Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 55.
-
MI 8 Προστατευτικα
bill987 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠήρε κανένας κάποια smart θήκη, πχ For Xiaomi Mi A2 Lite A1 Mi 8 Mi 6 Smart Mirror Clear View Flip Stand Case Cover | eBay Για πείτε γνώμες ....
-
Πρόβλημα με το ηχείο mi A1
ΜήνυμαTo έκανα πολλές φορές αλλά τίποτα, κοίταξα και τα ακουστικά που χρησιμοποιώ, μια χαρά τα είναι!!!
-
Πρόβλημα με το ηχείο mi A1
ΜήνυμαΚαλησπέρα παίδες , έχω το εξής πρόβλημα με καλουνε και δεν έχει ήχο το σηκώνω και δεν τους ακούω! Αν βάλω ανοιχτή ακρόαση όλα οκ, αν συνδέσω ακουστικά πάλι όλα οκ! Θεωρώ ότι δεν φταίει το ηχείο αφού στην ανοιχτή ακρόαση τους ακούω! Έκανα το τεστ με το κρυφό μενού και μόλις πάω να το ξεκινήσω λέει remove headphones, κόλλησε η υποδοχή του jack????? Έκανα και hard reset τα ίδια!
-
+1 bill987
-
Πρόβλημα με τις 2 sim
ΜήνυμαΓιατί μετά από επανεκκίνηση είναι οκ?? Και γιατί μόνο την κάρτα της wind ?? (τις είχα αλλάξει θέση μετά από προτροπή του amavroudi)
-
Πρόβλημα με τις 2 sim
ΜήνυμαΠαράθεση από biller: “Δεν θα γινει τιποτα το εχω παθει και εγω με cosmote και wind στη καλυτερη να κρατησει δυο μερες. Και εχω διαβασει σε αλλο φορουμ οτι δεν ημαστε οι μονοι και δυστυχώς λενε ειναι θεμα hardware γιατι το πηγε για αλλαγη. Εγω δεν το εχω παει ακομα δεν εχω βρει χρονο ” Πάντως για την ώρα καλά πάει ..... Ελπίζω να μην μπλέξουμε έτσι! =============== Ιαν 14th 2018, 5:31pm =============== Ξεκίνησε πάλι τα ίδια.... Υπάρχει καμιά λύση ή να το στείλω για service ??
-
Πρόβλημα με τις 2 sim
ΜήνυμαΌχι, στην 1 έχω cosmote και στην 2 wind! H κάρτα που χρησιμοποιεί κατά κύριο λόγο είναι η cosmote edit: Τις άλλαξα θέση, θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα!
-
Πρόβλημα με τις 2 sim
ΜήνυμαΚαινούργιες είναι!!!
-
Πρόβλημα με τις 2 sim
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας, έχει η γυναίκα μου το κινητό και συμβαίνει το εξής, μόλις το ενεργοποιώ βλέπει κανονικά τις 2 σιμ, μετά από κάποιες ώρες εξαφανίζεται η 2η σιμ και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να δει και τις 2! Τι παίζει ??
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
bill987 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΛάθος δικό μου, όλα οκ, τελείωσε το flashαρισμα και περιμένω να φορτώσει το android!!! Θεωρώ ότι θα σας χρειαστώ στο σετάρισμα
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
bill987 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΓια να ακολουθήσουμε αυτόν τον οδηγό πρέπει το κινητό να έχει ξεκλείδωτο bootloader??? Μου γράφει στο cmd όταν πατάω adb devices "adb δεν αναγνωρίζεται ως εσωτερική ή εξωτερική εντολή κλπ"
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλησπέρα. Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια rom έχεις; ” To αγόρασα εχθές από Ελλάδα και μου έβγαλε άμεσα αναβάθμιση για την 8.5.5 stable αν θυμάμαι καλά (δεν το έχω μαζί μου το κινητό και είμαι σε δουλειά!)!
-
Πως???? το έχω ξεχάσει!!!
-
Παίδες τελικά έκανα ένα τεστ με το adb και είναι κλειδωμένο!!! Πως είναι δυνατόν αυτό ??? Αφού το είχαμε ξεκλειδώσει και περάσαμε ρομ από εδώ μέσα!!! Τι κάνουμε τώρα για να περάσουμε official rom???
-
Με αυτή που έχει στην πρώτη σελίδα, λάθος ???