Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 297.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Σε 40 λεπτά περίπου από τώρα θα έχετε 40 ROM διαθέσιμες... ” Γιορτινές rom!!!!!
-
Παράθεση από amavroudis: “Επειδή η ερώτηση είναι λάθος ή μη ολοκληρωμένη. Σε ποιο τηλέφωνο αναφέρεσαι; Αν είναι android>7 θέλει σίγουρα magisk, άρα root... ” Δεν ήξερα ότι υπάρχει διαφορά
-
Παράθεση από tan: “το dolby atmos δουλεύει χωρίς root? ” Γιατί δεν απαντάει κάνεις σε αυτή την ερώτηση;
-
το dolby atmos δουλεύει χωρίς root?
-
Κανονικά μου δουλεύει αλλά τώρα έκανα εκκαθάριση όλων των δεδομένων, πειράζει;
-
Καλησπέρα παιδιά! Μόλις έκανα flash από το twrp την εφαρμογή με τον updater σε mido. Είμαι σε αυτό το στάδιο Μόλις μπείτε στην MIUI, πηγαίνετε Ρυθμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές => Αναβάθμιση και κάνετε μία Διαγραφή/Καθαρισμό Δεδομένων και είστε έτοιμοι. Οι επιλογές που έχω είναι εκκαθάριση όλων των δεδομένων & εκκαθάριση προσωρινής μνήμης,τί από τα δύο;
-
Στην αρχική σελίδα του φόρουμ στα Downloads-Τρέχουσα xtrv βγάζει ακόμα την 8.12.6/7 Έτσι για την ιστορία...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tan: “Κάποιο πρόβλημα με το calculator (fc) είχανε από το source αλλά φαίνεται ότι διορθώθηκε! Σας ευχαριστούμε και καλές γιορτές σε όλους!!! ” Ναι το γνωρίζαμε και περιμέναμε fix μέχρι την τελευταία στιγμή ώστε να σας δώσουμε ROM χωρίς προβλήματα. ” Ήμουνα σίγουρος ότι δεν θα μας παραδώσετε προβληματικές rom
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Περάστηκε σε mido η απλή xtrv! Κάποιο πρόβλημα με το calculator (fc) είχανε από το source αλλά φαίνεται ότι διορθώθηκε! Σας ευχαριστούμε και καλές γιορτές σε όλους!!!
-
Θα ήθελα να ρωτήσω αν το dolby atmos γίνεται εγκατάσταση χωρίς root και αν ναι υπάρχει κάποια βελτίωση; Επίσης αν είναι εύκολο να μου στείλετε κάποιο link με την πρόσφατη έκδοση. Ευχαριστώ!!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από amavroudis: “Έχουν μικροδιαφορές, αλλά το 4χ αναφέρεται στο mido συνήθως. ” Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ταιριάζει η θήκη
-
Παράθεση από amavroudis: “Ναι. ” Γιατί το κοιτάω λίγο στο google τώρα και έχουν λίγη διαφορά στο ύψος η και στις τρυπιτσες για remote η διαβάσω κάτι λάθος;
-
Καλησπέρα στην παρέα!!! Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση αφού ξέρω ήδη ότι θα πάρω απάντηση σχεδόν αμέσως. Έχω το redmi note 4 global version (mido) και έχω παραγγείλει μια θήκη που έγραφε για redmi note 4x. Θα ταιριάζει στο δικό μου; Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!!
-
Σε mido περάστηκε η xtrv και δουλεύουν όλα άψογα! Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά!!!
-
Θα περιμένω λίγο να δω εντυπώσεις για mido λόγω των προβλημάτων από το source... λογικά 5 λεπτά θα κάνω υπομονή!!!!!
-
Καλησπέρα παιδιά!!! Έχει αναφερθεί πρόβλημα με την εφαρμογή του Netflix? Σε mido μου βγάζει incorect email or password, ενώ σε ταμπλέτα και pc δουλεύει κανονικά. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Έχω την xtrv 8.11.29
-
καλησπέρα σε όλους! Σε mido παρατήρησα μόλις απεκαταστήσω μια εφαρμογή και στην θέση του εικονιδίου θέλω να βάλω ένα άλλο μου βγάζει ανεπαρκής χώρος. Επίσης δεν ξέρω αν γίνεται υπάρχει κανένας τρόπος να κάνουμε στρογγυλά τα εικονίδια εφαρμογών και να ξεφύγω λίγο από την ''τετραγωνίλα'' του MIUI??? Έχω την τελευταία xtrv. Ευχαριστώ!!!