Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 297.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλησπέρα και απο εμένα! Έχει γίνει κάτι με το mi cloud , γιατί έχω χάσει επεισόδια; Σε mido δεν βλέπω καν την εφαρμογή.... όχι ότι την χρησιμοποιώ απλά έτσι για το γαμωτο!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@MIUI_ART άμεση απάντηση!!!!!!
-
Εγώ πέρασα την 8.11.15 πάνω απο την test που είχα βάλει με fr και format data, αλλά δεν έκανα καθαρισμό cache... πειράζει;
-
-
Παράθεση από kouskous: “Παιδιά από ότι κατάλαβα το πρόβλημα με της εφαρμογές εκτός play store δεν έχει διορθωθεί έτσι δεν είναι;;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ακολούθησες την διαδικασία με fr?
-
Την πέρασα σιγά μην περίμενα!!!!!
-
κατέβηκε σε mido,θα την βάλω πιό μετά να δώ εντυπώσεις. Έχω την test ακόμα
-
Παράθεση από gkalen: “@CrisBalGreece Απο την 8.11.15 factory reset ... Θα έχουμε αλλαγές σε όλες τις ρομς αυτή τη βδομάδα .. Υπήρξαν προβλήματα με permissions από το source , τα βρήκαμε και κάναμε διορθώσεις , τα μεγαλύτερα προβλήματα παρουσιάστηκαν στις ρομς από 7.1 και κατω , οι 8 και πάνω δεν έδειξαν κάτι ακόμα αλλά προχωρήσαμε κι εκεί σε διορθώσεις γιατί θεωρω ότι αργά ή γρήγορα θα εμφανιστούν και σ' αυτές .. ” @gkalen , μόλις τελείωσα το στήσιμο έκανα factory reset και πέρασα την 8.11.8 tes…
-
-
Καλησπέρα,σε όσους έχουν περάσει την 8.11.8.test με fr η σημερινή rom περνιέται απο πάνω σωστά;Σε mido αναφέρομαι
-
Παράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από tan: “Παράθεση από Giannisagal: “καλημεριζω σας...ερωτηση...την σημερινη ρομ πρεπει να περαστει με factory reset για το battery drain που υπαρχει ή κανονικα? αν ειναι να βαλω την τεστ ρομ που ποσταρησε ο gkalen...... ” Νομίζω δεν χρειάζεται fr αν έχεις κάνει στην test ” αμ δεν την εχω κανει..... ” Παράθεση από gkalen: “ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ XTRV 8.11.8 Δοκιμαστικές roms για 12 συσκευές .. Kate , kenzo , land , markw , nikel , omega , oxygen , hydrogen , mido , rosy…
-
Παράθεση από Giannisagal: “καλημεριζω σας...ερωτηση...την σημερινη ρομ πρεπει να περαστει με factory reset για το battery drain που υπαρχει ή κανονικα? αν ειναι να βαλω την τεστ ρομ που ποσταρησε ο gkalen...... ” Νομίζω δεν χρειάζεται fr αν έχεις κάνει στην test
-
Εχει γίνει κάποια προσπάθεια στα χρώματα, ιδιαίτερα τα εικονίδια των εφαρμογών ή εγώ τα βλέπω πιο όμορφα σήμερα;
-
Παράθεση από chrispsil: “Παράθεση από tan: “Παράθεση από chrispsil: “Παιδιά καλησπέρα σας. Χρησιμοποιώντας την 8.11.8 στο Whyred εδω και περίπου 6 μερες το μόνο πρόβλημα που διαπίστωσα είναι στον ήχο. Δεν χαμηλώνει σταδιακά όσο μειώνω την ένταση.Μπαταρια κομπλε. Ολα σμουθ. Επίσης ένα άλλο π ειδα είναι ότι δε μπορω να μπω στο twrp από τη συσκευή,μόνο με adb commands μπαινω ως τωρα. Υπάρχει άλλος τρόπος;Πατώντας το power button επιλέγοντας recovery μου ανοίγει το recovery της xiaomi. ” κάνε flash …
-
Παράθεση από chrispsil: “Παιδιά καλησπέρα σας. Χρησιμοποιώντας την 8.11.8 στο Whyred εδω και περίπου 6 μερες το μόνο πρόβλημα που διαπίστωσα είναι στον ήχο. Δεν χαμηλώνει σταδιακά όσο μειώνω την ένταση.Μπαταρια κομπλε. Ολα σμουθ. Επίσης ένα άλλο π ειδα είναι ότι δε μπορω να μπω στο twrp από τη συσκευή,μόνο με adb commands μπαινω ως τωρα. Υπάρχει άλλος τρόπος;Πατώντας το power button επιλέγοντας recovery μου ανοίγει το recovery της xiaomi. ” κάνε flash το σωστο twrp απο εδώ:xiaomi-miui.gr/communi…
-
Μια ερώτηση...Όσοι βάλαμε την 8.11.8 test με fr θα πρεπει να ξανακανουμε το Σαββάτο που θα βγει η rom?
-
Μολις την πέρασα σε mido Στην εγκατάσταση με το twrp του @geanto555 με tools κάτι έβγαλε με κόκκινα γράμματα δεν κράτησα log....για το supersu και magisk....
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από george.var: “Καλησπερα,έχω το mido και έβαλα την xtrv rom fix...το μεγάλο πρόβλημα που είχε με τις εφαρμογές έχει λυθεί!!!Την έβαλα χωρίς fr αλλά είχα περάσει πριν την 8.10.25 με fr γι'αυτό δεν ξανά έκανα... Υ.Γ:Για οτιδήποτε άλλα προβλήματα θα επανέλθω!!! Ευχαριστούμε παιδιά!! Υ.Γ2: Μια χαζή ερώτηση,από περιέργεια...η rom γιατί είναι τόσο μικρή?” Τελικά χρειάζεται fr??? Γιατί και εγώ είχα κάνει όταν βγήκε η 8.11.1 Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk