Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 285.
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΕΝΑ redmi3s inernational version,π ου το εχω ηδη κι εγω με παρασμενη την 8.0.2 tou gkalen μετα απο ολες τις γνωστες διαδικασιες!!το κινητο του φιλου απο geekbuying κανονικα με global stable 7.5.8,θ θελησα να περασω την global developer μεσω updater αλλα ελεγε couldnt verify update package,απλα πρεπει να περασω την τελευταια global developer για να μην βγαζει μυνημα αποτυχιας???καπου διαβασα οτι η6.9.26 σε international version εχει προβληματα!!!
-
τελικα φιλε @gkalen εμεινα στην 8.0.2 ρομ σου για redmi3s international,sthn 8.0.6 ειδα μεγαλυτερη καταναλωση απο android system!!!απλα υπαρχει καποιο θεμα με τον ηχο κλησης απο την base rom ???γιατι δεν ακουγεται και πολυ δυνατα,ενω αν παιζεις απλα μουσικη ακουγεται πολυ καλα,σαν να μην λαμβανει υποψιν το dolby atmos στην ενταση του ηχου κλησης!!
-
se redmi3s εχουμε σημαντικες αλλαγες απο 8.0.2 @gkalen???στην 8.0.2 μονο ο ηχος ειχε μια μειωση αισθητη στον ηχο κλησης!!εισαι παιχταρας,μπραβο για την δουλεια που κανεις!!
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους,ενα ακομη δειγμα στο ωραιοκαστρο θεσσαλονικης σε redmi3s international με @gkalen stable 8.0.2 rom και η 800 μπαντα b20 φυσαειι!!!ακους @GR_Macedon???
-
ΤΑ xiaomi δεν σε αφηνουν σε ησυχια φιλε @GR_Macedon!!!!οπου βρισκω θα ανεβαζω δειγματα!!!
-
ΚΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗ ΔΙΟΓΕΝΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ,Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ,ΦΙΛΕ @GR_Macedon ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ??!
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Μπραβο @leontatos. Μου έδωσες ελπίδες για το κινητό της κορης. Σε πρώτη ευκαιρία θα περάσω τη ρομ του gkalen. Συμπέρασμα, τουλαχιστον θεωρητικό είναι οτι, η μπαντα δεν χάνετε με τη Land ρομ. Δεν μένει να τη διυμε και επί το εργον. ” ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ @GR_Macedon,π ιστευω κι εγω να λυθηκε το μυστηριο!!!παντως σε καποια σημεια συνδεεται στην b20 για ενα λεπτο και μετα συνδεεται στην b07!!!
-
@GR_Macedon τοση βοηθεια δινει το φορουμ ας βηθησουμε ελαχιστα κι εμεις!!!οριστε το απο υο αποτελεσμα που ζητας!!υπαρχει η b20 με την απαιχτη ρομ του @gkalen stable 8.0.2 se redmi3s international!!!
-
network signal guru φιλε @maddoctor,α πλα θελει ρουτ για να εχει ενδειξεις!!
-
καλησπερα παραθετω ενα στγμιοτυπο απο redmi3s international με thn 8.0.2 stable tou @gkalen!!!ειναι συνδεδεμενο στην band3 αλλα απο κατω βγαζει την μπαντα 20,χωρις βεβαια να εχει συνδεθει!!!σημαινει δηλαδη οτι υπαρχει στις διαθεσιμες μπαντες και μετα το περασμα της ελληνικης rom???τι λες φιλε @GR_Macedon???
-
καλημερα,φιλε @gkalen τα λογια ειναι περιττα!!!με την stable 8.0.2 του αρχοντα @gkalen σε redmi3s international edition!!!
-
φιλε @gkalen δυστυχως δεν πηρα backup απλα οταν το πηρα περασα τη global developer και καπακι την απαιχτη δικη σου,ειδικα η 8.0.2 δεν παιζεται!!!η 8.0.5 δεν μου εκανε και πολυ κλικ!!!τωρα αν δουλευει η 800mhz πρεπει να παω στο χωριο να το ελεγξω,παντως μεσα στη σαλονικη παντου 4g!!!