Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 297.
-
Παράθεση από gkalen: “@tan Ισχύει προς το παρόν σε όλες τις συσκευές με android 7 και κάτω .. Θα ανέβουν κάποιες δοκιμαστικές ρομς σε αυτό το νήμα σε καμμία ώρα για να έχουμε καλύτερη εικόνα , σε markw παντως που δοκίμασαμε όλα πλέον είναι τζαμι και δεν εξαφανίζεται τίποτα , ούτε προβλήματα εεγκατάστ ” Παράθεση από gkalen: “@tan Ισχύει προς το παρόν σε όλες τις συσκευές με android 7 και κάτω .. Θα ανέβουν κάποιες δοκιμαστικές ρομς σε αυτό το νήμα σε καμμία ώρα για να έχουμε καλύτερη εικόνα , σε …
-
Παράθεση από gkalen: “@tan Ισχύει προς το παρόν σε όλες τις συσκευές με android 7 και κάτω .. Θα ανέβουν κάποιες δοκιμαστικές ρομς σε αυτό το νήμα σε καμμία ώρα για να έχουμε καλύτερη εικόνα , σε markw παντως που δοκίμασαμε όλα πλέον είναι τζαμι και δεν εξαφανίζεται τίποτα , ούτε προβλήματα εγκατάστασης υπάρχουν πλέον .. ” Δεν θα μπορέσουμε να αποφύγουμε το factory reset?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@miltosdelis Ώπα , official rom μόνο μέσω fastboot rom .. νόμιζα ότι ήθελες xtrv .. EDIT Το πρόβλημα με τις χαμενες εφαρμογές εκτός playstore ( root explorer , sygic , κ.λ.π. ) , που δημιουργηθηκε από την 8.11.1 και στην 8.11.8 φαίνεται ότι διορθώθηκε , τουλάχιστον σε markw φαίνονται όλα εντάξει πλέον .. Θα έχετε νέες ρομ και θα χρειαστεί δυστυχώς factory reset για να ξεπεραστεί .. Σε markw έγιναν οι απαραίτητες δοκιμές και σαφώς δεν έχει να κάνει με το play protect , πιθαν…
-
Παράθεση από gkalen: “Έχει παρατηρηθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα με τις εφαρμογές εκτός playstore απο την προηγούμενη ρομ .. προσωπικά σε markw , εξαφανίστηκε ο root explorer και το sygic και δε μπορούν να εγκατασταθούν ξανά , σ' αυτή τη ρομ αφού είχα κάνει fr στη προηγούμενη για δοκιμή , είδα ότι γινόταν η εγκατάσταση κανονικά , με τη νέα ρομ όμως εξαφανίστηκε αυτή τη φορά μόνο ο root explorer και παρέμεινε το sygic .. Το έχουμε συζητήσει το πρόβλημα αλλά εφόσον λύθηκε με fr δεν έδωσα βάση .. Εφ…
-
Έχει επιβεβαιωθεί σε mido ότι εφαρμογές εκτός play λειτουργούν; Επίσης άσχετα απο την Rom από magisk δεν βρίσκω το adaway, ξέρει κανείς πώς;;
-
Παράθεση από t54g05: “Παράθεση από tan: “Παράθεση από t54g05: “Καλησπέρα. Προσπαθώ να εγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές από εξωτερικές πηγές και μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί. Με τις συγκεκριμένες εφαρμογές δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε προηγούμενες ρομ. Καμία ιδέα; ” Σε ποιά συσκευή αναφέρεσαι; ” Kenzo ” Δοκίμασε να έχεις ενεργή την οθόνη να μην κλείσει η φωτεινότητα όσο κάνει εγκατάσταση την εφαρμογή
-
Παράθεση από t54g05: “Καλησπέρα. Προσπαθώ να εγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές από εξωτερικές πηγές και μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί. Με τις συγκεκριμένες εφαρμογές δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε προηγούμενες ρομ. Καμία ιδέα; ” Σε ποιά συσκευή αναφέρεσαι;
-
Κάνετε φοβερή δουλειά και θα μου άρεσε και μένα όπου μπορώ να βοηθάω.... Ένας λόγος που μου άρεσει η xiaomi,ειναι ότι μπορώ να βάλω πολλές rom,να κάνω διάφορα... Χωρίς να έχω τον κίνδυνο να αχρειστέψω το τηλέφωνο!!! Νομίζω πάντα έχω διάφορες επιλογές να το επαναφέρω... Αντίστοιχα με κινητά samsung,brickara ένα xperia και όταν το πήγα σε διάφορα service μου είπαν ότι θέλει αλλαγή η motherboard.....και φυσικά το πέταξα!! Οπότε όλοι ξέρουμε ότι έχουμε βάλει στο κινητό μας μια custom rom που σίγουρα…
-
Παράθεση από mikele13: “Σε mido από την 8.11.1 aroma αλλά και με την 8.11.8 aroma καθυστερεί αρκετά, τουλάχιστον 2-3 δευτερόλεπτα να ανοίξει οποιαδήποτε εφαρμογή!!! Πέρασα την απλή xtrv από πάνω, λίγο καλύτερα τα πράγματα... Δεν έχω dolby atmos,adaway και superuser όμως... ” Και σε μένα το ίδιο... Δεν θέλω όμως την απλή xtrv...θα περιμένω,είμαι σίγουρος ότι κάτι θα κάνουν τα παιδιά για αυτό το θέματάκι!!!
