Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
HONGMI RED RICE
Μήνυμαπαιδια καλημερα εχω ενα hongmi red rice που αναβει αλλα μενει στο λογοτυπο MI. πως μπορω να το ξυπνησω ? ψαχνω για fastboot rom και δεν υπαρχει πουθενα !!! ευχαριστω
-
ok. αρα εννοεις οποτε βγαινει ενημερωση στην συσκευη μου για νεα version, να την κατεβαζω μεσω wifi στη συσκευη και πριν την κανω εγκατασταση, να την κανω αντιγραφη και extract σε εναν υπολογιστη για να δω αν εχει κατεβει σωστα το αρχειο. σωστα ? απαντησε μου και σε αυτο και τελειωνουν τα βασανα σου με τις ερωτησεις μου ευχαριστω
-
και πως μπορω να το επιβεβαιωσω αυτο ? αν μπορεις απαντησε μου σε παρακαλω και για τα παρακατω ερωτηματα Παράθεση από johnkritsotakis: “αφου εγκατασταθουν εκ νεου οι εφαρμογες της google, μετα θα γινονται αυτοματες ενημερωσεις σε αυτες ? και οποτε γινεται ενα update στη ROM OTA, θα χρειαζεται απο την αρχη εγκατασταση των google aps ? ”
-
καλημερα θα ηθελα να ρωτησω, σε REDMI ΝOTE 3 με miui 7,0 STABLE 7,0,919,0 LHNCNCJ. ειναι official multilanguage που μου εβαλε ο πωλητης απο κινα (οπως μου ειπε) και εχει google aps. δεν κανει update FOTA. δεν με ενδιαφερουν οι επιπλεον γλωσσες αρκει να εχει αγγλικα και θελω να κανει updates OTA. αν ακολουθησω τον οδηγο en.miui.com/thread-193681-1-1.html ή καποιον αλλο αντιστοιχο θα μπορεσει να γινει ? γινεται μετα να κατεβασω το google installer και να περασω ξανα τα google aps ? δεν θελω να ξεκ…
-
η rom που εχει, εχει αρκετες γλωσσες και επιλεγοντας ελληνικα μου εχει φερει αρκετα κομματια του μενου και στις ρυθμισεις στα ελληνικα. καποιο αλλο εμφανες προσθετο δεν φαινεται να υπαρχει απο εφαρμογες ή οτιδηποτε αλλο. φανταζομαι πως αν επιλεξω την παραπανω διαδικασια θα εχει μονο αγγλικα και κινεζικα ως επιλογες γλωσσας σωστα ? παρακατω παραθετω μια συνομιλια που ειχα με τον κινεζο πωλητη ερωτηση - Hi. A few day ago, i received the redmi note 3 from you and I have some questions abou it. do y…
-
καλησπερα σε ολους. πριν λιγες μερες παρελαβα ενα REDMI ΝOTE 3 . τα στοιχεια της rom που εχει ειναι 7,0 STABLE 7,0,919,0 LHNCNCJ ANDROID 5,0,2 LRX22G. εχω διαβασει διαφορα post στο foroum αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν η rom ειναι η τελευταια που υπαρχει ή όχι. αν ειναι γνησια ή οχι. με προβληματιζει που δεν εχει κανει update FOTA και δεν μου εμφανιζει την ενδειξη 4G παρολο που βρισκομαι σε μερος καταληλλο και η υπηρεσια ειναι ενεργοποιημενη γνωριζει κανεις κατι και αν ναι τι μπορω να κανω για να…