Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
Πόσο το παραγγειλατε; Από θήκες έχει τίποτα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ πολυ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συγνωμη που σε ζαλιζω αλλα δεν πληρωνεις αν δεν κανεις confirm? Για tiny deal μηπως εχες ψωνισει? ευχαριστω
-
Και αν γινει καμια στραβη εισαι καλυμενος? Με revolut μπορω να πληρωσω?
-
Aliexpress μπορεις να πληρωσεις με paypal? αν γινει καμια στραβη πως εισαι καλυμενος να παρεις τα λεφτα πισω? Πριν 2 μηνες πeριπου παραγγειλα το redmi note 3 pro απο to2c δεν ηρθε το κινητο και πηρα τα λεφτα πισω.
-
Εγινε και δεκαπυρηνο. Το ηχειο επρεπε να αλαξει θεση δεν ακουγεται οταν χτυπαει το κινητο στο redmi 3. επρεπε να βαλουν τουλαχιστον την 16 αρα καμερα
-
Επειγον δεν ειναι, εχω το redmi note 3 και θελω να το δωσω στην γυναικα μου ετσι παρηγγειλα το redmi note 3 pro.
-
παραγγειλα το redmi note 3 pro απο to2c 9 Ιουλιου και τελικα δεν ηρθε. Τα λεφτα τα εβαλαν πισω απο paypal βγηκε και το redmi 4 και δεν ξερω τι να να παραγγειλω.
-
Τελικα redmi 3 pro 3 32 redmi 4 pro η να περιμενουμε το οκταπυρηνο με snap?
-
Εγω λεω να περιμενω το 4 με τον snap σε 2 μηνες το πολυ θα το βγαλουν.
-
Αν εξαιρεσεις οτι ειναι πιο ομορφο και το ηχειο που το εβαλαν κατω αντι για πισω πιστευω οτι ειναι υποβαθμιση. θα περιμενουμε την εκδοση pro που εκτος απο οκταπυρηνο snap δεν πιστευω να εχει κατι αλλο.
-
πολυ καλο αλλα πολυ γρηγορα αλλαζουν μοντελα. Θα περιμενω και εγω το μοντελο με τον snapdragon γιατι την πατησα με το redmi 3.
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
καλη τυχη σε ολους
-
Καλησπερα Εχουμε ΠΑΟΚΑΡΑ την Κυριακη παιδια.
-
δεν ανοιγει το red rise
Μήνυματετοια εμπειρια να την βρασω. ευχαριστω πολυ παντως
-
δεν ανοιγει το red rise
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ. αυτο ηθελα να αποφυγω.ελεγα μηπως υπαρχει αλλος τροπος. οταν το πηρα αλαζε κανονικα σε light mode. ολο το βραδυ θα εχουμε δουλεια.
-
δεν ανοιγει το red rise
ΜήνυμαΚαλησπερα. εχω το red rise με την rom 4.9.30. πηγα να το βαλω σε light mode και απο τοτε δεν ανοιγει. παει να ανοξει και κολαει οταν βγαζει android. κανω update απο sd2 αλλα τιποτα. εχει κανεις ιδεα τι συμβαινει? ευχαριστω