Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-75 από 75.

• Παιδιά πως τα βλέπετε τα ποσοστά; Δεύτερη φόρτιση της συσκευής με 70-30 wifi-data. Note 4X c14286860e21ba8e459c495916235bb1.jpgc9569ec6489be291fc87ea5a842b26b3.jpgf55d546ecace6e3180435159ab1bb81e.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα στη παρέα. Έχω μείνει εντυπωσιασμένος από το κινητό! Λίγο καλύτερη κάμερα να είχε ρε γ@μτ.. Μπορεί να πάει και καλύτερα λέτε; Δεύτερη φόρτιση της συσκευής με xtrv.89c845b8d6367dbd4f0bfcb7768d33b4.jpg08e12d6ae18fdb21ca51bb7ca4a24c5c.jpg5efcaeb9d0a156997daae55acdb388f5.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Που το βρίσκουμε αυτό το fix ρε παιδιά; Κάνει για note4x; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έλειπε μια ρύθμιση ευχαριστώ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μα έχω περασμένα τα apn Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πέρασα την τελευταία σε note 4x και δεν έχω δεδομένα με cosmote. Τι παίζει ρε παιδιά ; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ρε παιδιά πέρασα την τελευταία xtrv και δεν έχω δεδομένα. Cosmote και οι ρυθμίσεις περασμένες κανονικά. τι παίζει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Υπάρχει τρόπος για πάγωμα εφαρμογών συστήματος η disable χωρίς ρουτ; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

gchatoutsidis - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Unofficially ίσως. Αλλά εγώ δεν θα το ρίσκαρα να χαλάσω το κινητό μου. Ο επίσημος τρόπος είναι πάντα καλύτερος.” Ρωτάω γιατί από το πρωί έκανα την διαδικασία και ακόμα τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/365 Εγώ μιλάω για XTRV developer. Μην την μπερδεύεις με την Stable.” Συγγνώμη που ρωτάω πολλά άλλα έχω άλλη μια απορία. Μπορώ να κάνω unlock bootloader χωρίς να περιμένω το μύνημα από xiaomi για το app? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Καλή είναι και η μπαταρία της. Βάλε XTRV Developer. Η καλύτερη που υπάρχει. Και στο λέει κάποιος που δοκιμάζει China dev αυτή την εποχή για να έχει άποψη για τα πάντα.” Που θα βρω την τελευταία για να περάσω; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Η Ελληνική ρομ είναι κορυφαία.” Από μπαταρία σε σχέση με την global; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οπότε τι κάνουμε; Τι προτείνετε; Η ελληνική ρομ έχει μεγάλες διαφορές; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tollisth: “Παράθεση από gchatoutsidis: “Σήμερα το πήρα κι εγώ παιδιά και έχει πάνω την 8.1.15.0 και δεν μου βγάζει αναβάθμιση. Είδα ότι έχει βγει η 8.2 τι παίζει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν γυρίσεις την περιοχή σε Ινδία θα σου έρθει η ενημέρωση μετά βάζεις ξανά Ελλάδα απλά όταν το γυρίσεις σε Ινδία θα κάνει εγκατάσταση μερικές εφαρμογές μετά σβηστές” Ευχαριστώ πολύ. Και κάτι ακόμα αν κάνω unlock bootloader περάσω twrp και root θα παίρνει updates? …

• Σήμερα το πήρα κι εγώ παιδιά και έχει πάνω την 8.1.15.0 και δεν μου βγάζει αναβάθμιση. Είδα ότι έχει βγει η 8.2 τι παίζει; 7479c827fb170303cc282a3ed5c59ce3.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk