Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-17 από 17.
-
+1 dourios
-
Παράθεση από Stasis: “@billpat7, Εφαρμογη 'SuperSU' > Καρτέλα 'Ρυθμίσεις' > 'Πλήρης κατάργηση πρόσβασης root' Εναλλακτικά, σύρε το εικονίδιο της εφαρμογής 'SuperSU' και άφησέ το στον κάδο που θα εμφανιστεί στο πάνω μέρος της οθόνης,ώστε να κάνει απεγκατάσταση. ” Δυστυχώς σε εμένα δεν δουλεύει αυτός ο τρόπος
-
Παράθεση από efkolo: “μια ερώτηση παρακαλώ και πάλι. Ο διακόπτης μπορεί να ενεργοποιεί/απενεργοποιεί το συναγερμό στο smart kit ή χρησιμοποιείται μόνο για σενάρια. Αν όχι τότε ο συναγερμός απενεργοποιείται μόνο από το τηλέφωνο ή και από τη βάση του; , Είναι καλή η τιμή των 45,89 $ για το κιτ, ή βλέπετε κάπου καλύτερη; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30414/ (Το κατάλαβα μετά την ανάρτηση ότι ο διακόπτης δεν είναι αυτό που δείχνει το βέλος, είναι το μεγαλύτερο στρογγυλό στα δεξιά.) ” Το…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλώς ήρθες. Μπορείς να ανεβάσεις το screenshot από το custom recovery που λες να δούμε ποιο είναι; Ελληνική rom έχεις λίγο παλιά βέβαια. Αναβάθμιση στη νέα ρομ μπορείς να κάνεις από twrp. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” „Απο τι προσεξα είναι αυτό αλλά στα κινέζικα“ Παράθεση από geoanto555: “Αρχικά βάλε το κινητό στο προφίλ σου για να μην γίνει κάποιο λάθος.. Την τελευταία ρον μπορείς να την βρεις εδώ.. xiaomi-miui.gr/community/wsif/index…
-
καλησπερα και καλός σας βρήκα.. Νέος κάτοχος και εγώ του υπέροχου εκ πρωτης ωψεος προ .. Καταρχάς μιας και το τηλ το πήρα μεταχειρισμένο προσεξα τα έξεις: όταν κανείς επαναφορά μπενει σε ένα κινέζικο μενού τύπου τβρπ και η ρομ που φοράει είναι gtv 6.9.1 τη κάνω για να βάλω την τελευταία έκδοση και ποιά είναι αυτή?