Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 297.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από Giannisagal: “ολα καλα σε rolex...ευχαριστω σας αιωνια !!!!!! ” Με την μπαταρία όλα καλά;;;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από gsisman41: “Ξεκλειδωτο είναι.. Αλλά πως το περνάω.Προσπαθησα να το κάνω και μου λέει ότι δεν μπορώ να κάνω είχα την ελληνική stable πριν. ” Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;
-
Παράθεση από giannnis12: “Σε mido πως τα πάει αυτή η ROM; Έχω τώρα την global έκδοση και πάει καλά ” Δες εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…-των-δημοφιλών-MIUI-ROMS/ Και εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…ου-ΔΕΝ-έχει-η-Global-rom/
-
Παράθεση από pitmui68: “Καλησπέρα παιδιά σε mi8 την πέρασε κανένας ή είμαι ο μοναδικός που έχω πρόβλημα με τα settings ? ” Έχει και ο @pi Παράθεση από pitmui68: “Καλησπέρα παιδιά σε mi8 την πέρασε κανένας ή είμαι ο μοναδικός που έχω πρόβλημα με τα settings ? ” Εχει και ο @pitmui68 από ότι φαίνεται
-
-
Σε mido μόλις περάστηκε με ota. Ευχαριστούμε!
-
Φορτίζω και κατεβάζω σε mido Μου αρέσει που κάθε φορά λέω θα κατεβάσω αργότερα να δω feedback,και είμαι απο τους πρώτους που την περνάνε!!!! Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά!!!!
-
Παράθεση από marabu: “Παράθεση από MIUI_ART: “α υποθέσω πως εσείς που έχετε πρόβλημα με καθυστερήσεις είχατε κάνει Format Data όταν πήγατε από Original ROM στην δική μας Custom, και είχατε κάνει Factory Reset όταν αλλάξαμε Source από Global ROM σε China/xiaomi.eu. ” mido και εγώ....οι καθυστερήσεις και η λευκή οθόνη εξακολουθεί παρότι έχω κάνει format data και factory reset!!!!Κάτι δεν πάει καλά μετά την αλλαγή της source , ποτέ δεν είχα τέτοιου είδους προβλήματα.!! Το έχω ξαναπεί και θα το λέω …
-
-
-
Παράθεση από gkalen: “Οσοι βάλανε την 8.11.1 σε mido και θεωρείτε ότι είστε μια χαρά , να σας πω ότι στο επόμενο update που θα κάνετε θα εξαφανιστούν τα apks εκτος playstore και η εκ νέου εγκατάσταση τους θα καταστεί αδύνατη .. θα αναγκαστείτε να πάτε πάλι σε factory reset .. Αν θέλετε να προτιμησετε πάλιοτερη ρομ , καλύτερα την 8.10.25 .. ” Όσοι είχαμε βάλει την test με fr είμαστε εντάξει ε;;;;;;;
-
Μόλις περάστηκε σε mido. Ευχαριστούμε!!!
-
Παράθεση από gialaftis: “@tan μακαρι γτ νομιζω δε μου δουλευει το ota..θα δειξει!!! ” Την πρώτη φορά που σου ήρθε η vip rom στο email την πέρασες;
-
Παράθεση από gialaftis: “@MIUI_ART εχει ερθει η ota 8.11.22 ?γτ κανω ελεγχο μεσα απο τον updater και δε μου βγαζει τπτ..αν ειναι ενημερωσε να δω αν δουλευει..ευχαριστω!! ” Όχι ακόμα.Θα σου έρθει όμως
-
-
-
Παράθεση από tan: “Έχω να κάνω 2 ερωτήσεις στην ομάδα. Όταν κάνω εγκατάσταση ή αναβάθμιση την xtrv μου βγάζει κάποια errors σχετικά με το magisk και το supersu. Φυσικά δεν τα κάνει εγκατάσταση αλλά εγώ δεν θέλω root δεν μου είναι χρήσιμο σε κάτι. Να κάνω unzip την rom κάθε φορά που έρχεται αναβάθμιση και να διαγράφω κάποια zip αρχεία που πιθανότατα υπάρχουν;Δεν έχω κάποιο πρόβλημα και έτσι απλά για να μην πετάει σφάλμα ρωτάω. Η άλλη ερώτηση είναι αν το mido πρόκειται να πάρει αναβάθμιση σε andro…
-
Έχω να κάνω 2 ερωτήσεις στην ομάδα. Όταν κάνω εγκατάσταση ή αναβάθμιση την xtrv μου βγάζει κάποια errors σχετικά με το magisk και το supersu. Φυσικά δεν τα κάνει εγκατάσταση αλλά εγώ δεν θέλω root δεν μου είναι χρήσιμο σε κάτι. Να κάνω unzip την rom κάθε φορά που έρχεται αναβάθμιση και να διαγράφω κάποια zip αρχεία που πιθανότατα υπάρχουν;Δεν έχω κάποιο πρόβλημα και έτσι απλά για να μην πετάει σφάλμα ρωτάω. Η άλλη ερώτηση είναι αν το mido πρόκειται να πάρει αναβάθμιση σε android 8 και αν ναι,θα …