Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 67.
-
Ναι και οι 2. Τώρα έχω βάλει μόνο τη μια κάρτα μέσα. Και ενώ έχω κανονικό σήμα, τότε καλώ τον αριθμό μου απο ένα άλλο τηλ. Τότε σταματά το σήμα να υφίσταται και βγάζει Κλήσεις μονο εκτακτης ανάγκης. Μετά το πέρας (reject ) της κλήσης επανέρχεται κανονικά το σήμα. Στο άλλο τηλεφωνο αναφέρει οτι είναι κατηλλημένο... Πως κάνουμε ένα wipe dalvik cache?
-
Παράθεση από makis1024: “H micro sim είναι γνήσια micro ή κομμένη κανονική; Είχα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα παλαιότερα με κομμένη. Μια έβρισκε μια έχανε σήμα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Είναι κομμένη αλλά εδω και 6 μήνες κανένα πρόβλημα. Βρίσκομαι εξωτερικό . Πιθανόν να έχει σχέση με το προηγούμεο post.
-
Το πρωί ανέβασα αυτό "Καλημέρα στην δυνατή ομάδα. Σοβαρό. Δεν έχω σύνδεση σε καμία κάρτα. Εμφανίζει "Μόνο έκτακτες κλήσεις" Το έκλεισα , το άνοιξα και τίποτα. (κωδικοί οκ) Ολα τα υπόλοιπα δουλευουν οκ. Οταν κάνω επενεκίνηση και περνώ τους κωδικούς SIM τότε μου εμφανίζει το μνμ : "Τα εργαλεία SIM δεν είναι έτοιμα ή δεν υποστηρίζονται." Κάποια βοήθεια. Σημείωση: Εχθές το βράδυ αποθήκευα σημεία στο GPS και είδα οτι είχε θερμανθεί αρκετά. Αυτό το γράφω μήπως λέει κάτι. Επίσης σήμερα ο πρωί έκανα την…
-
Καλημέρα στην δυνατή ομάδα. Σοβαρό. Δεν έχω σύνδεση σε καμία κάρτα. Εμφανίζει "Μόνο κλήσ..." Το έκλεισα , το άνοιξα και τίποτα. (κωδικοί οκ) Ολα τα υπόλοιπα δουλευουν οκ. Οταν κάνω επενεκίνηση και περνώ τους κωδικούς SIM τότε μου εμφανίζει το μύνημα : "Τα εργαλεία SIM δεν είναι έτοιμα ή δεν υποστηρίζονται." Κάποια βοήθεια. Σημείωση: Εχθές το βράδυ αποθήκευα σημεία στο GPS και είδα οτι είχε θερμανθεί αρκετά. Αυτό το γράφω μήπως λέει κάτι. Επίσης σήμερα ο πρωί έκανα την εβδομαδιαία αναβάθμιση, αλλ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από panospc: “Παράθεση από kalandre3: “ Πήγα Ρυθμίσεις , Πρόσθετες Ρυθμίσεις και εκεί δεν βλέπω πουθενά την Επιλογή Για Προγραμματιστές. Μήπως έκανα κάτι που δεν έπρεπε και τώρα δεν υπάρχει η συγκεκριμένη επιλογή? Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω για να την επαναφέρω? ” Πηγαίνεις Ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο -> και πατάς πολλές φορές με το δάχτυλο εκεί που γράφει "Έκδοση MIUI" μέχρι να σου γράψει πως έγινες προγραμματιστής” Σε ευχαριστώ πολύ. Δεν θα το έβρισκα πότε. Είναι σπουδαίο…
-
Όπως και παραπάνω και εγώ έχω πρόβλημα με το να βλέπει ο υπολογιστής τη μνήμη του κινητού. Πήγα Ρυθμίσεις , Πρόσθετες Ρυθμίσεις και εκεί δεν βλέπω πουθενά την Επιλογή Για Προγραμματιστές. Σημειώνω ότι την θυμάμαι την επιλογή αυτή ότι την είχα. Μέχρι πρόσφατα έβλεπα κανονικά τη μνήμη στον υπολογιστή. Έχω την τελευταία dev (όχι την ελληνική) Μήπως έκανα κάτι που δεν έπρεπε και τώρα δεν υπάρχει η συγκεκριμένη επιλογή? Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω για να την επαναφέρω? Ευχαριστώ . 627900717719263…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από kalandre3: “Πολύκαλό. Εκτιμώόμως ότι θέλει να εισαχθουν και άλλες έννοιες. Επίσηςθα πρότεινα στην αρχή του post αλλά και στο post που έχετε την ελληνική ROM να υπάρχειτο παραπάνω link του LEXICON ώστε να ανατρέχει για διευκρινήσεις-ερμηνειες όποιοςεπιθυμεί. Ευχαριστώ ” Φαντάζομαι δεν το έχεις προσέξει ακόμα... αλλά ήδη βρίσκεται σε περίοπτη θέση πάνω απο ένα-ενάμιση χρόνο τώρα... ” Δεν ξέρω να βάλω τη φωτογραφία από τον υπολογιστή για να στο δείξω γιατί εκεί σε…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από kalandre3: “Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Θαήθελα να παρακαλέσω να υπάρξει στην αρχή στο πρώτο post μια επεξήγηση των όρωνπου χρησιμοποιείτε προκειμένου να είναι κατανοητά και από εμάς που δεν ξέρουμε. Ωςπαραδείγματα αναφέρω κάποιες από τις έννοιες που δυσκολεύομαι να κατανοήσω:Dalvik, wipe user data, wipe cache, mirecovery αλλά και πολλές άλλες έννοιες-λέξειςΔεν είναι τόσο εύκολο να τις γνωρίζουμε αν και στους περισσότερους είναι απλό. Ευχαριστώεκ των προτέρων …
