Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 104.

• Τελικα το Poco F1 θα πάρει Widevine L1. Για εμάς τιποτα μέχρι στιγμης. Το mi 8 σε δεύτερη μοίρα.

• Παιδια από global stable σε developer γίνεται με κλειδωμένο BL η θέλει πρώτα unlock κάι μετά flash? Και μια απορία ακόμη Η developer που έχει weekly updates Αυτά τα κάνεις OTA update κάθε εβδομάδα η θέλει flash,factory reset και τα σχετικά?

• Παράθεση από Murderous: “Αραβία γράφουν δεξιά προς αριστερά ” Αυτό το ήξερα αλλά με ποια λογική το σήμα κ αυτά να είναι αριστερά?

• Βρηκα αυτά τα screenshots που γράφουν έκδοση 8.10.16 στη σελίδα Xiaomii Mi 8 Global Official στο Facebook.Πως γίνεται το σήμα,το WiFi και η μπαταρία να είναι στα αριστερά? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58443/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58444/

• Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από spideman3: “Πριν λίγες ώρες δόθηκαν οι πρώτες MGC 6.1 από BSG & Arnova BSG: MGC_6.1.009_MI8_V0.apk (GCam 6.x): Google Camera Port: BSG apks Arnova8G2: GoogleCamera_6.1.009.215420794-test.apk (First apk based on GCam 6.1.x): Google Camera Port: Arnova8G2 apks ” μπορω αυτα τα apk να τα χρησημοποιησω που ειμαι global stable επισημη στο mi8 ? ” Μπορείς κανονικά να τα εγκαταστήσεις,απλά δε λειτουργούν σωστά, είναι ακόμα Alpha.Καλύτερα εγκατέστησε έκδοση 5.3.

• Επειδή είναι η πρώτη μου Xiaomi συσκευή. Μήπως ξέρει κάποιος κάθε πότε βγαίνει global stable update,η δεν είναι standard ο χρόνος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Mi 8 auto mode καί edit με Snapseed app

• Παράθεση από venioni: “Σήμερα πρόσεξα ότι τελικά το mi 8 μου υποστηρίζει qc 4 αλλα ο ορίτζιναλ φορτιστής του δεν υποστηρίζει qc 4 , το ερώτημα μου είναι αν η xiaomi εβγαλε φορτιστή με qc 4 για το mi 8 και που μπορώ να αγοράσω έναν ; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οι qc 4.0 φορτιστές ειναι ακόμα πολυ ακριβοί και υπάρχουν ελάχιστες επιλογές προς το παρόν.

• Παράθεση από MrAntonis: “Εγώ που έχω global version με κλειδωμένο bootloader μπορώ να βάλω την gcam? ” Ναι κανονικά.Απλα κάνεις εγκατάσταση το αρχείο apk

• Εχω καλά νέα! Διαβάζω από διάφορους χρήστες ότι η Xiaomi έριξε το χρόνο αναμονής για το ξεκλείδωμα του Bootloader στις 15 μέρες (360) ώρες από 30 μέρες (720 ώρες) που ήταν πριν.Αν υπάρχει κάποιος που έχει κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα ας κοιτάξει τις ώρες που απομένουν για να επιβεβαιώσει

• Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από Deadcpu: “Φίλε ποιο ειναι το συγκεκριμένο tempered glass? ” Nillkin. Από ΕΔΩ. ...ή από όπου αλλού θες φυσικά... ” Χαχα σε ευχαριστώ πολυ

• Παράθεση από pavlidisc: “@alvin1983 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57888/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57889/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57887/ Ποιότητα...Spigen. Rubber αλλά Armor....όχι χαβαλέδες. Πολύ σκληρή σιλικόνη. Νιώθεις ότι και από το μπαλκόνι να σου πέσει...θα ζήσει. "Αρνητικά" 1) To μέγεθος της τρύπας για τον φορτιστή είναι...ασχολίαστο. 2) Η κάμερα προφυλάσσεται 100% αλλά η διαφορά ύψους είναι πολύ μικρή και σου δημιουργεί ένα ψηλοάγχος. Συμπέ…

• Και γω δηλώνω κάτοχος της Spigen.Προσθέτει όγκο σε σχέση με άλλες αλλά η προστασία που προσφέρει δεν υπάρχει.Εχει και το lip μπροστά που προστατεύει την οθόνη κατά τις πτώσεις.Είχα τη συγκεκριμένη και στη προηγούμενη συσκευή μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

• Χαίρετε.Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να κάνω την εφαρμογη του Instagram να μην είναι full screen γιατί λόγω aspect ratio στα stories κόβει από αριστερά και δεξιά τις εικόνες? Στην επιλογή για το ποιές εφαρμογές χρησιμοποιούν full screen δε μου δίνεται η δυνατότητα να απενεργοποιήσω τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

• Παράθεση από trifos: “Σκιά στα μαύρα χρώματα όταν ανεβοκατεβαίνει η σελίδα/εικόνα/βίντεο. Έχει παρατηρήσει κανείς οταν ανεβοκατεβαίνει εικόνα ή βίντεο στα μαύρα χρώματα να αφήνει σκιά; Επίσης οταν ανοίγω την κάμερα εμφανίζεται θολά η εικόνα του τελευταίου που είχε δεί, έχει κάποια ρύθμιση; ” Παράθεση από alvin1983: “αυτό με το μαύρο χρώμα και εγώ το έχω παρατηρήσει. Όχι μόνο σε βίντεο αλλά και σε φωτογραφίες στο μαύρο χρώμα το τραβάει κάτω η πάνω, σκιά δλδ. ” Αυτο ειναι ενα θεματάκι που έχουν οι…

• „“ Παράθεση από georgezaf: “Το always on στην οθόνη τρώει πολύ μοαταρια; Αξίζει να το ανοίξω ή όχι; Sent from my MI 8 using Tapatalk ” Πολύ μικρή κατανάλωση μπαταρίας. Οι ειδοποιήσεις που προσφέρει είναι ακόμα πολύ περιορισμένες. Αν σε βολεύει ενεργοποίησε το.

• Παιδιά απο 9.6.7.0 (OEAMIFD) σε 10.0.2.0 (ΟΕΑΜΙFH) που μου έβγαλε ΟΤΑ update να πάω? Απ'οτι είδα χάνουμε πολυ σε κάμερα

• Θα ήθελα τη γνώμη σας Αύριο παραλαμβάνω το mi 8 και βρήκα μετα απο αναζήτηση debloat χωρις root απο adb επειδή δε γουστάρω πολυ όλη τη σαβούρα που έχει μέσα. Η συσκευή ειναι Global Version,locked bootloader Επειδή ειναι η πρώτη μου Xiaomi συσκευή Το έχει δοκιμάσει κάποιος και λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα? Δεν εννοω να αφαιρέσεις εφαρμογές που δημιουργούν θέματα σε άλλες αλλα σε λογικά πλαίσια.

• Παίζει να μη μπορείς να κάνεις και downgrade τώρα

• Μάγκες έχει κάποιος να προτείνει συγκεκριμένο Tempered glass που να έχει χρησιμοποιήσει? Βρίσκω πολλα που δεν καλύπτουν ολη την έκταση της οθόνης και επίσης εχω βρει 2-3 επώνυμα γύρω στα 20 ευρω. Αξίζει μια τέτοια αγορα η να παω σε κατι πιο οικονομικό?