Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 67.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ!!! Καλώς σας βρήκα!!!!! =============== Απρ 8th 2017, 8:24pm =============== Πριν από λίγο με βοήθησε ο @derveni να φτιάξουμε το Mi5s που είχα ένα θέμα με αναβάθμιση. Ευχαριστώ πάρα πολύ @derveni και ελπίζω να τα πούμε από κοντά να κεράσω το λιγότερο ένα καφεδάκι!!!!!
-
ακόμα είναι ξελειδωτο. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33915/ =============== Απρ 8th 2017, 6:20pm =============== να προσθέσω ότι όταν τελείωσε με την αναβαθμιση μέσα στο TWRP και έκανα επανεκκίνηση κολλησε στο "MI" το εικονίδιο και δεν έβγαλε την μπάρα την άσπρη. Και αφού ήταν για κάμποση ώρα κολλημενο εκεί πάτησα εγώ και μπήκα στο TWRP και έκανα επαναφορά και από εκείνη την στιγμή μου βγάζει το προβλημα με το modem.
-
Καλησπέρα σε όλους, τελικά έκανα αναβάθμιση μέσω TWRP. Ενώ μέσα στο TWRP μου έβγαλε ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία και έκανα reboot είχε κολλήσει στο σηματάκι του "MI" όταν ανάβει αλλά δεν προχωρούσε μετά από αρκετή ώρα. Τελικά μετά από αρκετή ώρα μπήκα πάλι στο TWRP και έκανα επαναφορά από ένα backup που είχα και είναι όλα οκ. Άναψε το κινητό αλλά από την στιγμή εκείνη δεν μου βλέπει την κάρτα sim. Την έβαλα σε άλλο κινητό και δουλεύει. Δοκίμασα και τα 2 τα Slot και τίποτα. Μου βγάζει το ίδιο "Δε…
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους!!!! Είμαι από Καρδίτσα και χαίρομαι που υπάρχουν τόσα άτομα που μπορούν να βοηθήσουν και γενικός που υπάρχουν τόσοι φίλοι εδώ στο φόρουμ από την Θεσσαλία!!!! Θα ήθελα και εγώ να προσφέρω αλλά δεν ξέρω άμα μπορώ γιατί είμαι νέος στην Xiaomi αλλά και νέος στα Android. Μέχρι πρόσφατα ήμουν σε Iphone (εδώ και χρόνια βασικά) και η αλλαγή σε android ήταν πολύ πιο εύκολη από όσο πίστευα γιατί η MIUI είναι απλά άπαιχτη όπως και τα Xiaomi!!!! Ένα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο στα παιδιά για την βοήθεια…
-
Καλησπέρα σε όλους!!! Βγήκε η καινούργια Rom για το Mi5s η Stable 8.2.3.0 . πριν κάνουμε την εγκατάσταση λέει εκεί "Nα υπενθυμίσουμε πως θα πρέπει να κάνετε Factory Reset/Defaults πριν περάσετε την ROM αν έχετε Stable ROM στην συσκευή σας." Βασικά επειδή πρώτη φορά θα το κάνω αυτό και δεν μπόρεσα να βρω στους Οδηγούς κάποια βοήθεια (η δεν έψαξα σωστά ) 1) έχω την καινούργια Rom, την ρίχνω χύμα στο κινητό και μετά πάω στο Twrp και κάνω install; 2) Factory Reset/Defaults το κάνω μέσα από το MIUI η…
-
Γνώμες για Mi5s
