Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 59.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
johni41 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από johni41: “Έχεις να μου στείλεις λινκ με οδηγίες ή drivers για adb; ” Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 ” σε ευχαριστώ, τα ίδια βήματα έκανα πάλι και δούλεψε. δεν ξέρω τι έφταιγε την προηγούμενη φορά. Παράθεση από americ: “Ποιο twrp για poco f3??? ” androidfilehost.com/?a=show&w=files&flid=318170 είναι το δεύετρο alioth (poco f3 δηλαδή) . εγώ κατέβασα αυτό με τα περισσότερα downloads
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από johni41: “Καλησπέρα! Πέρασα την τελευταία stable xtrv για poco f3. ” Αν δεν υπάρχει στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου το magisk.zip, μπορείς να το κατεβάσεις από ΕΔΩ >> magisk.zip ” το πέρασα. αν και μια εφαρμογή μου λέει ότι είναι root το κινητό, στο magisk το safetynet chek αποτυγχάνει και μια εφαρμογή που χρειάζεται root δείχνει να μη δουλεύει σωστά... το σβήνω και το ξαναπερνάω?
-
Καλησπέρα! Πέρασα την τελευταία stable xtrv για poco f3. Για root κατεβάζω από κάπου το magisk; Γιατί δε το βρήκα μέσα
-
johni41 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Λογικά με τις προϋποθέσεις που αναφέρεις δε θα έπρεπε να έχεις προβλήματα. Δοκιμαζεις adb devices και είναι όντως σε adb συνδεδεμένο; Για δες και fastboot devices σε σύνδεση fastboot. ” Έχεις να μου στείλεις λινκ με οδηγίες ή drivers για adb; Να δω μήπως έκανα κάτι λάθος ..... Με fastboot δούλεψε γιατί έκανε και unlock τον bootloader...
-
johni41 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Είσαι σε USB 2 θύρα; Τι επεξεργαστή έχεις; Έχεις κανένα USB Hub να χρησιμοποιήσεις; ” Μέχρι κάποια στιγμή όταν έβαζα fastboot devices το αναγνώριζε. Μετά δεν . Ναι σε usb 2 δοκιμάζω και ο επεξεργαστής του λάπτοπ είναι Intel . Σήμερα έκανα και το unlock του bootloader. Δυστυχώς δεν έχω usb hub
-
johni41 - - Recoveries
Μήνυμαπροσπαθώ να περάσω twrp στο poco f3 αλλά δεν το βλέπει σαν adb... έχω περάσει ότι driver έχω βρει σε οδηγούς....
-
καλησπέρα σε όλους! παρέλαβα σήμερα το poco f3 και είδα ότι ο bootloader είναι κλειδωμένος. ακολούθησα τις οδηγίες από εδώ και στο batch unlock tool (γιατί μόνο αυτό είχε μέσα ο φάκελος που κατέβηκε από το mi unlock) μου βγάζει το μήνυμα "please unlock 168 hours later. and do not add you account in miui again, otherwise you will wait from scratch". τι σημαίνει αυτό, ότι σε 1 βδομάδα θα το ξανασυνδέσω σε αυτό και θα μου ξεκλειδώσει τελικά το bootloader ή έκανα κάποια βλακεία και θέλει πάλι μετά α…
-
Καλημέρα, σήμερα ή αύριο θα παραλάβω κι εγώ το f3 6/128. Για να βάλω xtrv όπως έχω και στο mi8, ακολουθώ τους σχετικούς οδηγούς για ξεκλείδωμα bootloader και εγκατάσταση Ρομ; Ρωτάω αν αλλάζει κάτι στα poco... Επίσης με xtrv υπάρχουν τα θέματα που αναφέρονται πιο πάνω ή είναι μόνο με τις ρομ που έρχονται τα κινητά;
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Έβαλα για πρώτη φορά στο κινητό το Netflix. Ενώ έχω το πακέτο με το FHD μου παίζει μόνο σε SD. Μέσα στην εφαρμογή και στις ρυθμίσεις μου βγάζει στα specifications που έχει ότι μέγιστη ανάλυση παιξίματος είναι το sd. Δεν υποστηρίζει το κινητό μεγαλύτερη ανάλυση ή θέλει κάτι να κάνω; Φοράω την τελευταία stable xtrv-12.5.1
-
για το dipper κατέβηκε από τον updater. Την κάνω εγκατάσταση όπως είναι ή θέλει καθαρή και να κάνω back up πριν;
-
για το dipper κατέβηκε από τον updater. Την κάνω εγκατάσταση όπως είναι ή θέλει καθαρή και να κάνω back up πριν;
-
Καλησπέρα! Με mi8 (dipper) και miui 12.0.4 , για τις διαφημίσεις τι να κάνω; Τι προτείνετε για να τις μπλοκάρω;
-
Καλησπέρα! Με mi8 (dipper) και miui 12.0.4 , για τις διαφημίσεις τι να κάνω; Τι προτείνετε για να τις μπλοκάρω;
-
Σε mi8 με miui 12.0.3 stable όλα καλά με την αλλαγή γλώσσας
-
Σε mi8 με miui 12.0.3 stable όλα καλά με την αλλαγή γλώσσας
-
Παράθεση από baxalo: “το βρηκε ο φιλος Contacts-and-Dialer_V12.2.2.1.apk ” Να ρωτήσω , δεν με αφήνει να το κάνω εγκατάσταση και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν επιτρέπεται η εγκατάσταση από unofficial channels. Κάπου είχα δει νομίζω τον τρόπο να το παρακάμψεις αλλά δεν το βρίσκω τώρα .... Πώς μπορεί να γίνει η εγκατάσταση; Ευχαριστώ!