Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 133.
-
Παράθεση από evankouros: “Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Παράθεση από evankouros: “Αν δεν την βλέπεις πουθενά, λογικό δεν είναι να συμπεράνεις ότι δεν υπάρχει; Στο έγραψα για να μην κάνεις κανένα newbie λάθος & περάσεις ROM του Note 2 στο Note 3 που παρήγγειλες. ” Νομίζω πως κάτι έχει μπερδέψει! Δες το link που ανέβασα. Αναφέρομαι στο Note 2!!! ” Δεν είδα το link, αλλά βλέπω τη συσκευή που εμφανίζεις στο προφίλ σου. Αν είναι λάθος, καλό είναι να το διορθώσεις. ” Είναι απόλυτα σωστό γιατί έ…
-
Παράθεση από evankouros: “Αν δεν την βλέπεις πουθενά, λογικό δεν είναι να συμπεράνεις ότι δεν υπάρχει; Στο έγραψα για να μην κάνεις κανένα newbie λάθος & περάσεις ROM του Note 2 στο Note 3 που παρήγγειλες. ” Νομίζω πως κάτι έχει μπερδέψει! Δες το link που ανέβασα. Αναφέρομαι στο Note 2!!!
-
Παράθεση από evankouros: “Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Μόλις το πήρα από vickmall μαζί με τα piston στα 8 ευρώ και τη mofi θήκη. Τους έγραψα το ποιηματάκι το γνωστό αλλά με το που έρθει ακολουθώ τον εξαιρετικό οδηγό του caeser και έχω ήσυχο το κεφάλι μου για την κοπέλα μου έτσι; ” Με το καλό να το παραλάβεις. Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι ακολουθείς τον οδηγό του AVE caeser , φροντίζοντας να διαλέξεις την κατάλληλη ROM για το XRN3 σου, για το οποίο όμως δεν έχω δει να υπάρχει ακόμη κάποια. Μέχρ…
-
Παράθεση από mol: “Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Μόλις το πήρα από vickmall μαζί με τα piston στα 8 ευρώ και τη mofi θήκη. Τους έγραψα το ποιηματάκι το γνωστό αλλά με το που έρθει ακολουθώ τον εξαιρετικό οδηγό του caeser και έχω ήσυχο το κεφάλι μου για την κοπέλα μου έτσι; ” Ακριβώς αυτό θα κάνεις Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Επειδή βλέπω είμαστε γείτονες (Εύοσμος), αν χρειαστώ κάτι θα σου πω!
-
Εδώ SphinX v1c - MIUI 7 V5.12.10 Global, Multi Language, SuperSU 2.62 (Released) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum βγήκε η global rom.. Βέβαια πόσο global είναι δεν ξέρω διότι ελληνικά δεν βλέπω. Έχουν προστεθεί όλες οι σημαντικές λειτουργίες. Το θέμα είναι μην μπρικάρει τηλέφωνο όπως έγινε σε κάποιους.
-
Στον οδηγό αυτό [MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum που αναφέρεται ο τρόπος για flash με SP TOOL αναφέρουν κάποιοι ότι τους μπρίκαρε εντελώς το τηλέφωνο, δίχως δυνατότητα να μπουν ούτε σε recovery ούτε τίποτα. Τι γίνεται εν τέλει ρε παιδιά, θα καταφέρουμε τίποτα να φλασάρουμε ή θα καταστρέψουμε τα τηλέφωνα;
-
Μόλις το πήρα από vickmall μαζί με τα piston στα 8 ευρώ και τη mofi θήκη. Τους έγραψα το ποιηματάκι το γνωστό αλλά με το που έρθει ακολουθώ τον εξαιρετικό οδηγό του caeser και έχω ήσυχο το κεφάλι μου για την κοπέλα μου έτσι;
-
Πολύ ωραία! Κάποιο αξιόπιστο κατάστημα δεν το έχει από Ευρώπη να κάνουμε πιο γρήγορα έτσι; Αν και την αξιοπιστία του vickmall δεν την αλλάζω!
-
Καλησπέρα σας και εδώ! Θα ήθελα τα φώτα σας σε μερικές ερωτήσεις. Θέλω να πάρω για την κοπέλα μου το redmi note 2. Από vickmall ποιο επιλέγω αυτό Original XIAOMI Redmi Note 2/HongMi Note 2 Smartphone 4G FDD LTE MTK Helio X10 Octa Core 2.0GHz 2GB 16GB 5.5 Inch FHD 13.0MP (FDD) ή αυτό Original XIAOMI Redmi Note 2 Smartphone TD FDD LTE MTK Helio X10 Octa Core 2.0GHz 2GB RAM 16GB ROM 3060mAh (TD FDD) . Επίσης βρήκα για κατέβασμα την τελευταία stable ελληνική αλλά δε βρήκα κάποιον αναλυτικό οδηγό για…
-
Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “όοοο.τι και να λέτε εγώ πιστεύω ότι την έβγαλε την συσκευή κυρίως για να κόψει πωλήσεις από Letv (άντε και meizu metal ίσως δεν θυμάμαι το αντίστοιχο) για αυτό και είναι παρόμοιας φιλοσοφίας (με το 1s κυρίως) ” Συμφωνώ μαζί σου. Παντως αποτελεί σημαντική αναβάθμση από το νοτε2. Θα πουλήσει τρελλά.. ” Ήδη έχει πουλήσει τρελά... Περιμένω πως και πως αυτό το ΑΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ.
-
Ήταν ξεκάθαρα θέμα χρόνου! Περιμένουμε την ελληνική έκδοση από τους μαέστρους μας!
-
Παράθεση από konintersect: “Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Πολύ ωραία! Άρα μπορούμε να φλασάρουμε και οι υπόλοιποι με τον ίδιο τρόπο όταν έρθει το κινητό μας. Θα σου ζητούσα μια χάρη, αν μπορείς ανέβασε και ένα βίντεο της όλης διαδικασίας για να μας βοηθήσεις. ” Ναι ναι θα κάνω μόλις βρεθώ σε δικό μου υπολογιστή γιατί η κοπέλα με αυτα που έκανα άρχισε να με κοιτάει περιέργα Θα ανεβάσω σε δικο μου account file host όλα τα αρχεία που χρειάζονται και για root και για το flasharisma ” Αναμένω …