό νήμα παρακαλώ ενημερώστε με να το αλλάξω. ” Μεταφέρθηκε σε νέο ξεχωριστό θέμα...πολύ πιθανό να έχει φτάσει στα όριά της η μπαταρία. Αν μπορείς ανέβασε και μία φώτο με αυτά που δείχνει στο about phone της συσκευής σου ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32236/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32235/ Ανέβασαν δυο στιγμιότυπα από το about the phone. Βοήθησε αυτό;
-
Γράφω και εγώ εδώ για ένα θέμα που αντιμετωπίζω με την μπαταρία του κινητού μου. Σβήνει το κινητό όταν η μπαταρία έιναι στο 30% περίπου και επιπρόσθετα τον τελευταίο καιρό, εδ΄ω και λίγες ημέρες όταν το φορτίζω και φτάνει στο 100% τότε σβήνει και ανάβει μόνο του λες και του έκανα επανεκίνηση. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να αντιμετωπίσω αυτά τα δυο προβλήματα? Ευχαριστώ Υ.Γ. Αν γράφω σε λάθος νήμα παρακαλώ ενημερώστε με για που να το ανεβάσω .
-
Καλησπέρα Θα ήθελα να θέσω και εγώ ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τη μπαταρία. Συγκεκριμένα εδώ και καιρό στο 30% περίπου κλείνει το κινητό και τώρα τελευταία , περιπου 4 ημέρες μετά τη φόρτιση 100% και πάλι κλείνει. Αν γνωρίζετε κάτι θα μου ήταν χρήσιμο. Ευχαριστώ Υ.Γ. Εάν δεν το έχω γράψει σε σωστό νήμα παρακαλώ ενημερώστε με να το αλλάξω.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “@LeonTsi πες μας για την μπαταρία που είχες πάρει.. έχουν περάσει κάποιες ημέρες ώστε να έχεις βγάλει τα συμπεράσματα σου. Πως συμπεριφέρεται πλέον; Υπάρχει αισθητή διαφορά από την original;” Αγόρασα μπαταρία γνήσια αλλά δεν Μου βγήκε καλή. Εκλεινε το τηλέφωνο με 40% υπόλοιπο. Η διάρκεια και ο ρυθμός κατανάλωσης ήταν ο ίδιος με αυτόν της ηδη υπάρχουσας , της δικής του. Δεν θυμάμαι από που την πήρα. Πλέον χρησιμοποιώ την δική του. Ο λόγος που την αγόρασα ήταν ότι η κατανάλωσή…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Μου αρέσει που προσπαθείτε να πάτε από Θεσσαλονίκη-Αθηνα, μέσω Αιγύπτου... Βρε κάντε μια καθαρή εγκατάσταση της fastbootrom με το mi ή sp flash tool κι αν πάλι δεν στρώσει, κάνουμε ένα ιατρικό συμβούλιο...... ” Θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου. Εκτιμώ οτι θα έχω ερωτήσεις και θα σε ενοχλήσω. Ευχαριστώ Ανδρέας Τι είναι fastbootrom με το mi ή sp flash tool? Εννοείς να κάνω καθαρή εγκατάσταση της ελληνικής Rom. Σωστά? Αυτό έχω ξεκινήσει να διαβάζω για να το κάνω. Πριν προχωρή…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Μου αρέσει που προσπαθείτε να πάτε από Θεσσαλονίκη-Αθηνα, μέσω Αιγύπτου... Βρε κάντε μια καθαρή εγκατάσταση της fastbootrom με το mi ή sp flash tool κι αν πάλι δεν στρώσει, κάνουμε ένα ιατρικό συμβούλιο...... ” Θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου. Εκτιμώ οτι θα έχω ερωτήσεις και θα σε ενοχλήσω. Ευχαριστώ Ανδρέας
-
Παράθεση από kalandre3: “Παράθεση από Opanos: “Για έμπα σε safe mode να εξακριβώσεις πως δεν ευθύνεται κάποια εφαρμογή κατ' αρχάς. Πως μπαίνουμε σε safe mode Αν δουλέψουν τότε,θα πει πως κάποια εφαρμογή ευθύνεται. Αν όχι, τι να πω.. ” Θα το κάνω και θα ενημερώσω σχετικά.Οπως και θα προσπαθήσω να εγκαταστήσω την ελληνική rom. Ευχαριστώ πολύ. Ανδρέας ” Μπήκα σε safe mode και πάλι τα ίδια...! Σε ευχαριστώ και πάλι. Θα ακολουθήσω τις οδηγίες του Μακεδώνα πλέον
-
Παράθεση από Opanos: “Για έμπα σε safe mode να εξακριβώσεις πως δεν ευθύνεται κάποια εφαρμογή κατ' αρχάς. Πως μπαίνουμε σε safe mode Αν δουλέψουν τότε,θα πει πως κάποια εφαρμογή ευθύνεται. Αν όχι, τι να πω.. ” Θα το κάνω και θα ενημερώσω σχετικά. Οπως και θα προσπαθήσω να εγκαταστήσω την ελληνική rom. Ευχαριστώ πολύ. Ανδρέας
-
Παράθεση από Opanos: “Εγώ δεν έχω άλλες ιδέες, εκτός της εγκατάστασης Ελληνικής rom. Ίσως είναι θέμα software που θα λυθεί με αυτό τον τρόπο. ” Υπάρχει περίπτωση να έγινε απο υπερθέρμανση? Ολα δουλευαν κανονικά μέχρι που έβαζα σημεία στο GPS . Το είχα στο τραπέζι. Μόλις μετά απο πολύ ωρα το πήρα στα χέρια μου ήταν πολύ ζεστό. Μήπως λοιπόν? και αν ναι υπάρχει λύση, αποκατάσταση?
-
Παράθεση από makis1024: “Δοκίμασε μια micro μαμά εκεί, σίγουρα κάποιος θα σου δανίσει μία. ” Η άλλη κάρτα, η ντόπια είναι μαμά μικρή. Αυτή δεν την αναγνωρίζει ποτέ. Υπόψη οτι και οι 3 κάρτες (2 ελλάδας και μια ξένη ) σε άλλο τηλ δουλευον κανονικά. Θα προσπαθήσω να στείλω φωτό. Πως βλέπουμε ποιό recovery εχω και πως κάνω wipe dalvik cache ? Το cashe wipe το κάνω μέσω του "Κέντρου Βοηθειας"