Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 295.
-
Παράθεση από Tanner: “μ αρεσει που εισαι 99% μονο xiaomi push ηταν. gracias mano!” Ε πάντα υπάρχει 1% πιθανότητα να είναι κάποια άλλη πατάτα
-
Παράθεση από Tanner: “Παράθεση από MIUI_ART: “Μπορείς να αποκλείσεις εφαρμογές που δε θέλεις να εμφανίζουν μηνύματα στην μπάρα... Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Γραμμή κατάστασης => Διαχείριση ειδοποιήσεων” ειναι τα της χιαομι οι διαφημισεις,κατι βιντεο κλπ με κινεζικα βγαζει” Αυτά είμαι 99% σίγουρος πως προέρχονται από τις Music και Video apps. Πήγαινε και από την διαχείριση ειδοποιήσεων και κλείστα, αλλά και από τις ρυθμίσεις για μουσική και βίντεο, και κλείσε αυτά που λένε να σε ενημερώνει όταν υπ…
-
Αν έχεις Developer αυτή τη στιγμή και θες να βάλεις Stable, ό,τι backup και να κάνεις θα σου είναι άχρηστο. Αν κάνεις backup εφαρμογές και στοιχεία συστήματος με το που πας να κάνεις restore στη Stable θα σου χαλάσει όλο το σύστημα. Άρα backup μπορείς να κάνεις μόνο φωτογραφίες, μουσική, word/pdf/epub και ό,τι είναι καθαρά user data. Τώρα αν είχες developer το SuperSu δε χρειαζόταν από,τι ξέρω η Developer εκδόσεις είναι rooted, οπότε για να κάνεις backup με titanium απλά πας στο Security app->pe…
-
Παράθεση από Tanner: “αν μπορει καποιος να επιβεβαιωσει τα εξης, σε εισερχομενη κληση το ringtone αργει, βαραει η δονηση πρωτα κανα 3sec και μετα αυτο. επισης στα ςμς εχει δεν sceen wake σε εισερχομενο ςμς και εχει κατευθειαν preview, οχι bubble οπως πριν, που το κλικαριζες και μετα εκανε preview” Η καθυστέρηση στο ring είναι και στην παλιά stable.
-
Ελπίζω να μην είναι σαν το φοβερό σύστημα του Android που αν του βάλεις μια φωτογραφία σου στη κάμερα ξεκλειδώνει! χαχαχαχαχα
-
Ακόμα δε το έχω βρει σε αξιόπιστο Site να το πουλάνε... Πλησιάζει επέτειος, και με κόβω με το 1/8 να τη βγάζω
-
Παράθεση από astan1990: “Επισης, σε αυτη την εκδοση δεν υπαρχει επιλογη να προσθεσεις εφαρμογες στο autostart” Το Autostart βρίσκεται στο Κέντρο Ασφαλείας->Permissions->Autostart, και εκεί με το On-Off κουμπάκι ενεργοποιείς τις εφαρμογές που θες. Εγώ εκεί βλέπω και το Google App, και ό,τι έχω σε autostart λειτουργεί κανονικά Παράθεση από astan1990: “παροτι εχει ολα τα δικαιωματα και autostart” Αν δεν έχεις βρει πως βάζουμε autostart σε αυτή την έκδοση, τα δικαιώματα που λες και το autostart εσύ …
-
Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Από περιέργεια την σημερινή rom την πέρασα με την παραπάνω μέθοδο. Είναι εύκολη διαδικασία πάντως και πάλι μπράβο John Baron” Μια φορά την κάνεις, τη μαθαίνεις και μετά είσαι professor!
-
Παράθεση από annonnaki: “Καλημέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω για το θέμα του encoding των ελληνικών χαρακτήρων στην stock εφαρμογή. Θυμάμαι ότι είχε υπάρξει fix το οποίο είχε ενσωματωθεί στις developer roms. Τώρα στην stable εγώ δεν το έχω και σπάει το μήνυμα κάθε 6 χαρακτήρες. Μπαίνει από επάνω σαν πρόσθετο; Ξέρει κανείς που βρίσκεται; Ευχαριστώ.” Αν λες για την εφαρμογή των SMS που σπάει τα μηνύματα κάθε 60 χαρακτήρες, έχουμε στο Forum δικό μας apk που όταν γράφεις το μήνυμα ΜΟΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑ δεν σπ…
-
Παράθεση από astan1990: “Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από astan1990: “Δυστυχως μολις ανακαλυψα το πρωτο θεμα της stable 3.9 στο xiaomi mi3 και επανερχονται τα γνωστα bugs. Δεν υπαρχει πουθενα το εικονιδιο του google search. Μολις αποφασισα να ασχοληθω με το google now το εψαχνα αλλα πουθενα. Στο google play φαινεται εγκατεστημενο και ανοιγει απο εκει αλλα δεν εχει πουθενα συντομευση. Μετα απο απειρα clear cache reinstall το προβλημα δε λυνεται και η εφαρμογη μενει για ωρες στο google play …
-
Παράθεση από astan1990: “Δυστυχως μολις ανακαλυψα το πρωτο θεμα της stable 3.9 στο xiaomi mi3 και επανερχονται τα γνωστα bugs. Δεν υπαρχει πουθενα το εικονιδιο του google search. Μολις αποφασισα να ασχοληθω με το google now το εψαχνα αλλα πουθενα. Στο google play φαινεται εγκατεστημενο και ανοιγει απο εκει αλλα δεν εχει πουθενα συντομευση. Μετα απο απειρα clear cache reinstall το προβλημα δε λυνεται και η εφαρμογη μενει για ωρες στο google play ως εγκατασταση...” Πήγαινε ρυθμίσεις, additional se…
-
Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Να κάνω μια ερώτηση που ίσως σας φανεί ανόητη? μέσω αυτής της μεθόδου ή μέσω miflash κάνουμε καθαρή εγκατάσταση rom?” Πιο καθαρή και από αποστειρωμένο χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από satriani: “θα κανω αποσυμπιεση το αρχειο η το αφηνω οπως ειναι;;” Αποσυμπίεση, σόρρυ το ξέχασα
-
ΜήνυμαDownloads - Adb Driver Installer Υπάρχει και αυτό που δεν θυμάμαι αν το έχω δοκιμάσει, σε περίπτωση που δεν δουλέψει ο παραπάνω τρόπος
-
ΜήνυμαΠαράθεση από satriani: “Παιδια προσπαθω να το κανω αλλα οταν παω να βαλω την Rom απο το pc μου γραφει device cant found...εχω διαγραψει ολα τα αρχεια δεν εχω τιποτα....και δεν μπορω να επανελθω ετσι στην προγεννεστερη κατασταση...πρεπει να βαλω οπωσδηποτε Rom...Δεν ξερω γιατι δεν μπορει να βρει την συσκευη....παρακαλω Help!” Αν σου λέει Device Not Found, τότε δεν έχεις Driver, ή το καλώδιο σου είναι χαλασμένο ή η USB. Πιθανόν δεν έχεις Driver. Δοκίμασε τα tools από εδώ bigota.d.miui.com/tools/g7…
-
ΜήνυμαΈτσι διαγράφεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ, γιαυτό και χρειάζεσαι ADB Sideload για να εγκαταστήσεις ROM
-
Με την Stable έχω χαθεί από το Forum, μιλάμε δεν έχω τι να γράψω στο Forum γιατί το κινητό πετάει... Αλλά το ψήνω άσχημα να ξανά βάλω Developer! Για πείτε, πως πάει η τελευταία 5.3.13?