Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 285.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
ΤΟ zip το κανω απλα μεσω twrp install xωρις να κανω wipe tιποτα;;;;ευχαριστω για τη βοηθεια!!!ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΕΙΧΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ,ΚΑΝΟΝΙΚΑ 160 ΕΧΕΙ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ dnomikos για την βοηθεια!!!
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από leontatos: “ΣΕ redmi3 ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΧΡΙ 70 ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΦΩ!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ;;;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! ” Δεν πρέπει να ολοκληρώθηκε σωστά η εγκατάσταση. Στο σχετικά με το τηλέφωνο τι σου λέει; xiaomi.eu ή xiaomi-miui.gr; Αν λέει xiomi.eu, δοκίμασε να την ξαναπεράσεις από πάνω αλλά αυτή τη φορά μέσα από την εφαργογή Αναβάθμιση. Παράθεση από johnkeppas: “Aν έχω περάσει την xiaomi.eu την 6.6.23 μπορώ να περάσω από πάνω μέσω του Updater την δική μας; …
-
ΣΕ redmi3 ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΧΡΙ 70 ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΦΩ!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ;;;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
-
ΣΕ redmi3 παει σφαιρα!!!!! να δουμε και απο αναμονη!!!ευχαριστω ολα τα παιδια του φορουμ για την ανεκτιμητη βοηθεια!!!
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!ΤΗ ΡΟΜ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ filehost μέσω του φορουμ!!είχα κάνει κανονικά advanced wipe!!!ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΜΕΣΩ twrp kai άλλες εκδόσεις ρομ από περιέργεια χωρίς κανένα κολλημα!!!αλλά ή 7.3.1 ήταν ή μόνη που ρωτούσε για το superuser εγκατάσταση και εγώ πατησα ναι και την πατησα!!!κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ξανά κλείδωσε ο bootloader!!!σε ευχαριστώ και σένα για την βοήθεια σου!!
-
Καλημερα,ναι φίλε το ξαναξεκλειδωσε μέσα σε 4 μέρες!!εγώ απλά είχα την gtv 6.5.26 και ήθελα να δοκίμασε την stable 7.3. 1,μ έσω twrp λοιπόν αλλά με 30% μπαταρία φλασαρα το zip της ρομ και στο τέλος ρώτησε για εγκατάσταση του supersu και πατησα ναι!!!από εκεί άρχισε το bootloop!!και ενώ είχα ξεκλειδωτο bootloader όταν σε 64bit υπολογιστή πήγαιναν να φλασαρω με miflash έλεγε cannot load images,device is locked!!εγώ απορησα πως ξανά κλειδώθηκε,α λλα τέλος καλό όλα καλά!!!
-
ton ido βαζω!!!οταν παταω flash me clean all epilogh δεν ανταποκρινεται το προγραμμα!!!οταν επιλεγω save user data λεει cannot find file flash all except storage bat!!!και εχει και μια λλη επιλογη clean alla and lock αλλα δεν ξερω τι μπορει να γινει!!!αυτο στην τελευται εκδοση τοθ miflash tool που αναγνωριζει τη συσκευη