Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 88.
-
[Xiaomi Mi4] Επαναφορά από Developer ROM ή έχετε καταστρέψει το κινητό σας μέσω αλλού firmware σε Επίσημη Stable ROM ακόμα και αν έχουν καταστραφεί τα partitions!
Dev1l - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από klainmaingr: “Στο βήμα 14 πόση ώρα υποτίθεται θέλει; Έχει τελειώσει το operation εδώ και αρκετή ώρα και περιμένω να δώσει σημεία ζωής για να μην χαλάσω κάτι. Κανένα λεντάκι και καμία οθονη δεν άνοιξε, είναι σα κλειστό. Στο miflash με refresh φαίνεται σαν usbstordiscqualcommprod κτλ ” Ξαναδοκίμασε από την αρχή βήμα βήμα, στην περίπτωση που πάλι κάνει τα ίδια δοκίμασε σε άλλον υπολογιστή, αν το πρόβλημα παραμένει πιθανώς να έχεις θέμα hardware!
-
[Xiaomi Mi4] Επαναφορά από Developer ROM ή έχετε καταστρέψει το κινητό σας μέσω αλλού firmware σε Επίσημη Stable ROM ακόμα και αν έχουν καταστραφεί τα partitions!
Dev1l - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@satdim, θα κάνω την ίδια ερώτηση όπως έκανα και στον @swordfish: Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Λοιπόν, θέλω να μου πεις αναλυτικά καταρχάς, σε ποια βήματα προχώρησες και σε ποια βήματα "σκάλωσες" (ο οδηγός είναι ακριβίας και πρέπει να γίνει αρκετά αναλυτικά και βήμα βήμα). Πες μου λίγο και το λειτουργικό σου σύστημα που τρέχεις! (Έκδοση)! Δοκίμασες να φλασαρεις stable rom ? @spiderman3, φίλε μου δεν έχω πλέον την συσκευή όποτε μου είναι σχετικά δύσκολο να βάλω φωτογραφίες, μην ανησυχείς, αν ακολο…
-
Καλησπέρα στα παιδιά, ένας γνωστός μου έχει θέμα με το redmi note 2 (3G Version) με την τελευταία ενημέρωση, το σήμα την κεραίας του έχει αποδυναμωθεί αρκετά με αποτέλεσμα σε κάποιες περιοχές όπου πριν είχε σήμα, τώρα να μην έχει καθόλου. Έγιναν μετρήσεις με την ίδια κάρτα sim σε note 2 (3G) με παλαιότερη έκδοση της rom και είχε σήμα καμπάνα! Δυστηχώς το πρόβλημα δεν έψτιαξε με reset, clean installation via fastboot κ.τ.λ. μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση ?
-
To γουστάρω πολύ αυτό το smartphone => Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Παράθεση από bzanios: “@GR_Macedon Είπα να μην γεμίσω το site με την αντίστροφη μέτρηση. Πολύ ωραία η συνάντηση. Μπράβο σας παιδιά, την επόμενη φορά εύχομαι να είμαστε διπλάσιοι. Όσο για την παρουσίαση του @Dev1l και του φίλου του, το φανταστική είναι λίγο. Μπράβο και σ' αυτά τα παιδιά τα οποία αν και δεν μένουν Θεσσαλονίκη, έκαναν τον κόπο και ήρθαν για να μας γνωρίσουν και να μας πουν όλα αυτά τα ενδιαφέροντα. ” Σε ευχαριστούμε πολύ!!! Τώρα περιμένω τα σχόλια του Admin και των υπολοίπων μελών!…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Αν δεν πετύχει το streaming γίνεται να ετοιμάσει κανείς κανά μικρό βιντεάκι? Τί τα έχουμε τα 4κ? ” Θα γίνει εγγραφή video και θα ανέβει και στο κανάλι μας στο youtube το βράδυ, δείτε και στην υπογραφή μου για το κανάλι μας. Λογικά θα κάνουμε live streaming μέσω youtube πάλι στο κανάλι μας, ΆΚΥΡΟ (μόλις πρηροφορήθηκα οτι δεν έχουμε μεγάλη ταχύτητα internet, οπότε το δικό μας live στο youtube δεν θα γίνει)
-
Παράθεση από manik: “Μ αυτά που διαβάζω κ τις άγνωστες λέξεις: ρουταρισμα, φλασαρισμα κ ένα κάρο άλλες, λέω να μη πειραξω τίποτα στο redmi note 3pro κ να ενημερωσω από κοντά. Θα φέρω κ το laptop! Άσε έχω κ εκδρομή με το σχολείο από βδομάδα κ δεν είναι να μείνω χωρίς κντ για 3εις μέρες αν κάνω καμιά μ...ία. Θα συνεχίσω βέβαια το διάβασμα εδώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα εξηγήσουμε και τους όρους που αναφέρεις αναλυτικά στην συνάντηση.
-
Βοήθεια για γνήσια ανταλλακτικά!
Dev1l - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “O @pechr αναφέρεται στην παραλία στο 2ο πόδι της Χαλκιδικής. Δεν την έχεις ακούσει ποτέ? Οσον αφορά τα ανταλλακτικά που ψάχνεις μπορείς να δεις και εδώ => Xiaomi Repair Parts ” Τώρα αμα σου πω οτι εδώ και 10 χρόνια που μένω Μουδανιά δεν έχω πάει ποτέ ? Μόνο 1ο πόδι έχω πάει και αυτό μέχρι Πευκοχώρι! Συνήθως κάνω τις βόλτες μου εδώ κοντά άντε και καμιά Θεσσαλονίκη!
-
Dev1l - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από Dev1l: “Καβουροτρυπες? Δεν κατάλαβα, πιθανώς δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι!! ” Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής; ” Ναι Μουδανιά μένω!!! Αλλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω....
-
Dev1l - - Ο καφενές μας
Μήνυμα1. Το είχα βάλει στο topic του mi4 αλλά δεν απάντησε κάνεις εδώ και δύο μέρες γι αυτό το μετέφερα εδώ! Είναι για mi4 fdd lte 2014719 λευκα και τα δύο. 2. Καβουροτρυπες? Δεν κατάλαβα, πιθανώς δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι!!
-
Dev1l - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπερα στην παρέα, λοιπόν αναζητώ για 2 φίλους τα εξής ανταλλακτικά: - Γνήσια Οθόνη μαζί με το Touch Screen - Μεσαίο Frame (bezel) γνήσιο - Και καπάκι ξύλινο επίσης γνήσιο Για τον πρώτο που θέλει οθόνη μαζί με το αυτοκόλλητο για να την βάλει στο κινητό του και για τον δεύτερο το frame και το καπάκι της μπαταρίας. Ψάχνουμε για λευκό μοντέλο FDD LTE, 2014719, να είναι γνήσια και αν μπορούμε να τα βρούμε όσο φθηνότερα γίνεται μαζί και εργαλεία για τις αλλαγές. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! bigg…