Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 153.
-
Παράθεση από pit13: “έχει κάνει κανείς αγορά κινητού xiaomi απο eglobalcentral; Με ποια ρομ έρχεται; Ενδιαφέρομαι για το mi5s plus, για λογαριασμό φίλου μου ” Το δικό μου, ηρθε την περασμένη εβδομάδα, με global rom 8.0.4.0 stable, ομως ελληνικά δεν υποστήριζε η συγκεκριμένη, πρέπει να κατεβάσεις αναβάθμιση, η εννοείται να πας σε ελληνική απευθείας!!! Τωρα αν έρθει με ξεκλείδωτο bootloader, πετάει πανω natrium twrp κ μετά ελληνική ρομ dev η stable. Αν έρθει με κλειδωμένο τη γνωστή διαδικασία ξεκλ…
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημέρα στην παρέα και καλό πρωινό με καφεδάκι σε όσους απολαμβάνουν αυτή την ευχαρίστηση!!! υ.γ. συνδεδεμένοι λέει 5 μέλη (1 αόρατος) Ποιος είναι ο αόρατος ρε παιδιά;;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “κοιμάται όταν βγαινω για μπύρες ρε, δεν το παίρνει χαμπάρι...δε θα σε πιστέψει... Παράθεση από sso: “ου απάντησε το PP στο dispute..... Ποιος μπορεί να φανταστεί/μαντέψει τι μου λέει!!! ” ότι η μουρη σου τους θυμίζει τον FREDDIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ” Για μια στιγμή διαβάζοντας αυτό (και χωρίς παρεξήγηση @sso ) και κοιτάζοντας το προφίλ σου λυθηκα , γιατί είχα το μυαλό μου στο "τρελό Σαββατοκύριακο στου Μπερνυ"... αλλά μετά κατάλαβα ότι εννοούσε Mercury!!! Weekend at bernie'…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Καλά, και εγώ ήμουν τότε. Φανερό, μάλιστα. ” το κρυφό πάει στο ότι δεν ασχολούμαι πλέον καθόλου, αλλά όταν βαφτίζεσαι απο παιδί, τιμας τον νουνό που σε βάφτισε, έστω κ εθιμοτυπικά..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Μήτσο... πως σας έχει ξεφύγει αυτός και δεν φόρεσε ακόμα την σκλικοπροβιά; ” @Alex_MLT και μη σου πω ότι είμαι κ κρυφοσκούληκο... Από γενιάς Γκάλη Γιαννάκη...
-
Magic WormHole
Μήνυμαρε @demakhs δεν βάζεις το πακέτο πριν το ανοίξεις, σε πλειστηριασμό; Θα έχει γίνει συλλεκτικό κομμάτι τώρα, μπορεί να πιάσει κ τα διπλά φράγκα, μη πω κ τριπλά, κλειστό μαγαζί, μεγαλύτερη μπαρουφα, εε κ κλειστό πακέτο απείραχτο ανεβάζει το κασέ εκκίνησης στην αρχική τιμή έναρξης των 500€!!!
-
Magic WormHole
Μήνυμαεγω τίτλο διάλεξα, @demakhs δεν ήξερα για το βιντεοκλίπ....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜπανάκι μπανάκι!!!
-
Magic WormHole
Μήνυμαπρεπει να ανοίξει θέμα με συμμετοχές στο live ξεπακεταρισμα... ...έχω την εντύπωση μισό φόρουμ θα δηλώσει συμμετοχή!!!
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημέρα στην παρέα, @demakhs εισιτήρια ποιος κόβει για το live? Η είναι κλεισμένα όλα;
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα, στην παρέα καλό μήνα, γιατί ο προηγούμενος μας βγήκε ξινός... αλλά τι να κάνουμε,άμα ότι έρχεται το δέχεσαι,όπως είναι δεδομένο τότε μαθαίνεις να μην ενοχλησαι και όλα βαίνουν πιο όμορφα και αναίμακτα... youtu.be/g1j1qwQQ8-Q
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜητσε, νανα, νανα νανανα, νανα να, νανα να, νανανα νανα, "ανοιξέ το το τιμημένο, δε μπορώ δε μπορώ να περιμένω"...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “εκτός από καλό, θέλω να είναι και πρωτότυπο....αυτό δε βρίσκω... ” χμμμμ... εκεί στο νησί,αν κυκλοφορεί κανας Κινέζος Βαλτον στο βίντεο του ανοίγματος, με τίτλο "unboxing package with the seller"... Πρωτότυπο εε;
-
Magic WormHole
Μήνυμα.. φαντάζεστε ο Ντουανγκ να έχει γίνει μέλος του φόρουμ κ να περιμένει unboxing με αγωνία και αυτός κ να αναρωτιέται.."πωπω λες να έστειλα κανονικό στον σκωληκα;;" Υ.Γ το τραγικό θα είναι @demakhs Μήτσο να έρθει με τα φράγκα που μάζεψε διακοπές Ελλάδα κ μάλιστα Κω!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “εγώ ψάχνω στο net το "πως να κάνεις ένα καλό unboxing video, ώστε να μη μοιάζει με ράδιο αΡΒΥΛΑ one"..... ” φωναξ' την Βίκυ ρε Μήτσο να σου κάνει ένα unbixen, εε unboxin ..στο paypal, θα το δεχτούν σίγουρα το ντισπουτε!!!
-
Magic WormHole
Μήνυμαπαιδια, απ' τά πολλά πακέτα θα μας κάνει μήνυση η Χ"Βασιλείου!!! Υ.Γ (Στην αξιολόγηση διαφόρων eshops ποιος θα γράψει πρώτος ρε παιδιά και τι λινκ θα βάλει να παραπέμπει, πού;;;)
-
καλημερα στην παρέα, την Παρασκευή έκανα review, για eglobal. Είχα μια μικροδυσαρεσκεια αλλά όλα οκ και μια χαρά. Το βράδυ της Παρασκευής βλέπω τις τιμές κ στο κινητό που παρήγγειλα λόγω αλλαγής από έλλειψη στοκ η τιμή από την διαφορά να έχει πέσει 20€ κάτω 299. Χωρίς καθυστερήσεις κλπ πατάω ένα ωραίο email στο δικό τους support τουtracking number ,με ένα δυσαρεστημένο ύφος κοροιδου, αφού μόλις μία βδομάδα πριν έβαλα την διαφορά. Άρχισα λοιπόν το κατεβατο καθότι Δραμινος κ παπατζης που λένε, λίγ…
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα κι από την συννεφιασμένη Δράμα στην παρέα... από αύριο λοιπόν έρχονται τα πακέτα του ακατονομαστου;; Εύχομαι να τους διαψεύσει όλους ο Νταλάρας κ να έρθουν τα πακέτα όλα κανονικά.
-
Magic WormHole
Μήνυματο σκάλωμά μου ειναι που ήρθε με ξεκλείδωτο bootloader, με έβαλε σε υποψίες για ποιο λόγο να έγινε;;; τέσπα θα δείξει η νεκροψία..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜόλις άραξα με εσπρεσσάκι, στο φορητό και ετοιμάζομαι να δηλητηριαστώ με την ρύθμιση του plus, κατεβάζω κινα κατεβάζω ελλάδα και βάζω ποδοσφαιρικά τον καφέ δεξιά και αριστερά το πρωινό....βουρ στο πατσά σε κανά 15΄