Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.

• Καλησπέρα και συγνωμη για το ψιλό εκτός θέματος , έκανα downgrade σε προηγούμενη rom γιατί είχα θέμα με την μπαταρία στο mi5 κ μου πετάει συνεχεια αυτό. Έκανα κάτι λάθος κατά την διαδικασία ? Wipe τα cache έκανα μόνο κ πέρασμα παλιότερης ρομ.

• SOS - mi5 πέθανε ? [SOLVED]

PanoS_x - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Νας , συγγνώμη που αμέλησα να απαντήσω. Έβαλα official με fastboot το κράτησα λίγο έτσι κ μετά πέρασα ξανά arωma. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Δεν φαίνεται να έχει κάποιο προβλημα. Άμα μου το ξανά κάνει , θα ενημερώσω (που ελπίζω να μην χρειαστεί)

Μήνυμα

Εντάξει πάω σε official. ΥΓ επρεπε να του βγάλω την μπαταριά πριν ανοίξω άδικα ποστ κ σπαμαρω ετσι ... άλλα μέσα στο πανικό ... ευχαριστώ και πάλι

Μήνυμα

μετά από πολλές προσπάθειες, μόλις άνοιξε. σέρνεται πάρα πολύ σε όλα. κρασαρουνε συνεχεία η εφαρμογές η μια πίσω απο την άλλη. παει σε slow motion. να κανω ξανα φλασαρισμα της ROM?

Μήνυμα

Συγγνωμη που αργησα να απαντησω. το ανοιξα το κινητο να του βγαλω τη μπαταρια μηπως κ παρει μπρος. Εκδοση που φοραει ειναι η ARΩMA 7.11.23

Μήνυμα

Καλησπερα σε ολους ! καθώς ήμουν σε κλίση το κινητό (mi5) έσβησε κ αρνείται πεισματικά να ανταποκριθεί σε όλα. Ηταν 60%+ σε μπαταριά , δεν παρουσίαζε κανένα θέμα. - Δεν δείχνει καμιά ένδειξη κατά την σύνδεση για φόρτιση. - Δεν ανταποκρινεται σε κανένα συνδυασμό πλήκτρων - Δεν το βλέπει σε Adb Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Δώστε τα φώτα σας πριν το αποδεχτώ κ του κάνω ταφή ευχαριστώ

• Καλησπέρα σε όλους! Όλα πααααρα πολύ καλά σε mi5. Το κινητό πετάει κυριολεκτικά. Κ η μπαταρία φαίνεται να έχει βελτίωση στην κατανάλωση. Ίσως η καλύτερη μέχρι στιγμής έκδοση κατά την άποψη μου. Συγχαρητήρια για την απίστευτη δουλειά σας! Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

PanoS_x - - Recoveries

Μήνυμα

χαχα!! δεν την εβαλα καν μεσα κ δεν εχω κ καρτα ! ενταξει ευχαριστω πολυ ! να μην σπαμαρω αλλο το θεμα! θα το παλεψω με τους οδηγους εδω! ευχαριστω!

PanoS_x - - Recoveries

Μήνυμα

βασικα θελω να βαλω την Aroma που ειχα, αλλα βαζω ενα ενα τα πραγματα μηπως μπορω να βρω που οφειλοταν το προβλημα που ειχα με τα παγωματα.. δλδ δεν μπορω να ειμαι με twrp και official για λιγο ? τωρα τι επιλογες εχω να κανω ?

PanoS_x - - Recoveries

Μήνυμα

ειχα περασει την τελευταια fastboot official global dev γιατι ειχα κατι θεματα με ττην touchscreen τα οποια διορθωθηκαν.

PanoS_x - - Recoveries

Μήνυμα

παιδια καλησπερα! μολις περασα σε mi5 την twrp_gemini_3.1.1-1_miui-hellas.img στο flash ολα οκ αλλα το κινητο δεν bootarei, μενει κολλημενο στο MI Logo. πως γκενεν αυτο ?

