Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-48 από 48.
-
πέρασμα την ελληνική rom
manutd - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΑδερφέ είσαι φοβερός σε ευχαριστώ πολύ καλό βράδυ να έχεις.
-
πέρασμα την ελληνική rom
manutd - - Mi-4S (Aqua)
Μήνυμα3. δηλαδή πάλι κατεβάζω την καινούρια rom και μπαίνω σε twrp με τον συνδυασμό των κουμπιών και κάνω την ίδια διαδικασία και η rom πρέπει να είναι developer ή μπορεί να είναι και stable αλλάζει σε κάτι η διαδικασία ? 5. αυτό το κινητό μετά θα είναι ξεκλείδωτο ή πρέπει να βάλω καινούργιο λογαριασμό και να κάνω όλη την διαδικασία από την αρχή ? 7. εντάξει η διαδικασία για το ξεκλείδωμα του bootloader σε εμένα έγινε ούτε σε δύο μέρες για να μου στείλουν το μήνυμα έγκρισης της αίτησης.
-
πέρασμα την ελληνική rom
manutd - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΘα στις πω όλες 1. γράφει MIUI 8.1 by xiaomi miui.gr GTV 6.9.8 Developer. Φαντάζομαι είναι το σωστό ? 2. έγινε το κινητό root ? 3. πως θα κάνω ενημέρωση τώρα από τον updater ή με άλλη διαδικασία ? 4. με επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων χάνονται αυτά που έκανα ή όχι ? 5. αν πουλήσω το κινητό και πάρω π.χ. το MI5 πρέπει να κάνω όλη την διαδικασία από την αρχή με την αίτηση, την έγκριση και το ξεκλείδωμα ή δεν χρειάζεται γιατί θα έχω τον ίδιο λογαριασμό mi account και κατεβάζω την ελληνική rom και…
-
πέρασμα την ελληνική rom
manutd - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΩραία ξεκινάω με τον οδηγό που προανέφερες ένα-ένα τα βήματα και όπου κολλήσω με βοηθάς. Φίλε μου νομίζω το έκανα. Μπορώ να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις που έχω;
-
πέρασμα την ελληνική rom
manutd - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΕμένα έχει τώρα την stable 8.0.2.0(LAJCNDG). Ποια να βάλω τώρα;
-
πέρασμα την ελληνική rom
manutd - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΝαι έφτασε 100% έγραψε ότι έγινε επιτυχώς και έκανα reboot.
-
πέρασμα την ελληνική rom
manutd - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΓια το 4s μιλάμε και αυτόν τον οδηγό διαβάζω αλλά δεν καταλαβαίνω και πολλά. Αν έχεις τον χρόνο και μπορείς να με βοηθήσεις ;
-
πέρασμα την ελληνική rom
manutd - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά, είμαι νέος στην παρέα και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για να περάσω την ελληνική rom. Έχω ξεκλειδώσει τον bootloader και θα ήθελα την βοήθειά σας με αναλυτικά βήματα γιατί δεν το έχω και πολύ. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.