Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-67 από 67.

• RE:

kalandre3 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Βγάλε τις sims και άλλαξτες θέση και επέλεξε πάλι της vodafon για internet να δουμε τι θα γίνει.....” Οκ θα το κάνω και θα ενημερώσω

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από kalandre3: “Έχει επιλεγεί το 2G και δεν Μου δίνει το δικαίωμά να επιλέξω καμία από τις άλλες 2 επιλογές δηλαδή 3G η 4G.Σε ευχαριστώ Για την άμεση ανταπόκριση αλλά το έχω κάνει αυτό που αναφέρεις. Οπως εχω γράψει παραπάνω, τις προηγούμενές ήμερες είχα 4G. ” Δώσε λεπτομέρειες. Τι rom φοράς, πόσες sim και τι sim έχεις” MIUI 7 by xiaomi.eu 5.11.1 developer Sim 1 Vodafone Sim 2 COSMOTE Την 1 έχω για data με ενεργοποιημένο το 4g από την εταιρία. Μέχρι εχθές είχα …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από kalandre3: “Καλησπέρα στην υπέροχη Ομάδα. Το πρόβλημα: Δεν μπορώ να επιλέξω 4G. Πάω Ρυθμίσεις>Διαχείριση SIM>SIM 1 (Vodafone)>Προτεινόμενος τύπος Δικτύου> Μόνο δίκτυα 2G (εξοικονομεί μπαταρία). Δεν μου δίνει δικαίωμα να επιλέξω 3G ή 4G. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Στη μπαταρία έχω επιλογή Τροφοδοσία>Προφίλ μπαταρίας>απο προεπιλογή. Τις προηγούμενες ημέρες είχα κανονικά ενδειξη 4G. Ευχαριστώ ” Στο Note 2 το 4G ενεργοποιείται στην sim που επιλέγουμε ότι θα έχ…

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από kalandre3: “Καλησπέρα στην υπέροχη Ομάδα. Το πρόβλημα: Δεν μπορώ να επιλέξω 4G. Πάω Ρυθμίσεις>Διαχείριση SIM>SIM 1 (Vodafone)>Προτεινόμενος τύπος Δικτύου> Μόνο δίκτυα 2G (εξοικονομεί μπαταρία). Δεν μου δίνει δικαίωμα να επιλέξω 3G ή 4G. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Στη μπαταρία έχω επιλογή Τροφοδοσία>Προφίλ μπαταρίας>απο προεπιλογή. Τις προηγούμενες ημέρες είχα κανονικά ενδειξη 4G. Ευχαριστώ ” Δεν ξέρουμε από Sony Xperia Acro S εδώ φίλε μου. ” Σε ευχαριστώ γ…

• Καλησπέρα στην υπέροχη Ομάδα. Το πρόβλημα: Δεν μπορώ να επιλέξω 4G. Πάω Ρυθμίσεις>Διαχείριση SIM>SIM 1 (Vodafone)>Προτεινόμενος τύπος Δικτύου> Μόνο δίκτυα 2G (εξοικονομεί μπαταρία). Δεν μου δίνει δικαίωμα να επιλέξω 3G ή 4G. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Στη μπαταρία έχω επιλογή Τροφοδοσία>Προφίλ μπαταρίας>απο προεπιλογή. Τις προηγούμενες ημέρες είχα κανονικά ενδειξη 4G. Ευχαριστώ

• 4G

Μήνυμα

Καλησπέρα στην υπέροχη Ομάδα. Το πρόβλημα: Δεν μπορώ νε επιλέξω 4G. Πάω Ρυθμίσεις>Διαχχείριση SIM>SIM 1 (Vodafone)>Προτεινόμενος τύπος Δικτύου> Μόνο δίκτυα 2G (εξοικονομεί μπαταρία) Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Στη μπαταρία έχω επιλογή Τροφοδοσία>Προφόλ μπαταρίας>απο προεπιλογή. Τις προηγούμενες ημέρες είχα κανονικά ενδειξη 4G. Ευχαριστώ

• ΠΡΟΣΟΧΗ Παραγγελία απο Vickmail. Σήμερα παρέλαβα το πακέτο αλλά.... Διαβάστε τι έγινε με το μέιλ που τους έστειλα. ""Today (09/11/2015) I received a package with a phone but unfortunately it was not the phone that I have ordered (# 100019796) and paid $ 184.99. I ordered Original Xiaomi Redmi note 2 prime 2.2GHz 2GB 32GB and received theXiaomi Redmi note 2 2GHz 2GB 16GB. In addition I received the package in 13 days. I paid $ 33.9 for EXPRESS shipment in order to get directly to the 5-8 days, as…