Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 114.
-
Παράθεση από fog: “@georgegamma Μάλλον πρέπει να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Για ποιό κινητό μιλάμε; Στο προφίλ σου έχεις κινητό που δεν έχει κλειδωμένο bootloader. ” Το κινητό για το οποίο θέλω να περάσω την Ελληνική ROM είναι το RedMi 3 της γυναίκας μου. Στο προφίλ έχω το παλιό μου κινητό RedMi NOTE 3G... =============== Ιαν 25th 2018, 3:11pm =============== Παράθεση από George Kaggelaris: “Με ποιά ROM είσαι; Πρέπει να ενεργοποιήσεις το OEM Unlocking (Ξεκλείδωμα OEM) και να συνδέσεις τον…
-
Παράθεση από fog: “Οι drivers έχουν μπει σωστά και το κινητό σου αναγνωρίζεται. Από δω και κάτω τι θες να κάνεις; Έλεγχο του bootloader, να βάλεις την ελληνική rom αν έχεις ξεκλειδώσει ή κάτι άλλο; ” Την ελληνική Rom θέλω να περάσω... =============== Ιαν 25th 2018, 12:34am =============== Τελικά διαπίστωσα ότι ο bootloader του κινητού είναι κλειδωμένος. Το θέμα είναι όμως ότι κατά την διαδικασία ξεκλειδώματος με το Mi flash unlock κολλάει στο δεύτερο στάδιο. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attac…
-
Παράθεση από demakhs: “fastboot flash recovery recovery.img Όπου recovery.img, το μετονομασμενο από σένα, recovery αρχειο της συσκευής σου .. ” Δεν κατάλαβα τίποτα!!! Συγγνώμη αλλά όπως προείπα δεν είμαι τόσο εξοικειωμένος με ορολογίες...
-
Παράθεση από fog: “Σε fastboot μπαίνει με power και volume - και πρέπει να βλέπεις το λαγουδάκι. ” Εγώ έκανα λάθος . Volume- πάτησα και το βλέπω το λαγουδάκι! =============== Ιαν 24th 2018, 11:43pm =============== Παράθεση από makisfz: “Αν το έχεις σε fastboot το κινητό δώσε την εντολή "fastboot devices" Redmi Note 3 pro ” Έγινε κι αυτό! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49099/ =============== Ιαν 24th 2018, 11:51pm =============== Λοιπόν, έφερα το κινητό σε λειτουργία αναμονής, πληκτρο…
-
Παράθεση από makisfz: “Έχεις ανοίξει το usb debugging, στη διαχείριση συσκευών (device manager) στο Android phone πως το βλέπει το κινητό Redmi Note 3 pro ” To έχω ανοίξει το USB debuging! Το κινητό το έβαλα σε Fastboot με τα πλήκτρα Vol up + power on και ειναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή. Όπως ήδη είπα ακολούθησα όλα τα βήματα που αναφέρονται στην 1η σελίδα και κολλάω στον έλεγχο!
-
Παράθεση από makisfz: “Πρώτα δώσε την εντολή "adb devices" να δούμε τι βγαζει Redmi Note 3 pro ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49098/
-
Παράθεση από amavroudis: “Άνοιξε το απ' έξω και οδηγησε το μέσα στο adb. Δεν είναι και καμιά επιστήμη. ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49097/
-
Συγγνώμη για το πρήξιμο αλλά δεν είμαι και κανένας εξπέρ με το αντικέιμενο. Όταν πατάω shift+δεξί κλικ μέσα στον φάκελο ADB δεν μου βγάζει επιλογή "Run as Administrator"
-
Ακολούθησα όλη την διαδικασία για τους drivers όλα πήγαν ΟΚ αλλά στην διαδικασία ελέγχου όταν βάζω την εντολή “adb reboot bootloader” στην γραμμή εντολών μου βγάζει: " 'adb' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file." forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49095/ ...και εκεί σταματάω!!!
-
Παράθεση από NasDriver: “Καλοδούλευτο ” Θα ήθελα κι εγώ τα φώτα σου! Το RedMi 3 της γυναίκας μου ήρθε πριν δυο χρόνια από Vickmall και από τότε δεν το έχω πειράξει. Έχει την "MIUI by xiaomi.eu 7.1 STABLE 7.1.3.0(LHPCNCK). Προσπάθησα να ξεκλειδώσω τον boatloader αφού έλαβα κωδικό από την XiaoMi αλλά κολλάει! Απ' ότι διάβασα σε διάφορα νήματα πρέπει πρώτα να περάσω την Αγγλοκινέζικη πρώτα και μετά την Ελληνική. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω?
-
Παράθεση από NasDriver: “Στην οθόνη του install που επιλέγεις την ρομ για να κάνεις flash, αποτσέκαρε τις επιλογές για signature verification που έχει. ” Το δοκιμάζω!!! =============== Ιουλ 17th 2017, 7:24pm =============== Παράθεση από georgegamma: “Παράθεση από NasDriver: “Στην οθόνη του install που επιλέγεις την ρομ για να κάνεις flash, αποτσέκαρε τις επιλογές για signature verification που έχει. ” Το δοκιμάζω!!! ” Τελικά τα κατάφερα και πέρασα την τελευταία XTRV 7.6.8. Χίλια ευχαριστώ...