-
Παράθεση από panos78: “Έκανα εκκαθάριση της cache της εφαρμογής Magisk Manager.Απεγκατέστησα την εφαρμογή με το Easy Uninstaller για να είμαι σίγουρος ότι θα φύγουν όλα. Εγκατάσταση πάλι του Magisk Manager. Το ανοίγω...πάλι τα ίδια! Ξανά καθάρισμα και απεγκατάσταση. Ξανά flash τη ROM με SuperSU τώρα. Εγκατάσταση του Magisk Manager Το ανοίγω...πάλι τα ίδια! Τι άλλο να δοκιμάσω; ” Δοκίμασες να flashaρεις το magisk unistaller? github.com/topjohnwu/Magisk/re…-uninstaller-20181022.zip
-
Υπάρχει κανείς που έχει δοκιμάσει gcam σε mido να μου δώσει οδηγίες;
-
Παράθεση από george.var: “Καλησπέρα,δύο πράγματα σε mido1)όταν φορτίζει η μπαταρία γίνεται πράσινη μόνο και δεν έχει αυτό το σήμα του κεραυνού!!!2)όταν μπαίνεις σε οποιαδήποτε εφαρμογή η οθόνη γίνεται άσπρη για 3-4 δευτερόλεπτα...Κατά τα άλλα μια χαρά!!! Ευχαριστούμε και πάλι!!! ” Επιβεβαιώνω και εγώ την άσπρη οθόνη για 3 δευτερόλεπτα όταν ανοίγω κάποια εφαρμογή (ήταν από την 8.11.1) ήλπιζα ότι θα φτιάξει.....Το σήμα του κεραυνού υπάρχει όταν φορτίζει αλλά μου δείχνει πιο λίγη μπαταρία σε πράσιν…
-
@panos78 δοκίμασε να κάνεις unistall το magisk από το magisk manager και μετά κάνε flash την τελευταία stable από εδώ github.com/topjohnwu/Magisk/re…ad/v17.1/Magisk-v17.1.zip
-
Κατεβαίνει σε mido.Ειναι η πρώτη φορά που ήρθε μέσω updater θα την βάλει αυτόματα μόνο του ή θα μπει σε aroma installer να επιλέξω τι θέλω;
-
Μου ήρθε ota σε mido.
-
Θα έχουμε κανένα σουβλάκι σήμερα (update)? Ή θα φάμε φακές;(you are up to date)?
-
Ποιό twrp έχεις;
-
mixfighter ρίξε μία ματιά εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…-X-X-για-συσκευές-XIAOMI/
-
Έχω να αναφέρω 2 μικρά bugs σε redmi note 4x mido. Στην συλλογή όταν ανοίγεις μια φωτογραφία στις τρεις τελιτσες κάτω δεξιά λέει πρσθηκη φωτογραφίας καί όχι προσθήκη. Το άλλο λίγο πιο ενοχλητικό είναι όταν ανοίγεις κάποια εφαρμογή για 2 δευτερόλεπτα δείχνει μια άσπρη οθόνη.Η εγκατάσταση της rom έχει γίνει πρίν 2 μέρες και εννοείται ότι έχω κάνει fr πριν και έχω ακολουθήσει βήμα βήμα τις διαδικασίες. Μιλάω για την xtrv arΩma 8.11.1 VIP ROM. Ας ρίξουν μία ματιά στο update της Παρασκευής!
-
m.youtube.com/watch?v=Nj80Kwenh6I m.youtube.com/watch?v=PNl9M5TxGC8 m.youtube.com/watch?v=Va9Ue26lG_I m.youtube.com/watch?v=HcGNqrAtsgg