Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
Mi2s stable v5
maulnes - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΥπάρχει ελληνική ρομ για mi2s 4.1? Είδα πως τα λινκ σας δεν λειτουργούν πλέον από το Δεκέμβριο που τα ανεβάσετε. Παρακαλώ υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω τι αρχείο? Με πμ? Μειλ? Υπάρχει κάποια αρχείο ελληνικής ROM για mi2s v5 με 4.1?έστω 4.4 KitKat. Αναγκαστικά θα πρέπει μετά να πάω σε global και δε θέλω...
-
Mi2s stable v5
ΜήνυμαΚάποια που να μην είναι lolipop? Θέλω να έχω burst Mode στην κάμερα και slow motion
-
Mi2s stable v5
ΜήνυμαΕίσαι φοβερός... Οπότε προτείνεις αυτή για stable ελληνική ?Στο lollipop εβρισκα αρκετα bugs και να λειπου σημαντικα στοιχεια,οπως slow motion στο βιντεο , κακη ποιοτητα φωτογραφιας κλπ...
-
Mi2s stable v5
Μήνυμαναι το ξερ,ενα λινκ ομως υπαρχει αραγε?δε θελω να παω σε λολιποπ
-
Mi2s stable v5
ΜήνυμαΠαιδιά,θέλω να πάω σε stable ελληνική v5 στο mi2s μου.Έχει κανένας το αρχείο, δε το βρίσκω πουθενά!
-
Παιδιά, έβαλα lolipop στο mi2s από 4.1,δε δουλεύει το recovery. Επίσης, δε βρίσκω λειτουργία να βγάζω βίντεο σε slow motion
-
Καλημέρα παιδιά. Τελικά v6 σε mi2s έχει δοκιμάσει κάποιος με spotify? Έχω premium και το χρησιμοποιώ συχνά, οπότε με ενδιαφέρει να λειτουργεί σωστά.
-
Παιδιά, mi2s έχω 4.12.5. Αξίζει να πάω σε 4.12.19? Διάβασα για αρκετά bugs. .
-
Παιδιά, για mi2s έχουμε miui v6?
-
m2s
ΜήνυμαΦίλε,από πού το πήρες?Ενδιαφέρομαι να πάρω δεύτερο για την αδερφή μου.
-
Mi2s και headphones pop up
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά.Κάτοχος mi2s και προσεχώς pistons από merimobiles.com,θα ήθελα να ρωτήσω γιατί δεν μπορώ να βρω το pop up που παλιότερα υπήρχε στο miui όταν συνδέω ακουστικά(όχι pistons,αλλά παλιά μου το έβγαζε με τα nokia που έχω).Mi2s me 4.9.26.Αν δεν υπάρχει πλέον pop up,πώς μπορώ να βρω τις ίδιες ρυθμίσεις?(εκείνες που σου έδιναν επιλογή από τα διάφορα ακουστικά κλπ).Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!