ΜήνυμαΚαλημερα sourlas98. Εγώ το έχω εδώ και ένα μήνα. Είναι πραγματικά φοβερό κινητό και δεν κολλάει πουθενά. Στο θέμα τις θερμοκρασίας, μετά από περίπου 3 ώρες παιχνιδιού ανέβασε λίγο θερμοκρασία αλλά τίποτα το τραγικό αν και έκανε λίγο thermal throteling. Η μπαταρία μου βγάζει στάνταρ μία ημέρα με το wifi και τα δεδομένα ανοιχτά και με αρκετά τηλέφωνα και λίγο internet. Όσο για το finger print sensor στην αρχή δούλευε άψογα αλλά τώρα μου κάνει κόλπα. Και επίσεις μερικές φορές εκεί που δεν κάνω τίπο…
-
αγορα xiaomi mi 5s
ΜήνυμαΜόλις είδα κι εγώ την τιμή για το Mi5s Plus. Πολύ καλή. Εγώ το πήρα το Mi5s 4\32 από Ελλάδα πριν από 3 εβδομάδες μόλις 25 ευρώ ακριβότερο από το site αυτό, στο supermobile.gr . Δυστυχώς δεν το έχει άλλο. Έχει μόνο το Mi5. Αλλά άμα ενδιαφέρεσαι να το πάρεις από Ελλάδα, μπορείς να τους πάρεις ένα τηλ να τους ρωτήσεις άμα το φέρουν πάλι για την ίδια τιμή στα 319 ευρώ. (ή και λιγότερο )
-
Εντυπώσεις μετά από 2 εβδομάδες με Xiaomi Mi5s κινητό και η "δύσκολη" αλλαγή από IOS σε Android
ΜήνυμαΚυριολεκτικα!!! Λες και είχα pc 486 και πήγα ξαφνικά σε core i7!!!!
-
Εντυπώσεις μετά από 2 εβδομάδες με Xiaomi Mi5s κινητό και η "δύσκολη" αλλαγή από IOS σε Android
ΜήνυμαΣε καταλαβαίνω!!!!! Εγώ ήμουν με το iphone 4 από την μέρα που βγήκε και τώρα μετά από 6 σχεδόν χρόνια βρέθηκα με το mi5s και δεν το μετανιώνω ούτε στιγμή!!! Ναι όντως πέτυχα σε καλή συσκευή και την πήρα από Ελλάδα.Η MIUI είναι καταπληκτική και με διευκόλυνε αρκετά στην αλλαγή ειδικά από τότε που έβαλα και θέμα από ios....
-
ΜήνυμαΈνα πράγμα έχω να πω μετά από 2 εβδομάδες χρήσης.... Άπλα απίστευτο το Xiaomi!!!! και από θέμα harware αλλά και από θέμα software. Το miui είναι εξαιρετικό και μου έχει κάνει την αλλαγή από ios πολύ εύκολη. Το δύσκολο ήταν να βγάλω άκρη με το Android. Πρώτη φορά στην ζωή μου έχω Android λειτουργικό και δυστυχώς υστερεί αρκετά σε θέμα εφαρμογών από το ios. Εφαρμογές που είχα στο Iphone δεν τις βρίσκω στο Playstore. Αλλά εντάξει, δεν με χαλάει τόσο αυτό. Βέβαια οι ρυθμίσεις που έχει το Android σε …
-
Να προσθέσω και εγώ την πρώτη μου αγορά xiaomi. Επωνυμία της επιχείρησης : supermobile.gr Η Διεύθυνσή της (URL) : Supermobile.gr | Power of Communication Tι ακριβώς αγόρασα : xiaomi mi 5s 4/32 Ημερομηνία αγοράς : 3 Μαρτίου 2017 Αξιολόγηση για την παραλαβή (1-10) : 10 Χρόνος που έκανα να παραλάβω : 2 μέρες από Αθήνα Καρδίτσα. Η αξιολόγησή μου για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) δεν χρειάστηκε ακόμα και ελπίζω να μην χρειαστεί καθόλου... Τα σχόλιά μου (Θετικά ή Αρνητικά): Ήμουν α…
-
Βοήθεια με νέο mi5s [SOLVED]
ΜήνυμαΈνα μεγάλο ευχαριστώ στον nasDriver για την πολύτιμη βοήθειά του!!!!!! ότι και να πω θα είναι λίγο!!!!!!