Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 297.
-
Στην αρχή νόμιζα ότι EOL είναι κάποια καινούργια συσκευή!!!!Έχει κοκκινίσει ο πίνακας!!!!
-
Παράθεση από makis1024: “Δεν μας διώχνουν θεωρώ, απλά έκαναν το λάθος που έκανε η Toyota , έβγαζαν αμάξια που τα είχε ο κόσμος 45 χρόνια και δούλευαν όλα αυτά τα 45 χρόνια σαν ραπτομηχανές. Έβλεπαν στην ουσία τον ίδιο πελάτη κάθε 45 χρόνια στην αντιπροσωπεία για καινούργιο αυτοκίνητο. Σταδιακά έριξαν την ποιότητα κατασκευής στα καινούργια , που το θεωρώ λίγο βρόμικο , στην Toyota αναφέρομαι. Η Xiaomi τώρα που έγινε πλέον "μεγάλη" θέλει να αυξήσει περισσότερα τις πωλήσεις της από από το ήδη τεράσ…
-
Μόλις διάβασα απο xiaomi.eu για το redmi note 4 (mido) ότι είναι η τελευταία rom..... Έχω απογοητευτεί!!! Ελπίζω κάτι να μπορέσουν να κάνουν τα παιδιά εδώ όπως με το kenzo με port! Δεν θέλω να φύγω από εδώ!!!!Πιο πολύ είμαι στο xiaomi.miui.gr παρά στο internet!!!! Κάντε κάτι!!!! @MIUI_ART!!!!!!
-
Παράθεση από drivth: “Να ρωτήσω κάτι? Θεωρητικά αν υποθέσουμε ότι φλασαρουμε περίπου 4 στάνταρ φορές το μήνα + καμία custom άλλη για δοκιμή + reuploaded roms διορθωμενες, τι όριο εγγραφής έχουν οι μνήμες του κινητού πριν τα παίξουν?? ” Οι Sd καρτες ειναι ηλεκτρονικα εξαρτηματα που εχουν αμεση συσχετιση με την εγγραφη / διαγραφη. Τα υλικα που ειναι φτιαγμενες αντεχουν για ορισμενες εγγραφες ή διαγραφες. Βεβαια μην φανταστεις οτι ειναι ενα μικρο νουμερο. Μιλαμε για εκατομυρια φορες....
-
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και πολλές rom!!!!
-
Περάστηκε σε mido,όλα καλά μέχρι στιγμής! Εντοπίζω γρηγορότερη απόκριση εφαρμογών...θα το δω και με τον χρόνο και θα αναφέρω!
-
Παράθεση από tan: “Προσπαθώ να την κατεβάσω σε mido αλλά χρειάζεται για άλλη μια φορά να πατήσω 2-3 φορές λήψη. Μου βγάζει ''προέκυψε σφάλμα λήψης, επανάληψη;'' Με την δεύτερη ή τρίτη φορά στρώνει... ” Θα ενημερώσω όταν κατέβει!
-
Προσπαθώ να την κατεβάσω σε mido αλλά χρειάζεται για άλλη μια φορά να πατήσω 2-3 φορές λήψη. Μου βγάζει ''προέκυψε σφάλμα λήψης, επανάληψη;'' Με την δεύτερη ή τρίτη φορά στρώνει...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tan: “Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Ένα μικρό bug για να το κοιτάξουν λίγο οι moderators που ανακάλυψα... Στην εφαρμογή του miui hellas όταν θέλω να ανεβάσω screenshot, πατάω ανέβασμα και δεν κάνει τίποτα, ενώ θα έπρεπε να παραχωρώ δικαιώματα. Στο mido αναφέρομαι. ” Είναι γνωστός ο περιορισμός της εφαρμογής και δεν μπορεί να συνεργαστεί με τα συνημμένα της κοινότητας. ” Δεν πειράζει εμείς να είμαστε καλά!!!!
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Ένα μικρό bug για να το κοιτάξουν λίγο οι moderators που ανακάλυψα... Στην εφαρμογή του miui hellas όταν θέλω να ανεβάσω screenshot, πατάω ανέβασμα και δεν κάνει τίποτα, ενώ θα έπρεπε να παραχωρώ δικαιώματα. Στο mido αναφέρομαι.
-
Χρόνια πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα!!! Μπορώ να χρησιμοποιώ αυτό το twrp για mido με την τελευταία xtrv? Έχω αυτό τώρα mediafire.com/file/m2sgo83w2eb…_3.2.3-1_tools_8_blue.img Και αν μπορώ, το κάνω install κατευθείαν από twrp? Ευχαριστώ για την βοήθεια σας!
-
Παράθεση από tan: “Παράθεση από ntinos_g7: “Παράθεση από tan: “Κατεβάζω σε mido. Έχει επιβεβαιώθει απο κανέναν ότι δουλεύει; ” Ναι όλα κομπλέ.Μπουμπούνα την ” Την μπουμπουνάω!!!! ” Την μπουμπούνισα!!!!
-
Παράθεση από ntinos_g7: “Παράθεση από tan: “Κατεβάζω σε mido. Έχει επιβεβαιώθει απο κανέναν ότι δουλεύει; ” Ναι όλα κομπλέ.Μπουμπούνα την ” Την μπουμπουνάω!!!!
-
Κατεβάζω σε mido. Έχει επιβεβαιώθει απο κανέναν ότι δουλεύει;
-
Σε mido έχω κάνει την αναβάθμιση του updater στις 20/12, χρειάζεται να κάνω flash το καινούριο patch?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μέχρι αύριο θα έχουμε νέες ROM σε όσες έχουν πρόβλημα και ίσως τελικά έχουμε και Fix του Updater που κρασάρει στις Android 9 ROM. ” Για το mido όσοι έχουμε ακόμα την 8.12.13 να περιμένουμε;
-
Στην εφαρμογή του updater σε mido βγάζει την αναβάθμιση σε 8.12.20 Έχουμε ενημέρωση,είναι η προβληματική ή το re-upload?
-
Σ Παράθεση από Giannisagal: “Καληνερα και χρόνια πολλά....σε rolex κρασαρει όταν ανοίγει το τηλέφωνο μετά την εγκατάσταση και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα.... κρασαρει κάποιος οδηγός από ότι μου γράφει και δεν με αφήνει να πάρω φώτο.....μήπως φταίει που δεν έχω κάνει εγκατάσταση το νέο updater??????? ” Καλημέρα! Είναι γενικό το πρόβλημα από το eu.source θα γίνει reupload κάποια στιγμή. Flashare πάλι την 8.12.13 καιτο fix του updater να είσαι έτοιμος.
-
Αν κάτι δεν πάει καλά γυρνάμε στην 8.12.13 χωρίς fr ; Απλά κάνουμε flash την rom με καθαρισμό dalvic/cache;
-
Παράθεση από gkalen: “Μάλλον τα προβλήματα αφορούν όλες τις συσκευές με android 7 και κάτω.. Από 8 και πάνω δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα .. Αναμενουμε reupload από το source , να έχετε τη προηγούμενη ρομ στη κάρτα σας όσοι προσπαθήσετε να την περάσετε .. ” Ποια προηγούμενη την 8.12.13 για παν ενδεχόμενο;