Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.
-
+1 και απο εμένα... Dragonball1986 Παμε γερα!!!
-
Redmi 2 TD Bluetooth
ΜήνυμαΑμα το δοκιμάσω αύριο στην δουλεία με άλλα τηλέφωνα με V4 και δουλέψει, τότε ίσως γίνει κάτι ή.........
-
Redmi 2 TD Bluetooth
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Είμαι σχετικά καινούργιος στο Forum και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη απο τους Moderator σε περίπτωση που δεν ποστάρω στο σωστό σημείο. Τσέκαρα τα προηγούμε threads και δεν νομίζω να έχει αναφερθεί κάτι αντίστοιχο. Έχω περάσει την GTV 5.11.5 απο την Κυριακή και όλα δουλεύουν μια χαρα. Χθές έβαλα και 2η κάρτα Sim και πάλι δεν έχω κάποιο θέμα. Σήμερα πήγα να συνδέσω το Bluetooth Hands Free που έχω και ενώ το βλέπω συνδεδεμένο στο σύστημα και ακούω και το "Connected" απο το Bluetooth δεν μπ…
-
Καλησπέρα και πάλι σε όλους. Λοιπόν το θέμα μου πρέπει να αναφέρω ότι λύθηκε στις 3:00 σήμερα το πρώϊ με την βοήθεια του dnomikos ο οποίος μπήκε στην συσκευή με cmd και βλέποντας τελικά τα id των chips είδαμε ότι είναι όντως το 1GB Ram 8GB Rom μηχάνημα, απλά το είχαν "πειράξει να φαίνεται ότι είναι το μεγαλύτερο. Πάντως με την γνώση αυτή έψαξα στο internet και βρήκα και άλλους που έχουν την συσκευή με το μοντέλο HM2014813 (Prime 2 Enhanced) κάτω απο την μπαταρία και ουσιαστικά είναι το HM2014811…