Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-13 από 13.
-
Ξαναφλασαρω την ρομ δηλαδή; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
πως το ξυλωνω; Και από ότι είδα εψαξα να βρω το superu.zip και δεν το βρήκα.που μπορώ να το κατεβάσω τώρα;
-
Πως το ξυλωνω; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καταλάθος αναβάθμιση το superuser . Τι κάνω τώρα για να το διορθώσω; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οθόνη
Μήνυμαναι τα νιώθω τα ραγισματα. Να μην το βγάλω γιατί;
-
Οθόνη
Μήνυματι έννοιες προστατευτικό φιλμ;
-
RE:
Μήνυμα514606e608eb871bd263e9808b4da11a.jpg 962ea50f40f32d2fb15e8a8d818fc879.jpg b659f5709c7a5af7de7c4a9bcf491bd7.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οθόνη
ΜήνυμαΌχι δεν είχα tempered glass Θα προσπαθήσω μόνος μου να κάνω την αλλαγη Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οθόνη
Μήνυμααντικατασταση lcd monitor?? Και τώρα τι κάνουμε? Με την πρώτη πτώση κομμάτια η οθονη
-
καλη επιτυχία σε όλους μας XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει. Πηρα προχτες για πρωτη φορα xiaomi συσκευη και δεν μπορω να κανω αναβαθμιση συσκευης . Κατεβασα την ρομ την αποθηκευσα στην sd . Παω μετα στα tools επιλεγω αναβαθμιση μετα τελιτσες και οταν παω και επιλεγω επιλόγη''επιλεξτε το πακετο αναβαθμισης'' με πετα παλι στα tools και δεν μου δινει την δυνατοτητα να επιλεξω αρχειο. Επισης στα tools μου λειπει το file explorer.Πως μπορω να το κατεβασω. Τελος υπαρχει καποιος στη Θρακη η στη θεσααλλονικη που μπορει να κανει…