Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 297.
-
Παράθεση από jefm: “Παράθεση από tan: “Μία ερώτηση!Η διαδικασία για να βάλουμε twrp είναι αυτή ή έχει βγεί κάτι πιο νέο?Απλά μόλις ξεκλειδώσει τρέχω αυτό το αρχείο?Ευχαριστώ! ” Αυτή είναι, δεν γίνετε πιο εύκολα, μόνο αν στην κάνει άλλος ” Μόλις ξεκλειδώσω τρέχω το αρχείο για twrp και λέω να βάλω την stable xtrv 11.3.4 έχω 2 ερωτησεις: 1)χρειαζεται να κάνω flash και όπως παλιά το lazyflasher? 2)κάθε πότε παίρνει ενημερώσεις η stable xtrv?
-
Παράθεση από kwstpap: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!! Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση TWRP Καλησπέρα. ΓΙα την διευκόλυνση μας σχετικά με την εγκατάσταση του recovery έφτιαξα ένα αρχείο ώστε η όλη διαδικασία να γίνετε αυτόματα χώρις να μπλέκομαστε με fastboot και εντολές. Απλα ακολουθήστε τα εξής βήματα: 1. Κατεβάζετε αυτό το αρχείο και του κάνετε αποσυμπίεση. 2. Ενεργοποιείτε το Usb debugging απο το developer option στο κινητό σας. 3. Συνδέετε το κινητο σας με τον υπολογιστη και τρεξτε το αρχειο install_twrp.bat και…
-
Παράθεση από tan: “Παράθεση από NasDriver: “ΤΟ θέμα δεν είναι να πάρεις νέο αριθμό απλά για να κάνεις mi account...αν σταματήσεις να τον χρησιμοποιείς και καταργηθεί σαν αριθμός, θα σου κλειδώσει και το mi account, ούτε reset password δεν θα μπορείς να κάνεις... Καλύτερα μίλα με την υποστήριξη της Xiaomi να σου ξεκλειδώσουν τον αριθμό σου ---> Mi Global Home ” Οπότε έχω άλλο ένα ερώτημα...Αν το αφήσω όπως έχει χωρίς mi account και δεν θελήσω να ξεκλειδώσω bootloader πρός το παρόν χάνω τίποτα στη…
-
Παράθεση από NasDriver: “ΤΟ θέμα δεν είναι να πάρεις νέο αριθμό απλά για να κάνεις mi account...αν σταματήσεις να τον χρησιμοποιείς και καταργηθεί σαν αριθμός, θα σου κλειδώσει και το mi account, ούτε reset password δεν θα μπορείς να κάνεις... Καλύτερα μίλα με την υποστήριξη της Xiaomi να σου ξεκλειδώσουν τον αριθμό σου ---> Mi Global Home ” Οπότε έχω άλλο ένα ερώτημα...Αν το αφήσω όπως έχει χωρίς mi account και δεν θελήσω να ξεκλειδώσω bootloader πρός το παρόν χάνω τίποτα στη λειτουργικότητα τη…
-
Παράθεση από NasDriver: “Σε έχει μπλοκάρει τώρα...θες νέα αριθμό κινητού, που να μην έχει ξανά χρησιμοποιηθεί για να φτιάξεις νέο mi account και φυσικά αυτός ο αριθμό να είναι πραγματικός και όχι για έναν μήνα αλλιώς στην πορεία θα σου μπλοκάρει και το mi account ” άν πάρω καινούργιο αριθμ'ο τηλεφώνου στην δεύτερη υποδοχή sim θα είμαι ok?
