Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
Παιδιά έχω το redmi pro και έχω θέμα με σφάλμα κάμερας. Το έχει κανένας άλλος;; βγάζει σφάλμα και δεν φεύγει με τπτ μόνο με επανεκινηση. Xtrv 8.1.2.0 stable
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΟκ ευχαριστώ. Από εδώ και πέρα τώρα που έχω ελληνική αναβάθμιση γίνεται μέσα από το κιν κανονονικα; η την βάζω χειροκίνητα;
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠω σε ευχαριστώ πολύ. Κρύος ιδρώτας ξέρεις... Κάτι τελευταίο αυτό που λέει omega διπλα από το κιν τι είναι; έχει και redmi pro το οποίο δεν είναι omega;
-
Μήνυμαπαιδια πηρα το κινητο τελικα , xiaomi redmi pro , λοιπον το ξεκλειδωσα, περασα κινεζικη ρομ, εβαλα το recovery twrp, αλλα οταν παω να περασω την ελληνικη ρομ μου βγαζει failed στο recovery και error 7 κατι τετοιο. τωρα το κινητο κολλάει στο ανοιγμα μου βγαζει τν εικονα της xiaomi και μενει εκει και κανει επανεκκινησεις, τι μπορω να κανω?? ακολούθησα ολα τα βήματα κατα γραμα =============== Μαι 31st 2017, 12:47am =============== επισης οταν κανω wipe μου βγαζει και εκει error polla κοκκινα αλλα τ…
-
ΜήνυμαΝαι αμε , και το κιν που εχω τωρα samsung s5 με twrp το εχω και custom rom. πιο πολυ με προβληματιζει αν ειναι κλειδωμενος ο bootloader αν περαστει ευκολα η κινεζικη ρομ και γενικα μην παει κατι στραβα και καινουργιο κινητο το κανω αχρηστο
-
ΜήνυμαΤην αίτηση την έκανα και ηδη πήρα το οκ... μεσα σε 7 λεπτά μάλιστα ενω διάβασα οτι πιο παλιά ήθελε και δυο βδομάδες, απο κει και περα μου φαίνονται ενα βουνό τα βήματα που πρέπει να περάσω μεχρι να βάλω την ελληνική και προσπαθώ να τα βαλω σε μια τάξη. όποτε θα σας στείλω οταν το παραλάβω να στε καλά.
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την απαντηση. Εχω λιώσει στο διάβασμα για να ειμαι ετοιμος οταν παρω την συσκευή να την ετοιμάσω οσο το δυνατό πιο γρήγορα για να την χαρώ. Εγω που την αγόρασα απο eshop.gr πιο πολλες πιθανότητες ειναι να ειναι κλειδωμένος ο bootloader η ξεκλείδωτος ? η δον παίζει ρόλο ?Για να δω που να δώσω παραπάνω βάση. Η πρεπει να του περάσω την κινέζικη ούτως η άλλος ?
-
ΜήνυμαΣυγχαρητήρια και απο εμενα , περιμενω την συσκευη μου η οποια ειναι redmi pro , θα ηθελα να ρωτησω το Miflash unlock ειναι και για την συσκευη μου? ο συνδεσμος δεν λειτουργει για να το κατεβασω απο εδω και απο αλλου που πηγα εγραφε οτι αυτο το εργαλειο ειναι για αλλες συσκευες. Τι παιζει? ειμαι καινουργιος και δεν εχω ιδεα. μπορειτε να μου στειλετε το λινκ για την συσκευη μου? και κατι τελευταιο την περιμενω αυτες τις μερες την συσκευη απο eshop.gr γινεται απο τωρα να κανω αιτηση για ξεκλειδωμα …