Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
Παράθεση από zt654: “Παράθεση από stzanakis: “Παράθεση από zt654: “Μιλούσα για Κίνα.........αλλά όπως θες! ” Αρα προτεινεις 4αρι mi5s απο Κινα. και γιατι οχι mi5s plus αφου η διαφορα τιμης ειναι ελαχιστη και στην Κινα?Επισης στο gearbest δε βλεπω να υπαρχει πλεον priority line, εχουμε κανενα σαιτ αρκετα εμπιστο στο θεμα τελωνειου? Τελος, σκεφτομαι και για Mi Note 2 απο Ελλαδα, η αποψη σας? ” Λόγω κάμερας... Κ δες banggood priority direct Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εχε…
-
Παράθεση από zt654: “Μιλούσα για Κίνα.........αλλά όπως θες! ” Αρα προτεινεις 4αρι mi5s απο Κινα. και γιατι οχι mi5s plus αφου η διαφορα τιμης ειναι ελαχιστη και στην Κινα? Επισης στο gearbest δε βλεπω να υπαρχει πλεον priority line, εχουμε κανενα σαιτ αρκετα εμπιστο στο θεμα τελωνειου? Τελος, σκεφτομαι και για Mi Note 2 απο Ελλαδα, η αποψη σας?
-
Καλησπέρα σε όλους. Το Redmi Note 2 μου εχει αρχισει να καταρρει μετα απο σχεδον 2 χρονια μανιωδους χρησης και αποφασισα να παρω αλλο κινητο. Θα προτιμουσα να μπορω να το παρω απο Ελλαδα καθως δεν εχω πλεον κουραγιο να περιμενω 1 μηνα για 50-60 ευρω διαφορα και με το ρισκο τελωνειου που ουσιαστικα αναιρει την φθηνοτερη τιμη, αλλα αν ειναι τεραστια η διαφορα τιμης θα το παρω και απ'εξω στην τελικη. Χαρακτηριστικα που θα ήθελα: -Δεν εχω θεμα με μαρκα, λογικα θα ειναι Xiaomi/Huawei καθως Samsung κλ…
-
Nα πω την αλήθεια δε νιώθω ότι φταίει η Ρομ. Τις πρώτες κάπου 16 ώρες η μπαταρία έπεφτε πολύ αργά και όπως θα περίμενε κανείς από κινητό 3 με μπαταρία 3 Ah. Μετά απλά κάτι συνέβη και ξανά συμβαίνουν τα ίδια. Το SuperSU ήταν εγκατεστημενο από τη πρώτη στιγμή οπότε αν δημιουργούσε πρόβλημα ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ θα φαινόταν από την αρχή.. Κάποια άλλη πρόταση? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Δεν μπορώ να προσθέσω επιπλέον σκρινσοτς για κάποιο λόγο μέσα από το tapatalk, ούτε σε επόμενο τοπικ. Δυστυχώς το κινητό ξεκίνησε να καίει 1% μπαταρία ανά 1-2 λεπτά πάλι. Δεν έχω προσθέσει battery saver ή γενικά κάποιο αππ που να επηρεάζει τη χρήση της μπαταρίας και τις ρυθμίσεις της. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Ενημερώνω πως πήγε το factory reset. Στην αρχή είχα ένα θεματακι γιατί έκανα backup από το Mi Cloud, κατι που δεν προτεινοταν στην περίπτωση μου. Μετά στο επόμενο factory reset το κινητό κόλλησε στο πρώτο Android boot screen. Οπότε ξαναεκανα factory root+install της τελευταίας stable rom+flashαρα το SuperSU. Το κινητό άνοιξε κανονικά και ξεκίνησα να εγκαθιστώ αππς κτλ ενώ το είχα στην φορτιση. Αφού εγκατασταθηκαν άφησα το κινητό να φορτισει μέχρι το 100% και το άφησα στον φορτιστή καμία ώρα παρα…
-
Όχι φοράω την τελευταία GTV stable, νομίζω γίνεται να φανεί και από το σκρινσοτ που έβγαλα στο about Phone, ίσως κάνω λάθος. Anyway, πριν 4-5 μέρες εγκατέστησα την τελευταία stable από εδώ μέσω TWRP Recovery και μετά έκανα root φλασαροντας το SuperSU. Από εκεί και πέρα δεν πειραξα κάτι. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Φίλε μου δεν έχω ιδέα πραγματικά. Ελπίζω να είναι θέμα Rom ή ρυθμίσεων γιατι έχω αρχίσει να φοβάμαι για ελαττωματικη συσκευή.. Ανεβάζω νέο σκρινσοτ όπου σε 20 λεπτά μετά από τα προηγούμενα σκρινσοτ μου έχω χάσει 10% μπαταρία, αυτή τη φορά με WiFi κιόλας και χρησιμοποιώντας απλά φμπ και σναπτσατ. Με λίγα λόγια 1% μπαταρία ανά 2 λεπτά. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους. Είναι το πρώτο μου ποστ και γενικά είμαι αρχάριος σε ότι αφορά τα Xiaomi. Πήρα το Redmi note 2 prime και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος σε όλα ΕΚΤΟΣ από τη μπαταρία και πιο συγκεκριμένα από τη μπαταρία που ξοδεύει η οθόνη. Ξυπνάω με 100% μπαταρία και μέχρι να ανοίξω δεδομένα και να κάνω browsing στο φμπ για 10-15 λεπτά η μπαταρία έχει πέσει κάπου 10%. Έχω παρατηρήσει φάσεις όπου ξοδεύεται 1% μπαταρίας ανά 1-2 λεπτά απλά χρησιμοποιώντας τον Chrome. Κατά μέσο όρο σε ένα μισάωρο…