Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 285.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
@gkalen αν φλασαρω αυτο το zip για υα sms ειμαι οκ;;;;xiaomi-miui.gr/community/wsif/…HM20140811-wt88047/#files και κατι ακομα αν δε σε ζαλιζω για επιστροφη στην προηγουμενη ρομ σου η gtv δηλαδη στην 6.7.21 κανουμε install rom kai wipe cache kai dalvik η θελει wipe;;;σορυ να σε ζαλισα...
-
φιλε @gkalen μετα το install fix το ζιπακι που εχεις δεν ξανακανουμε wipe???μονο wipe πριν και μετα την εγκατασταση της ρομ ετσΙ???μπραβο για ολη τη δουλεια που κανεις!!
-
εχεις δικιο !!!με του gkalen ειναι σφαιρα ,πραγματικα υπεροχη δουλεια οπως και με οσες gtv δοκιμασα!!!απλα τα xiaomi εχουν το πλεονεκτημα να πειραματιζεσαι με ρομ!!!το batterystats.bin einai στο φακελο data;;;ευχαριστω για τιε απαντησεις!!!
-
ευχαριστω φιλε @pechr για την απαντηση!!ειδα σε ενα ποστ σου οτι δοκιμασες την 7.5.1 σε ενα redmi3,εγω για λιγες ωρες που την δοκιμασα μου φανηκε γρηγορη καταναλωση μπαταριας,μηπως βιαστηκα να την κρινω;;;τωρα εχω την dev 6.7.21 tou gkalen,α ξιζει να την δοκιμασω την 7.5.1;;ειναι σφαιρα αυτη που εχω βεβαια και πολυ καλη σε μπαταρια!!!
-
ευχαριστω για την αμεση απαντηση φιλε @MIUI_ARTτην δοκιμασα την συγκεκριμενη αλλα δεν ικανοποιηθηκα απι την διαχειριση μπαταριας!!!απλα ειδα οτι εχει βγει και 7.5.2 MIUI ROM for Redmi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum!!
-
καλησπερα για redmi3 ,pote θα εχουμε την ρομ να την δοκιμασουμε;;;
-
@gkalen εισαι αρχοντας!!!τελεια η ρομ ,μολις περαστηκε και πεταει,ασε που ηταν ολες οι εφαρμογες στη θεση χωρις να χρειαστει επαναφορα backup!!!ευγε!!!
-
@gkalen τα σπαει η ρομ σου σε redmi3 συγχαρητηρια για τη δουλεια που κανεις και σε ολα τα παιδια του φορουμ βεβαια!!μια ερωτηση τα δεδομενα οταν ανοιχτα και εχω επιλογη να κλεινουν μετα απο 1λεπτο οταν σβηνει η οθονη παλι καταναλωνουν μπαταρια κι ας μην κανεις χρηση;;;
-
φιλε @gkalen τελικα τσαμπα χαρηκα!!!σβηνοντας το κινητο πριν λιγο για να το φορτισω και ξαναανοιγοντας το ξαναγυρισε σε μαυρη οθονη το redmi3 και στην επανεκινηση που το εκανα,αφοθ με το power button βγαζει επιλογες παλι εβγαλε μαυρη οθονη οποτε δεν βοηθησε οπως λαθος θεωρησα το μη φλασαρισμα του clean.zip!!θαξαναπερασω το nandroid backup που ευτυχως εχω και θα περιμενω την επομενη ρομ σου!!!και σορυ αν σε μπερδεψα με τα συνεχη ποστ μου,αλλα τα xiaomi σε αφηνουν να κανεις πειραματα!!!
-
φιλε @gkalen το μπραβο αξιζει πανω απο ολα σε σενα και στις ωρες που καταναλωνεις για να μας δινει σιφουνες ρομ!!!και σε ολα τα παιδια του φορουμ που αφιλοκερδως σπαταλανε χρονο για ολους εμας!!!το οτι δεν εγκΤεστησa το clean.zip ενδεχεται να μου δημιουργησει προβλημα;;;
-
φιλε @'gkalen τελικα φαινεται οτι βρηκα τη λυση,εκανα εγκατασταη εκ νεου την ρομ σου 6.7.14 αλλα ακολουθησα το ενστικτο μου και δεν εκανα ιnstall to clean.zip που δινεις!!!και μετα εκανα επιλογη ταπετσαριας αποτην καρτα μνημης εκανα τρια ρεσταρτ και βουαλα!!!ανοιγει χωρις μαυρη οθονη με επιλεγμενη ταπετσαρια!!!λες τελικα να ειχα δικιο για το clean.zip που ειχα αναφερει σε προηγουμενο ποστ;;;;