Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-88 από 88.
-
Καλησπέρα σε όλο το forum, μόλις έφτασε η συσκευή το μεσημέρι και τώρα που γύρισα σπίτι την άνοιξα! Λοιπόν η οθόνη (εσωτερικό lcd panel έχει κάτι σαν γραντζουνιές και φαίνοντε μόνο υπό γωνία) επίσης το τηλέφωνο κάνει επανεκίνηση μόνο του κάθε 40 sec χωρίς λόγο, έκανα Restore to Factory Defaults και Wipe από την Recovery. Αλλά τίποτα! Τι μπορώ να κάνω ?
-
Καλή επιτυχεία σε όλους μας!!!
-
Παράθεση από ntel0s: “Παράθεση από Dev1l: “Ξέρει κανείς πόσο καιρό θα μου κάνει να έρθει από την αποθήκη του καταστήματος στην Ελλάδα που είναι? Και ανησυχώ γιατί δεν πήρα ακόμα tracking number! ” Εισαι κοντα με την αποθηκη τους! Στην Ξανθη ειναι! Εγω που ειμαι Λαρισα Τριτη μεσημερι εκανα την αγορα και Δευτερα πρωι το ειχα στα χερια μου. Αρα μιλαμε για 4 εργασιμες μερες. ” Καλημέρα και σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, φίλε @ntel0s πότε σου ήρθε το tracking number ? (Να φανταστώ οτι επ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Καλός ήρθες στην παρέα μας και καλορίζικο. Αν φοβάσαι οτιδήποτε από θέμα συσκευασίας μόλις παραλάβεις στείνεις κάμερα και καταγράφεις το άνοιγμα του πακέτου + άνοιγμα κινητού + εκκίνηση πρώτης φοράς. Για τα υπόλοιπα θα σου απαντήσουν άλλοι που έχουν το ίδιο κινητό ” Σε ευχαριστώ πολύ, σωστό και αυτό με την κάμερα, δεν το είχα σκεφτεί! Παράθεση από Sitalkas: “Καλορίζικος κατ αρχάς. Καλορίζικο και το τηλέφωνο. Ποια έκδοση του Mi4 πήρες και πόσο κόστισε αν επιτρέπεται; Μην …
-
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, πρίν από λίγο έκανα αγορά το Xiaomi Mi4 σε λευκό χρώμα από το MiniDeal.net (EU Warehouse), μπορώ να πως η "Linda" στο Live Chat, ήταν πολύ εξυπηρετική και ευγενική. Η κοπελιά λοιπόν μου είπε πως η Ευρωπαϊκή Αποθήκη βρίσκεται στην Ελλάδα , απλά την ρώτησα για την συσκευή και πήρα απαντήσεις που δεν μου πολυάρεσαν να πω την αλήθεια. Όπως ανοιχτή συσκευασία με custom rom αλλά προσπάθησε να μου το αντισταθμίσει με δώρο ζελατίνα και θήκη! Τώρα έχω τις εξής απορίες μιας …