• προβλημα touch screen mi5 pro

Μήνυμα

Ενταξει δοκιμαζω κ αυτό και ενημερώνω.. Σας ευχαριστώ πολύ. =============== Σεπ 8th 2017, 11:48am =============== Λοιπόν παιδιά να δώσω αποτελέσματα. Έκανα εγκατάσταση Fastboot ROM. Ανεβάζω κ ποια έκδοση έχω ακριβώς ετσι για να υπάρχει στο ποστ. Το κινητό για 20 ώρες που την έχει δεν έχει πάθει κανένα πάγωμα. Δεν ξέρω αν είναι νωρίς ακόμα να δείξει.(αν και στην προηγούμενη το είχε κάνει στο 3ωρο). Του περνάω μια μια τις εφαρμογές και το δοκίμαζω αν παγώνει. Μήπως έφταιγε κάποια εφαρμογή. Κ επίση…

Μήνυμα

Απο τότε που το πήρα το κινητό μια παλιά global eu ειχε. Τελευταία άρχισε να κάνει αυτά τα τρελά του. Θα δοκιμάσω να περάσω την τελευταία global eu με fastboot κ θα ενημερώσω ξανά. Αν κ με μια γρήγορη αναζήτηση στο google βρηκα πολλούς με το ίδιο πρόβλημα σε mi5 που το λένε για hardware κ με ανησυχεί. Ευχαριστώ ---- Τώρα που πήγα να απαντήσω πάγωσε πάλι. Το χτύπησα λίγο από πίσω και ξεπαγωσε. Άδικος κόπος λες να αλλάξω rom ? Πάμε για πρόβλημα σε hardware?

Μήνυμα

οχι με fastboot rom δεν δοκίμασα. Εννοείς δλδ να περάσω καμιά fastboot global dev/stable eu ? Πιστεύεις ότι θα αλλάξει κάτι με fastboot rom ? Γιατί ? Και επίσης δε δοκίμασα να κάνω wipe και το system κατά την εγκατάσταση της νεας rom.

Μήνυμα

Καλησπερα! Και εμένα το δικό μου mi5 μου κάνει ακριβώς όμως τα ίδια με εσένα. Μετά από άπειρα Factory reset που δεν έδωσαν την λύση. Λέω ότι θα φταίει η rom. Οπότε σήμερα με πέρασα την xtrv 7.8.31. Περασε αρκετή ώρα και ξαφνικά μπαμ πάλι τα ίδια. Εντάξει τώρα μπορώ να πω άρχισα να αγχώνομαι λιγάκι. Τονιζω ότι δεν φταίει η rom. Ειναι άψογη και ταχυτατη. Τι άλλο μπορεί να φταίει? Μετά από κάθε πάγωμα που κάνει με μια επανεκκίνηση έρχεται στα ίσια του κ παίζει. Δλδ δε γίνεται να είναι θέμα οθόνης σ…

• ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις George Kaggelaris ! όλα καλά φαίνονται μέχρι στιγμής ! ευχαριστώ πολύ!

• ενταξει ευχαριστω! βασικα εκανα τα wipes κ δεν εκανα το system που διαβασα πιο μετα, και σκεφτηκα οτι αυτο το εκανε να κολλησει. θα εχω διαφορα θεματα στη χρηση επειδη δε το εκανα?

• καλησπερα! λιγη βοηθεια παιδια, μολις περασα την xtrv 7.8.31 μου εβγαλε finished all jobs script succeeded : result was ok παταω το επομενο, νιωθω την δονηση και δεν κανει τπτ. ειναι εκει κανα 10λεπτο τωρα.... τι γινεται τωρα?

• ααααα οκ! ρώτησα για να ξερω αν θα περάσω την 7.8.31 ή να περιμένω! χαχα ευχαριστώ πολυ! Δε θα εχει γενικά update το mi5 σε 7.9 ή θα εχει κάποια στιγμή αργότερα? ΥΓ : Μιλάμε για πολύ newbie εδώ, δείξε κατανόηση

• καλησπερα ! μια ερωτηση παιδια. για το mi5 το λινκ εχει την 7.8.31... θα πρέπει να περιμένω για την 7.9.4 ?