-
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Θαήθελα να παρακαλέσω να υπάρξει στην αρχή στο πρώτο post μια επεξήγηση των όρωνπου χρησιμοποιείτε προκειμένου να είναι κατανοητά και από εμάς που δεν ξέρουμε. Ωςπαραδείγματα αναφέρω κάποιες από τις έννοιες που δυσκολεύομαι να κατανοήσω:Dalvik, wipe user data, wipe cache, mirecovery αλλά και πολλές άλλες έννοιες-λέξειςΔεν είναι τόσο εύκολο να τις γνωρίζουμε αν και στους περισσότερους είναι απλό. Ευχαριστώεκ των προτέρων
-
Παράθεση από jvalas: “Παράθεση από kalandre3: “Παιδιά έχω και εγώ την ίδια απορία. Αν κάποιος γνωρίζει θα μας ήταν πολύ χρήσιμη η γνώμη του. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω για τη θήκη από αλουμίνιο το γύρω - γύρω και από tempered glass το πίσω. Την έχεις πάρει κάποιος να πει αν αξίζει? ” Δοκιμασα την θηκη απο αλουμινιο αλλα το κινιτο εγινε αποτομα "πολυ μεγαλο" σε ογκο και νομιζω οτι ελατωσε την ισχυ του WIFI και του FM ραδιου. Η αποψη μου παντα.Χρησιμοποιω την Frosted Shield της Nillkin και ειμαι πο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jvalas: “Παράθεση από kalandre3: “Παιδιά έχω και εγώ την ίδια απορία. Αν κάποιος γνωρίζει θα μας ήταν πολύ χρήσιμη η γνώμη του. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω για τη θήκη από αλουμίνιο το γύρω - γύρω και από tempered glass το πίσω. Την έχεις πάρει κάποιος να πει αν αξίζει? ” Δοκιμασα την θηκη απο αλουμινιο αλλα το κινιτο εγινε αποτομα "πολυ μεγαλο" σε ογκο και νομιζω οτι ελατωσε την ισχυ του WIFI και του FM ραδιου. Η αποψη μου παντα. Χρησιμοποιω την Frosted Shield της Nillkin και ειμαι π…
-
Κατέβασμα ROM Απο εχθές μέχρι τώρα σε σύνολο 10 ωρών κατεβάζει τη 5.11.19 (είχα την 5.11.1) και ακόμα είναι στο 48%. Είναι φισιολογικό ή συμβαίνει κάτι? Υπόλοιπο στην εσωτερική μνήμη 1.4GB. Δεν έχω ακόμα βάλει ελληνική ΡΟΜ καθώς το έχω μόλις 1,5 εβδομάδες και δεν έχω προλάβει. Σημειώνω οτι είχε έρθει με άλλη ROM, έκανα αναβάθμιση στην 5.11.1 και την κατέβασε κατά τη διάρκεια της νύχτας, εκτιμώ σε λιγότερο 3 ωρών.
-
Ερώτηση προς ειδικούς: Η "γραμμή κατάστασης" εμφανίζεται με πολύ μικρή γραμματοσειρά. Από τις ρυθμίσεις/μέγεθος γραμματοσειράς επέλεξα να μεγαλώσω το μέγεθος της γραμματοσειράς αλλά στη "γραμμή κατάστασης" δεν άλλαξε. Υπάρχει κάποια γνώση για το πως (αν γίνεται) να αυξήσω το μέγεθος της γραμματοσειράς? Ευχαριστώ
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kosmasdel: “Καθώς είμαι σε αναμονή παραλαβής και του δικού μου Hermes θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος την silicone case της Nillkin να την συγκρίνει με την silicone case που στέλνει το Vickmall ως δώρο. Με ενδιαφέρει κυρίως το υλικό κατασκευής γιατί του Vickmall φαίνεται αρκετά ευτελές (έχει πέσει στα χέρια μου). Ξέρω πάντως ότι της Nillkin καλύπτει τις υποδοχές του κινητού για σκόνη. ” Παιδιά έχω και εγώ την ίδια απορία. Αν κάποιος γνωρίζει θα μας ήταν πολύ χρήσιμη η γνώμη του. Επίσ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nicolasch2: “Μήπως άλλαξες θέση στις sim?” Οχι Το θέμα αυτο από λάθος το ανέβασα ξεχωριστά. Το συνεχίζω στη θέση του στο θέμα του συγκεκριμένου τηλεφώνου. Ευχαριστώ πολύ