-
Μια σημαντική ερώτηση, Πρός αγνοιά μου δεν ήξερα ότι μόλις παίρνεις καινούργια συσκευή δεν χρειάζεται να διαγράψεις το mi account απλά να κάνεις sign in την καινούργια συσκευή με αποτέλεσμα να φτιάξω καινούργια mi account για το mi 9 lite και την προηγούμενη συσκευή redmi note 4x που έδωσα στην γυναίκα μου.Τώρα το αποτέλεσμα είναι ότι μόλις πάω να φτιάξω mi account για να ξεκλειδώσω τον bootloader μου βγάζει μνμ ότι έχω προσπαθήσει πολλές φορές και πρέπει να περιμένω 6 μήνες!Τί μπορώ να κάνω σε …
-
mi account
ΜήνυμαΜπορώ να αγοράσω έναν αριθμό και να τον έχω στην δέυτερη υποδοχή sim για να κάνω λογαριασμό? Και σε περίπτωση factory reset θα διαβάσει αυτόματα τον δέυτερο αριθμό για να ζητήσει mi password?
-
mi account
ΜήνυμαΤώρα για να έρθω στο θέμα μας!Για να ξεκλειδώσω BL εφοσον δεν μπορώ να κάνω mi account τί πρέπει να κάνω? Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!
-
mi account
ΜήνυμαΠαρολίγο να την πατήσω έτσι αλλά ευτυχώς δεν με άφηνε να κάνω delete account έλεγε ότι έπρεπε να κάνω sign out πρωτα απο την συσκευή!Φαίνεται θα την έχουν πατήσει πολλοί έτσι!
-
mi account
ΜήνυμαΜε συγχωρείς. Αν βάλω μια δευτερη καρτα τωρα και εχω και τις δυο μεσα στην συσκευη θα μπορω ναδημιουργησω mi account και σε περίπτωση factory reset θα μου ζητησει τον κωδικο?
-
mi account
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ανάλογα με το Mi Account που έχεις ενεργό στο τηλέφωνο σου. Αν έχεις αποσυνδεθεί από το πρώτο που διέγραψες και κάνεις νέο λογαριασμό με άλλο νούμερο και συνδέσεις της συσκευή σου στο νέο λογαριασμό, θα σου ζητήσει σε περίπτωση επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων το ενο λογαριασμό. Για αυτό ποτέ δε διαγραφουμε λογαριασμό χωρίς να αποσυνδέσουμε πριν τουλάχιστον τη συσκευή μας. ” Δεν έχω κάνένα mi account ενεργό και στα δύο τηλέφωνα.Οπότε τί κάνω;
-
mi account
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Συνδέεται και με τη κάρτα sim και τη συσκευή. ” Δηλάδή είναι σε blacklist ο αριθμός τηλεφώνου ή η συσκευή;Αν πάρω μία κάρτα sim και την βάλω στην δέυτερη υποδοχή μπορώ άνετα να κάνω mi account και σε περίπτωση factory reset να έχω μέσα και τις 2 κάρτες και θα δεί την δέυτερη μόνο του και θα ζητήσει κωδικό;
-
mi account
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από tan: “ίσως επειδή είχα κάνει sign out πρωτα απο το mi account στην συσκευή; ” Τότε ΟΚ Αλλά από τη στιγμή που κάνεις sign out, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις delete και δημιουργία νέου, απλά κάνεις sign in στη νέα συσκευή Τέσπα...τώρα θέλει άλλο αριθμό κινητού για να κάνεις νέο λογαριασμό ” Σε ευχαριστώ...Μία ερώτηση μόνο...το mi account σχετίζεται με τον αριθμό τηλεφώνου ή την συσκευή;Δηλαδή άν επαναφέρεις με factory reset κλειδωμένο τηλέφωνο χωρίς την sim μέσα…
-
mi account
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από tan: “Δεν με αφήνει γιατί με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου την τελευταία φορά μου έγραψε ότι αν διαγράψω τον λογαριασμό θα μπορώ να δημιουργήσω νέο σε 6 μήνες.Κάτι σαν blacklist. ” Δεν κάνουμε ποτέ ολοκληρωτικό delete mi account !!!Είναι λογικό που σε έχει μπλοκάρει πλέον... Αν φτιάχνεις τα m iaccount για να ξεκλειδώνεις bootloader και μετά κάνεις delete to mi account....σε πιθανό factory reset θα σου κλειδώσει ολοκληρωτικά και μόνιμα η συσκευή αν δεν έχεις το m…