Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.

• Πρόβλημα με 2G σε xiaomi mi3

cycloholic - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Καλησπέρα, μετά από πτώση του κινητού στην μπανιέρα, βράχηκε στο σημείο που είναι το μεγάφωνο και η κεραία αν τα λέω σωστά, στην κάτω δηλαδή πλευρά. Από τότε έχω θέμα με τα δίκτυα 2g. Όταν είναι σε 2g δίκτυο, ενώ έχει σήμα(αν και μερικές φορές το χάνει) δεν δέχεται ούτε πραγματοποιεί κλήσεις. Το έβγαλα εκείνο το κομμάτι και το στέγνωσα με το πιστολάκι αλλά τίποτα. Υποθέτω πως χρειάζεται αλλαγή η κεραία. Κάποιος πιο έμπειρος έχει να προτείνει κάτι; Παραθέτω το κομμάτι που σκέφτομαι να παραγγείλω.…

• LTE ή wcdma

cycloholic - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Σοσ παιδιά, κάποιος που ξέρει, για να ακυρώσω την παραγγελία όσο προλαβαίνω!

• LTE ή wcdma

cycloholic - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Καλημέρα, παρήγγειλα σήμερα το mi4 και θέλω να ρωτήσω αν έκανα χαζομάρα στην έκδοση. Πήρα την LTE/4g έκδοση. Πάω τώρα στις roms και βλέπω ότι υπάρχουν μεταφρασμένες για wcdma. Έκανα βλακεία; Να ακυρώσω την παραγγελία; Ευχαριστώ.

• Σε κλειδωμένη οθόνη πατήστε παρατεταμένα το home button και ανάβει ο φακός!

• Facebook messenger

cycloholic - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Ακόμα το μπαγκ υπάρχει! Αντί να φτιάξουν μπαγκς μου φτιάχνουν share για το καιρό!

• Δηλαδή αντί να φτιάξουν κανένα μπαγκ πάνε και μου φτιάχνουν share για το καιρό!! Φακ λοτζικ!

• Facebook messenger

cycloholic - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Παίδες έχω το εξής πρόβλημα. Αν έχω κλειδωμένο το κινητό και μου στείλει κάποιος στο messenger, πατάω πάνω στο νούμερο και μετά στο μήνυμα, το κινητό ξεκλειδώνει αλλά δεν μου ανοίγει το μήνυμα παρα μονο εμφανίζεται το wallpaper της συσκευής χωρίς καν εικονίδια. Αν το έχω ξεκλείδωτο τότε δουλεύει κανονικά. Τις φούσκες του Facebook μου τις βγάζει κανονικά.

• Android σε xiaomi mi3?

Μήνυμα

Καλησπέρα, υπάρχει κανένας τρόπος να τρέξεις android σε xiaomi mi3??

• Καλησπέρα, έχω ένα θεματάκι με την εφαρμογή mail, για κάποιον λόγο δεν μου δέχεται το λογαριασμό που έχω στο hotmail. Μου βγάζει "αδύνατη σύνδεση στο διακομιστή Αν πατήσω χειροκίνητη ρύθμιση και συμπληρώσω τα στοιχεία, πατώντας "επόμενο" με πετάει πάλι στην αρχική του mail, εκεί που επιλέγεις τι τύπος είναι ο λογιαριασμός σου.

• Ναι, εμένα για κάποιον λόγο ούτε το swiftkey μου έβγαζε, το σκάλιξα λίγο, κατέβασα γλώσσες και τότε μου άνοιξε κανονικά.

• Καλησπέρα, έβαλα την stable έκδοση που ανεβάσατε αλλά για κάποιον λόγο δεν μου "πετάει" το πληκτρολόγιο. Τα βήματα που ακολούθησα ήταν τα εξής: 1) Wipe 2) Υποβάθμιση με miflash στην fastboot 14. 3) Wipe 4) Αναβάθμιση στην ελληνική stable. 5) Wipe 6) Εκκίνηση.

• Πως να κάνω το chrome default

Μήνυμα

Ευχαριστώ !!!!

• Πως να κάνω το chrome default

Μήνυμα

Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος να ορίσω τον chrome ως default browser?

• ROM για mi3

Μήνυμα

ΩΩΩΩ Ευχάριστα νέα! Ευχαριστώ πολύ!

• ROM για mi3

Μήνυμα

Ποια ROM μπορώ να βάλω που να είναι ίδια ακριβώς με την τελευταία stable απλά με την μετάφραση στα ελληνικά; Έχω βαρεθεί με τις buggαρισμένες developer ROMS. Ευχαριστώ.

• Ελληνική stable για xiaomi mi3?

Μήνυμα

Καλησπέρα, υπάρχει κάποια ελληνική stable για το xiaomi mi3?