Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
Gome7 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΩραια μπορείς να πεις εσυ ή να δωσεις λινκ για Global stable μεσω Miflash? ( Εχω κλειδωμενο bootloader)
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Global stable δεν πρόκειται να σου δώσει το pc suite... ” Ναι μου το ειπε το παιδί αλλα υπαρχει αλλος τροπος;
-
ΜήνυμαΕννοειται δεχομαι οτι δεν γνωριζεις περεταιρω για το συγκεκριμενο κινητο, απλως επειδη δεν ειναι για μενα ψαχνω να βρω τροπο να βαλω Global stable καθως ειπες οτι πλέον εχει και Ελληνικη γλωσσα και παιρνει και ΟΤΑ updates...
-
ΜήνυμαΑρχηγε Demakis, Σορρυ αλλα διαβασα την 1η σελιδα του τοπικ που λεει " Σε αυτόν εδώ τον οδηγό θα δούμε τον ευκολότερο τρόπο και ακίνδυνο να περνάμε στο κινητό μας official rom ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader. Ακόμα και αν φοράει Unofficial ή custom rom έχει αναφερθεί ότι δουλεύει χωρίς προβλήματα. Τέλος λοιπόν το edl mode και το άγχος" Ε αυτο πηγα να κανω...Παράθεση: “[quelle][/quelle]”
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “δεν παίζει με την marshmallow (v6.0) το mipcsuite.. θα το φτιάξουν..... ” Α και εψαχνα εγω μηπως γινοταν κατι με drivers.. Αρα πως κανω install Global stable χωρις Mipcsuite? (Στο ss πιο πανω ομως στο κινητο μου λεει android version 5,1,1)
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ελληνικά έχει πλέον η global stable, όχι όμως και η συγκεκριμένη, η οποία είναι unofficial-προβληματική!!! global stable & CN, δεν κάνουν χωριό!!!! Ξεκίνα τη μελέτη (όχι την Ελεονώρα...): Οδηγός EXPRESS για το Mi4c (εγκατάσταση Ελληνικής ρομ) ” Α Μαλιστα..ευχαριστω! Αλλα επειδη δεν ειναι για μενα το κινητο θελω να βαλω global stable (αφου εχει πλεον ελληνικα). Αλλα στο MiSuite μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση.. EDIT: εκανα λαθος στον οδηγο..δεν μπηα σε recovery mode..…
-
ΜήνυμαΚαλησπερα σας, μολις παρελαβα ενα mi4c με κλειδωμενο bootloader, αλλα εχει playstore και Ελληνικη γλωσσα. Γραφει Global stable αλλα κανονικα ΔΕΝ θα επρεπε να εχω Ελληνικη γλωσσα σωστα?