-
Σας ευχαριστώ και τους δύο για την άμεση απόκριση. Θα ακολουθήσω τις οδηγίες σας και θα ενημερώσω... =============== Ιουλ 17th 2017, 6:15pm =============== Παράθεση από georgegamma: “Σας ευχαριστώ και τους δύο για την άμεση απόκριση. Θα ακολουθήσω τις οδηγίες σας και θα ενημερώσω.. ” Λοιπόν προσπάθησα επανειλημμένα και μου βγάζει στην εγκατάσταση τα εξής: Με κόκκινα: "E: Zip signature verification faailed: 1" και με μαύρα: "Error flashing zip '/sdcard/update.zip'" Καμιά ιδέα?
-
Θα ήθελα την βοήθειά σας. Έχω περασμένη την GTV 6.5.28. Ξέρω, αρκετά παλιά! Παρόλο που έχει αρκετά προβλήματα δεν είχα τον χρόνο και την διάθεση για πολύ σκάλισμα και ψάξιμο. Τώρα προσπαθώ να περάσω την τελευταία ROM που κυκλοφορεί, προσπάθησα να περάσω και παλιότερες ,όλες με τον Updater του κινητού και αφού έκανα επαναφορά Εργ.Ρυθμίσεων αλλά μάταια. Κολλάει και μου βγάζει error...κάτι! Μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει αλλάξει κάτι στην διαδικασία και ποια είναι η αυτή, μιας και οι γνώσεις μου…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ίσως ένα Factory Reset σού λύσει το πρόβλημα, αλλά θα πρέπει να στήσεις την συσκευή σου από την αρχή. Βέβαια έχεις μείνει πολύ πίσω και στις αναβαθμίσεις και είναι καιρός να περάσεις καμία ποιο πρόσφατη Version στην συσκευή σου. ” Θα το προσπαθήσω(το Fact.Reset). Όσο για αναβάθμιση, όπως έγραψα, προσπάθησα να περάσω κάποια( δε θυμάμαι ποια) και μυ έβγαλε ότι η συσκευή μου δεν είναι Root και σταμάτησε! Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση. =============== Ιουλ 12th 2017, 9:43…
-
Πριν από λίγες μέρες μου έκανε κόλπα με το WiFi. Απλώς δεν δούλευε. Μετά από κάνα δυο επανεκινήσεις έπαιρνε μπρος αλλά από χθες τίποτα. Το κουμπί ενεργοποίησης-απενεργοποίησης είναι στο Off και δεν αλλάζει. Συν του ότι όταν το άνοιγα το πρωί στο σπίτι έπρεπε κάθε φορά να βάλω ξανά τον κωδικό του WiFi!! Καμιά συμβουλή? Είμαι εδώ και πολύ καιρό στην GTV6.5.28. προσπάθησα για αναβάθμιση αλλά μου λέει ότι δεν είμαι Root.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από georgegamma: “2. Πως θα γίνει αναβάθμιση σε νεότερη MIUI (πχ. MIUI χωρίς να χαθούν οι ρυθμίσεις των εφρμογών και τα υπόλοιπα στοιχεία που χρειάζονται όπως επαφές κλπ. Ευχαριστώ.. ” Από τόσο παλιά ρομ καλά είναι να πας με factory reset...που σημαίνει θα χάσεις αυτά που λες---->πάρε backup.. ” Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!! Πώς παίρνουμε back up?
-
Μια βοήθεια!!! Έχω μείνει λιγο πίσω σε ROM (CTV 6.5.28) σε Redmi Note 3G. 1. Ποια είναι η καλύτερη GTV αυτή τη στιγμή και 2. Πως θα γίνει αναβάθμιση σε νεότερη MIUI (πχ. MIUI 8 χωρίς να χαθούν οι ρυθμίσεις των εφαρμογών και τα υπόλοιπα στοιχεία που χρειάζονται όπως επαφές κλπ. Ευχαριστώ..
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από georgegamma: “Χθες κατέβασα και φλάσαρα την τελευταία MIUI 7 για τον Redmi Note 3G, την GTV-6.5.28. Από εκείνη την ώρα τι κινητό σταμάτησε να παίζει οποιαδήποτε μορφής videο! Δεν κάνει καθόλου αναπαραγωγή ούτε από Youtube, Facebook κτλ. αλλά ούτε και video που είχα τραβήξει με το κινητό. Καμιά βοήθεια? ” Δοκίμασε να ξαναπεράσεις τη ρομ από πάνω. ” Δοκίμασα, την ξαναπέρασα. Τίποτα, μία απ'τα ίδια. Καμιά άλλη ιδέα ή να γυρίσω στην παλιά που είχα?
-
Χθες κατέβασα και φλάσαρα την τελευταία MIUI 7 για τον Redmi Note 3G, την GTV-6.5.28. Από εκείνη την ώρα τι κινητό σταμάτησε να παίζει οποιαδήποτε μορφής videο! Δεν κάνει καθόλου αναπαραγωγή ούτε από Youtube, Facebook κτλ. αλλά ούτε και video που είχα τραβήξει με το κινητό. Καμιά βοήθεια?