Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 295.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : To ΟΤΑ UPDATER έχει σοβαρό πρόβλημα με τα Framework της νέας έκδοσης και δεν μπορεί να τρέξει σωστά με τις τρέχουσες ROM. Θα περιμένουμε αύριο που θα έχουμε τα νέα Source από την Κίνα, για να δούμε αν θα λυθεί το πρόβλημα. Έτσι λοιπόν, ενώ θα λάβετε ειδοποίηση από τον ΟΤΑ UPDATER για την νέα ROM, θα σας δίνει όμως οδηγίες για να κατεβάσετε την ROM από την κοινότητά μας. Έχουμε στείλει e-mail στον Developer του apk, και περιμένουμε απάντηση.... Ευχαριστούμε για…
-
Παράθεση από t54g05: “Εγώ δεν έχω ποτέ πάνω από 1γβ ελεύθερη ραμ. Δεν έχω και ιδέα ποιες εφαρμογές μπορώ να σταματήσω.” Εμείς με τα Note 4G έχουμε 750MB-1GB συνήθως free αν πατήσουμε X για να κάνει clean. Εγώ που έχω και πολλές εφαρμογές να μην κλείνουν στο Background και μου είναι υπέρ αρκετό! Δεν χρειάζεται λοιπόν να σταματάς εφαρμογές. Οι άλλοι με τα MI4 που έχουν 3GB RAM λογικό να έχουν 1.5GB ελεύθερο
-
Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από MIUI_ART: “Αύριο οι πρώτες ROM μία και καλή.... ;)” Αυτες οι ROM για ποιες συσκευες θα ειναι; Mi3, 4 ή για ολες (και hongmi)? Κατι άλλο, αν μετα το περασμα της ρομ, κανω επαναφορά απο TWRP μονο τα data απο άλλη ρομ (Ultimate) θα γινει σωστη δουλειά ή θα κρασαρει;” Συνήθως τα Update που βλέπω να δίνει το team είναι Mi4-Mi3, Redmi Note 4G, Mi2/2S, Redmi 2, και Mi-Pad. Το data, αν καταλαβαίνω καλά τι εννοείς και δεν κάνω λάθος δεν θα δουλέψει από άλλη έκδο…
-
Αν τυχόν κερδίσω τίποτα, να ξέρετε: έχετε review. Ακόμα και για το νυσταγμένο κουνέλι! χαχαχαχαχαχαχ
-
Παράθεση από aloutos: “Παιδιά μια απορία γιατί κάπου έχω χαθεί! Ποια η διαφορά των G.T.V 4.x.x και 5.x.x; Επίσης ποια η διαφορά του V5 με V6 που αναφέρεται συχνά;” οι MIUI Και εν συνεχεία οι GTV παίρνουν ονομασία ανάλογα την ημέρα που βγαίνουν, οπότε η τελευταία 5.1.30 σημαίνει 30 Ιανουαριού 2015. V5, με V6 είναι άλλες εκδόσεις του λογισμικού. Πως λέμε iOS7 iOS8 στα iPhone? Πως λέμε Kitkat, Lollipop στο Android? Είναι στην ουσία το ίδιο λογισμικό, απλά του γίνεται ένα πολύ μεγάλο Update που προσ…
-
Και εγώ έχω πολλά παράπονα με την 5.1.30 στο Note 4G μου. Κυριότερο απ'όλα, το "βάρος" της ROM στο κινητό. Πολλά πράγματα που έκανα με άνεση, τώρα κολλάνε το κινητό... Επίσης για κάποιο λόγο είτε στο 4G είτε στο Wi-Fi φορτώνουν όλα πολυυυυυυ αργά... Νομίζω θα πάω στη 5.1.16 μέχρι την 5.2.6
-
Όλα Good προς το παρόν. Το Update έγινε σωστά με το αρχείο από το site!
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από John Baron: “EDIT-3: Ακόμα η έκδοση είναι η 5.1.23. Περίεργο...” Δεν την πέρασε. Καλύτερα κατέβασέ την μόνος σου ξανά από την σελίδα.” Αυτό προσπαθώ τώρα. Άνοιξα PC πριν λίγο. Θα ενημερώσω άμεσα
-
EDIT-3: Ακόμα η έκδοση είναι η 5.1.23. Περίεργο...
