Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 104.
-
Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από spideman3: “Πριν λίγες ώρες δόθηκαν οι πρώτες MGC 6.1 από BSG & Arnova BSG: MGC_6.1.009_MI8_V0.apk (GCam 6.x): Google Camera Port: BSG apks Arnova8G2: GoogleCamera_6.1.009.215420794-test.apk (First apk based on GCam 6.1.x): Google Camera Port: Arnova8G2 apks ” μπορω αυτα τα apk να τα χρησημοποιησω που ειμαι global stable επισημη στο mi8 ? ” Μπορείς κανονικά να τα εγκαταστήσεις,απλά δε λειτουργούν σωστά, είναι ακόμα Alpha.Καλύτερα εγκατέστησε έκδοση 5.3.
-
Παράθεση από venioni: “Σήμερα πρόσεξα ότι τελικά το mi 8 μου υποστηρίζει qc 4 αλλα ο ορίτζιναλ φορτιστής του δεν υποστηρίζει qc 4 , το ερώτημα μου είναι αν η xiaomi εβγαλε φορτιστή με qc 4 για το mi 8 και που μπορώ να αγοράσω έναν ; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οι qc 4.0 φορτιστές ειναι ακόμα πολυ ακριβοί και υπάρχουν ελάχιστες επιλογές προς το παρόν.
-
Παράθεση από pavlidisc: “@alvin1983 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57888/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57889/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57887/ Ποιότητα...Spigen. Rubber αλλά Armor....όχι χαβαλέδες. Πολύ σκληρή σιλικόνη. Νιώθεις ότι και από το μπαλκόνι να σου πέσει...θα ζήσει. "Αρνητικά" 1) To μέγεθος της τρύπας για τον φορτιστή είναι...ασχολίαστο. 2) Η κάμερα προφυλάσσεται 100% αλλά η διαφορά ύψους είναι πολύ μικρή και σου δημιουργεί ένα ψηλοάγχος. Συμπέ…
-
Χαίρετε.Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να κάνω την εφαρμογη του Instagram να μην είναι full screen γιατί λόγω aspect ratio στα stories κόβει από αριστερά και δεξιά τις εικόνες? Στην επιλογή για το ποιές εφαρμογές χρησιμοποιούν full screen δε μου δίνεται η δυνατότητα να απενεργοποιήσω τη συγκεκριμένη εφαρμογή.
-
Παράθεση από trifos: “Σκιά στα μαύρα χρώματα όταν ανεβοκατεβαίνει η σελίδα/εικόνα/βίντεο. Έχει παρατηρήσει κανείς οταν ανεβοκατεβαίνει εικόνα ή βίντεο στα μαύρα χρώματα να αφήνει σκιά; Επίσης οταν ανοίγω την κάμερα εμφανίζεται θολά η εικόνα του τελευταίου που είχε δεί, έχει κάποια ρύθμιση; ” Παράθεση από alvin1983: “αυτό με το μαύρο χρώμα και εγώ το έχω παρατηρήσει. Όχι μόνο σε βίντεο αλλά και σε φωτογραφίες στο μαύρο χρώμα το τραβάει κάτω η πάνω, σκιά δλδ. ” Αυτο ειναι ενα θεματάκι που έχουν οι…
-
Θα ήθελα τη γνώμη σας Αύριο παραλαμβάνω το mi 8 και βρήκα μετα απο αναζήτηση debloat χωρις root απο adb επειδή δε γουστάρω πολυ όλη τη σαβούρα που έχει μέσα. Η συσκευή ειναι Global Version,locked bootloader Επειδή ειναι η πρώτη μου Xiaomi συσκευή Το έχει δοκιμάσει κάποιος και λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα? Δεν εννοω να αφαιρέσεις εφαρμογές που δημιουργούν θέματα σε άλλες αλλα σε λογικά πλαίσια.