Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 297.
-
mi account
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Τι εννοείς έχεις διαγράψει και ομοίως τι εννοείς πας να κάνεις νέο ? Από παλιά συσκευή κάνουμε sign out όχι delete account ” Κι όμως έκανα delete account απο εδώ Mi-Konto - Anmelden δεν το ήξερα
-
mi account
ΜήνυμαΔεν με αφήνει γιατί με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου την τελευταία φορά μου έγραψε ότι αν διαγράψω τον λογαριασμό θα μπορώ να δημιουργήσω νέο σε 6 μήνες.Κάτι σαν blacklist.Η ερώτηση μου είναι η εξής:Αν στην δέυτερη υποδοχή sim βάλω κάρτα με άλλον αριθμό θα μπορώ να δημιουργήσω λογαριασμό;Επίσης εκτός απο το mi cloud που δεν το χρησιμοποιώ γιατί κάνω αντίγραφα ασφαλείας στο Google Drive χάνω κάτι άλλο που μου διαφέυγει απο την λειτουργία της συσκευής;
-
mi account
ΜήνυμαΈχω διαγράψει 2-3 φορές τον mi λογαριασμό μου σε xiaomi συσκευές.Μόλις πάω να δημιουργήσω νέο μου λέει ότι πρέπει να περιμένω 6 μήνες!!!Να υποθέσω τέλος το ξεκλείδωμα του BL σωστά;Επίσης τί χάνω άν το αφήσω όπως είναι και πάρω την απόφαση να μείνω με Global Rom χωρίς να έχω mi account? Ευχαριστώ!
-
Καλησπέρα σε όλους!!! Κάτοχος νέας συσκευης mi 9 lite. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε στα ''σκαριά'' xtrv developer rom. Σας ευχαριστώ!!!
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
tan - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους! Μετά απο αρκετό καιρό απουσίας απο το forum κάτοχος συσκευής Redmi Note 4(Mido), επιστρέφω με καινούργια συσκευή Mi 9 Lite(Pyxis) σε λιγότερες απο 160 ώρες θα έχω επισήμως και unlocked bootloader!!!Θα ήθελα να μάθω άν αυτό το twrp δουλέυει γιατί η πρώτη μου δουλειά θα είναι να περάσω την Xtrv της κοινότητας!Σας ευχαριστώ για την δουλειά που κάνετε!!!
-
Ναί,θα πρέπει να γίνεις vip
-
Παράθεση από amavroudis: “Τι θέλεις να μάθεις;;; Στον υπολογιστή σου κάνεις αναβαθμίσεις; ” Μιλαω για το firmware της συσκευής όχι για την rom.
-
Firmware update χρειάζεται γενικά και πότε;;;;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Giannisagal: “καλη σας μερα......επειδη δεν βλεπω να εχουν βγαλει global παλι για rolex μπορω να βαλω την Version: 8.12.27 (MIUI10) απο το eu γιατι η καταναλωση δεν παλευεται .....φορτιζω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ............??!!!?????? ΑΚΥΡΟ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ..... ΠΗΡΕ ΠΗΡΕ ΠΗΡΕΕΕΕΕΕΕ Version: 9.1.17 (MIUI10) ........... ” Θα έχεις αύριο έτοιμη την Ελληνική rom από global source... ” @MIUI_ART για το αδικοχαμένο mido?
-
@gkalen ο λόγος που έφυγα απο την miui είναι και για μένα το EOL της συσκευής. Μπορείς να μας πείς σε τί είναι καλύτερη η miui έτσι για να μαθαίνουμε? Εφόσον βγούν xtrv φυσικά θα το ξανασκεφτούμε!
-
@mparaxir αναβάθμιση έρχεται κάθε μέρα μέσω ota και όποτε θες την κάνεις. από μπαταρία δεν έχω δεί καμιά διαφορά με την δικιά μας xtrv.
-
Παράθεση από mparaxir: “Αυτο βρε παιδιά τι ειναι το lineagos; περιβαλλον linux; και έχει υποστήριξη; παει καλα το κινητό δηλαδή παιχνιδια κανονικά απο το Playstore; ” Ναι είναι nightly έκδοση έχει καθημερινή υποστήριξη
-
Παράθεση από Kefalas99: “@tan Καλά σου τρέχει; Μακάρι να υπήρχε και για το Omega μου ” Τρέχει άψογα!!!δεν το περίμενα ούτε και εγώ... βέβαια δοκιμάζοντας πήγα με σκοπό αν κάτι πήγαινε στραβά να έκανα flash της δικιά μας πάλι!και επιτέλους πήγα σε android 8.1
-
Παράθεση από Kefalas99: “Παράθεση από mparaxir: “Αυτο βρε παιδιά τι ειναι το lineagos; περιβαλλον linux; και έχει υποστήριξη; παει καλα το κινητό δηλαδή παιχνιδια κανονικά απο το Playstore; ” Είναι η εξέλιξη του Cyanogenmod. Ναι είναι βασισμένο στο Linux όπως και το Android άλλωστε. Ναι τα υποστηρίζει όλα και αυτό custom rom είναι όπως η δική μας. Μόνο που έχει κάποια bugs λόγω ότι είναι σε πολύ beta κατάσταση αν θυμάμαι καλά. ” Δεν έχω βρεί κανένα bug μέχρι τώρα σε mido
-
Παράθεση από gung: “Παράθεση από tan: “Μετά από το EOL της συσκευής redmi note 4 (mido) αποφάσισα να πάω σε lineageos. να ευχαριστήσω όλη την ομάδα για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε!!! ” Μπορείς να μου πεις τι έκανες. Αλλαξες recovery η μονο φλασαρες Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τα βήματα που ακολούθησα για το redmi note 4 (mido) είναι τα εξής. 1) Έκανα flash άλλο twrp eu.dl.twrp.me/mido/twrp-3.2.3-1-mido.img.html 2) Μπήκα στο twrp και έκανα format data-factor…
-
Μετά από το EOL της συσκευής redmi note 4 (mido) αποφάσισα να πάω σε lineageos. να ευχαριστήσω όλη την ομάδα για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε!!!
-
Παράθεση από mparaxir: “Καλα δηλαδη αν κατάλαβα καλα; τελος για mido η υποστήριξη; παει καλα η xiaomi και δεν μπορούσε να αναβαθμίσει το android; αφου ειναι σχεδόν καινουργια συσκευή ποσο 3χρονια να ειναι; το red rice που είχα σαν πρώτο οι αναβαθμίσεις του ποιο πολυ κράτησαν. ” 2 χρόνια συσκευή...
-
Όλα καλά σε redmi note 4x(mido). Καλή μπαταρία...του κάνω διαφορα test μήπως βρω bug εδώ και κάνα εικοσαλεπτο και η μπαταρία έχει κατέβει μόνο 1% !!
-
Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα, ελπίζω όχι για τελευταία φορά... Αυτό που με στεναχώρησε είναι πως σκέφτηκα το ενδεχόμενο να φύγω από την ομάδα και όχι το End Of Life της συσκευής (mido). Θέλω να ρωτήσω το εξής: Η developer rom που πέρνουμε κάθε εβδομάδα σε αντίθεση με την global rom που βγαίνει κάθε 2-3 μήνες.... άρα συμπεραίνω ότι είμαστε πολύ μπροστά....Αν γυρίσουμε σε global δεν θα είμαστε πολύ πίσω;;; δηλαδή μέχρι να φτάσει στο επίπεδο της 9.1.1-2-2 θα έχει φτάσει και το end of life σε global…
-
Παράθεση από Giannisagal: “9.1.3 rolex.... εγκατάσταση επιτυχής.... διάβασα ότι αυτή η αναβάθμιση είναι η τελευταία για Android 6.0 ???????? Τρέλανε με τώρα και ξενέρωσε με ταυτόχρονα.......τι θα πει αυτό???????? ” Εγώ έχω μπει στο xiaomi.eu και τους έχω καταχεσει!!!!! Ναι είναι αλήθεια