-
MD5 Checksum Error στη πρώτη προσπάθεια. Το ξάνα έβαλα, αλλά μήπως έχει λάθος checksum ο OTA όπως είχε γίνει και παλαιότερα? EDIT-1: Ξανά Error. Παίρνω το ρίσκο να φλασάρω EDIT-2: Flashed, όλα καλά
-
Παράθεση από OrPolyzos: “Πολύ ωραία η παρουσίαση! Απλά δυο πράγματα. Σε αυτή τη κατηγορία υπάρχει και το Chromecast που προσωπικά θεωρώ είναι ότι καλύτερο και πλήρες και δεν υπάρχουν σίγουρα θέματα από κινητό σε κινητό, όπως πχ στη συγκεκριμένη περίπτωση με το Samsung Note που δεν έπαιζε τον ήχο. Αν η διαφορά στη τιμή (νομίζω είναι 25 ευρώ η διαφορά τους, το chromecast κάνει γύρω στα 50) το επιτρέπει νομίζω ότι αξίζει. Επίσης όλες αυτές οι τεχνολογίες λειτουργούν με WiFi Direct για να συνδεθούν,…
-
υπάρχει xposed γι'αυτό πού θες. Δεν ξέρω όμως αν θα δουλεύει σε miui [MOD][Xposed][Smart Network][1.4.1] | Xposed General | XDA Forums RedMi 1[/quote] Μια φορά είχα περάσει το Xposed για τα MIUI, και το μετανιωσα. Πολύ βαρύ για το Note 4G μου!
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Emplokeas: “Όταν παλιά είχα το optimus 2x,με cyanogen 7,πολύ παλιά... Χιχι υπήρχε σαν επιλογή.. Ελπίζω να βρούμε κάτι τέτοιο γιατί χωρίς data το 3g πάει χαμένο, μαζί με την μπαταρία που ρουφάει...” Αυτή την υπηρεσία την έχετε ήδη!! Πάνε Ρυθμίσεις=>Δίκτυα Κινητής, πάτα πάνω στο εικονίδιο της Sim Card => Ρυθμίσεις (Mobile network settings) και βάλτο στο Use only 2G..” Δεν ψάχνουμε πως να αλλάξουμε το modem του κινητού από 3G σε 2G. Αυτό γίνεται όπως Είπες πολύ σωσ…
-
Παράθεση από mrvaggos: “ οκ σε ευχαριστώ πολύ. η δικιά μου δεν έχει wifi για αυτο ρώτησα. είναι παλιά lcd” Να'σαι καλά! Εδώ είμαι για να βοηθάω όπως μπορώ
-
Παράθεση από Emplokeas: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Emplokeas: “Καλησπέρα... Μια τελείως άσχετη ερωτησουλα, απλά τώρα που διάβαζα έφαγα φλασια... Ξέρει κάποιος εαν γίνετε να αλλάζει το κινητό αυτόματα απο 2g σε 3g οταν ανοιγοθμε τα δεδομενα, και τουμπαλιν;;; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτή είναι η αυτόματη ("κανονική") διαδικασία. Εκτός αν το ορίσεις διαφορετικά, η συσκευή ψάχνει για 3G και αν αυτό δεν είναι δυνατό "πέφτει" σε 2G.” μι Ναι αλλά εάν έχω κλειστά τα δ…
-
Παράθεση από mrvaggos: “πολυ ωραία παρουσίαση!!! να κάνω μια χαζή ερώτηση. χρειάζεται η τηλεόραση να έχει wifi?” Καθολου χαζή ερώτηση, είχα και εγώ την απορία για τον τρόπο σύνδεσης γενικότερα. Η μικρή απάντηση είναι: "όχι, το μόνο που χρειαζεται να έχει η τηλεοραση μας ειναι μια ελεύθερη θυρα HDMI, και αν έχει και USB για ρεύμα ακόμη καλύτερα. Αν δεν έχει USB απλα χρειαζόμαστε εναν απλό USB φορτιστή για τη τροφοδοσία του Dongle" Τώρα οσον αφορά το Wi-Fi γενικα, χρειάζεται να υπαρχει δίκτυο Wi-F…
-
Παράθεση από NikosChandolias: “Πολύ ωραία παρουσίαση, μπράβο!! Το σκεφτόμουν και εγώ να παραγγείλω κάτι τέτοιο, γιατί έχω παλιά lcd τηλεόραση και θέλω να μπορώ να παίζω videos από youtube στην τηλεόραση, οπότε τώρα με έπεισες! Δεν παίζω παιχνίδια, οπότε δεν με απασχολεί.” Απλά Νικο να σημειώσω πως: 1) Αυτά τα dongles βγαίνουν μόνο σε HDMI, και 2) Ενώ στο Redmi Note 4G μου ο ηχος δουλεύει αψογα, του πατερα μου το Samsung Note III, δεν βγάζει για καποιο λόγο ήχο. Και αυτήν την στιγμη δεν μπορώ να …