Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 75.

• Ρε παιδιά πως κόβουμε τις ειδοποιήσεις από mi video και μουσική; Μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

gchatoutsidis - - Mi-Mix 2S (Polaris)

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Ναι. Την κατεβάζεις από το en.miui.com/download - μέσα από την εφαρμογή Update θα την κάνεις εγκατάσταση. Η rom θα είναι στον φάκελο download και ότι αρχεία, επαφές χρειάζεσαι μεταφορά στον υπολογιστή, συγχρονισμό επαφών με micloud ή gmail πάρε και ένα back up γιατί όλα θα διαγραφούν, θα σε βγάλει το ανάλογο μήνυμα.” Μου βγάζει το παρακάτω σφάλμα.567134a27c380ddfdb6357085de9c608.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπορώ να περάσω την beta πάνω από stable χωρίς να ξεκλειδώσω bootloader; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πέρασα χθες την 7.0_mido_arΩma_Stable_V9.5.11.0 στου αδερφού μου το τηλέφωνο και μου παραπονέθηκε ότι σε κάποιες κλήσεις δεν τον άκουγαν καλά. Εχεί παρατηρηθεί κάτι τέτοιο; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

gchatoutsidis - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από gchatoutsidis: “Σε mi mix 2s ενώ το γίνεται η ενεργοποίηση δεν μου βγάζει εικονίδιο volte και δεν δουλεύει. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Cosmote να υποθέσω...” Ναι cosmote. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε mi mix 2s ενώ το γίνεται η ενεργοποίηση δεν μου βγάζει εικονίδιο volte και δεν δουλεύει. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tasos01: “Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από tasos01: “Γράψτε λίγα λόγια παραπάνω για το rollback να καταλάβω τι είναι και εγώ; ” ΠΡΟΣΟΧΗ ! To RedMi Note 5/PRO (Whyred) κινδυνεύει με Hard-Brick αν κάνετε downgrade. ” Ωραίος!!!! Παράθεση από gchatoutsidis: “Ξέρει κάποιος γιατί δεν εμφανίζονται όλες η εφαρμογές με nova launcher; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν έχω προσέξει να λείπει κάποια.” Σε εμένα λείπει η αριθμομηχανή. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου…

• Ξέρει κάποιος γιατί δεν εμφανίζονται όλες η εφαρμογές με nova launcher; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν έγραψα γιατί τελικά είπα να το αφήσω προς το παρών να δω πόσο μπορώ να αντέξω χωρίς root. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από makis1024: “Άλλο καλώδιο , άλλον υπολογιστή , άλλη θήρα υπολογιστή, usb 2 θήρα , σε ένα από όλα είναι το πρόβλημα...” Υπολογιστή δύσκολα να βρω τώρα. Προς το παρών θα δοκιμάσω τα άλλα δύο και θα ενημερώσω. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

gchatoutsidis - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Βγάζει κανένα error κατά την προσπάθεια ξεκλειδώματος; Δώσε screenshot εκεί που κολλάει το mi unlock tool με το τυχόν error... Άκυρο δεν πατιέται το unlock now. Το κινητό το έχεις σε fastboot mode την ώρα που προσπαθείς να ξεκλειδώσεις;” Δεν μου βγάζει κανένα error. Απλά δεν μπορώ να πατήσω το unlock. Δοκίμασα και παλιότερες εκδόσεις αλλά τα ίδια. Κάνω driver check όλα καλά αλλά δεν μπορώ να πατήσω το unlock. Ναι σε fastboot. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Πως το αναγνωρίζει το κινητό στη Διαχείριση Συσκευών; Έχεις βάλει drivers;” Ναι έχω βάλει το βλέπει σαν android bootloader interface. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις. => Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) Δεν χρειάζεται πλέον αίτηση.” Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να πατήσω to unlock button. Δεν βλέπει την συσκευή. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πώς μπορώ να ζητήσω άδεια για ξεκλείδωμα bootloader; Μπαίνω στο site αλλά μου έχει μόνο την επιλογή να κατεβάσω το mi unlock app. Τι πρέπει να κάνω; Παίζει ρόλο που είχε ξεκλειδώσει παλαιότερα ένα άλλο τηλέφωνο με τον λογαριασμό μου; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Nillkin. Nillkin Amazing H+ Pro tempered glass screen protector for Xiaomi Mi MIX 2 / 2s Nillkin Amazing CP+ tempered glass screen protector for Xiaomi Mi MIX 2 / Mi MIX 2S” Εφαρμόζουν καλά; Το περίγραμμα κόβει καθόλου από την οθόνη; Είναι συμβατά με τη stock θήκη και της nillkin την σαγρε; Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από annonnaki: “Παράθεση από gchatoutsidis: “Το πρόβλημα με τον ήχο στο βίντεο έχει διορθωθεί ρε παιδιά; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημέρα σε όλους. Προσωπικά με την 8.5.12 xtrv miui 10, έγραψα βίντεο σε ποντιακό γλέντι (δύσκολες συνθήκες) και ο ήχος δεν έχει κανένα πρόβλημα. Τώρα αν είναι καλός, πολύ καλος, τέλειος δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν έχω μέτρο σύγκρισης στις ίδιες συνθήκες. Λιγότερο από καλό πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να τον χαρακτηρίσεις.…

• Το πρόβλημα με τον ήχο στο βίντεο έχει διορθωθεί ρε παιδιά; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά η κάμερα του τι λέει; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό το modem έχετε ρε παιδιά;18af1dd654296b6737faffe7d51fd034.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά πιος είναι ο καλύτερος τρόπος να περαστεί σε redmi note4x πάνω από την 7.5.11; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk